2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Burası bir spor kulübü ve az sayıda da olsa şubesini gerçek anlamda seven insanlar var. Her yıl kombine alan ve bu kombinelere büyük ya da küçük meblalar ödeyen insanlar Yeboah Halilovic izlemeyi hak etmiyorlar. Siz zaten iyi oyuncu getirirseniz en göze hoş gelmeyen maçta bile o salonun yarısı dolar ve her maç ortalama 5-6 bin seyirciye oynamak büyük iş olur.

Ayrıca Nef'in bütçeyi basketbola kaydıracağı doğruysa, ve buraları okuyor ya da çevresinden birileri okuyorsa sayın Erden Timur'a koyduğu bütçeyi çar çur etmeyecek yönetici grubu bulması gerektiğini iletsin lütfen. Şu ekonomik şartlarda biz taraftarın ve şu an asıl büyük maddi olanağı kendisi sunuyor yani kendisinin koyduğu bütçenin bir kuruşuna dahi ihanet etmeden hakkıyla iş yapacak insanlar gerekli.

Yani sayın Erden Timur bütçeyi istediği kadar arttırsın, şubenin başında bu iş bilmez kişiler olduğu sürece şubenin ileriye dönük olarak olumlu anlamda gelişmesi oldukça zor. Kısacası geçtiğimiz yıl yapılan ve bu yıl yapılmak istenen transferleri kim istediyse hepsiyle yollar tez vakitte ayrılmalı ve bu şubede ve kulüpte bir saniye daha durmamalı, buna koç dahil.

Bu forumda gördüğüm kadarıyla Buğrahan ve İsmet transferini çok daha iyi bir planlama ile yapabilecek arkadaşlar mevcut. Ve bu forumda bütçemiz düşük bile olsa bize o bütçeye en uygun en iyi yapılanmayı sağlayacak yabancı oyuncuları yemeden içmeden uyumadan araştırıp bulup tavsiye edecek bir çok bilgili insan var.

Son olarak bir şey kötü gidiyorsa susmamak birlik olunup reaksiyon vermek lazım ve verilince etkiyi de görmüş oluyoruz. Herkese iyi bayramlar,saygılar.

Öncelikle herkese iyi bayramlar. Geçen sene yaşanan transfer rezaletinden sonra duruma el atılması ve Çağlar beyin verdiği haber sevindirici oldu. Ancak, bu tercihleri yapan aklın da sorgulanması gerekiyor. Kolaya kaçan, vasata alıştırmaya çalışan ve bütçeyi bahane olarak sunan kim varsa basketbol şubesinden uzaklaştırılması gerekiyor. Halilovic ve Yeboah gibi nicelerini görmemek dileğiyle...

Erden Timur'a da teşekkürü borç biliyorum. Oluyor veya olmuyor Galatasaray için bir şeyler yapmaya çalışıyor, cebinden harcıyor. Kulüpten almaya değil, cebinden vermeye gelmiş biri. Böyle Galatasaray neferlerini de küstürmemek gerekiyor. Basketbol şubesine Barış Nane tarzı bir vekil atamak hem kendisini rahatlatacak hem de iş yükünü azaltacaktır.

Dipnot: REZAN BEY SPONSORLUĞUNUZU BEKLİYORUZ...

Son düzenleme:
Çağlar Torun'un son twitin'in görüntülenme sayısı ondan önceki birkaç twitinin ortalama görüntülenme sayısının yaklaşık 10 katı bu forum dışında da şubeyi önemseyen azımsanmayacak sayıda taraftar var demek ki.Hazir iyi de bir yerli çekirdeği kurmusken şu sezonu çöpe atmayalım.

Arkadaslar kusura bakmayin ama biraz duygusal davrandim, tam da tahmin ettigim gibi Yugoslav ekolu bu tarz artik cok basarili olamiyor.

Jokic diyeceksiniz ama Jokic cok extreme bir ornek eger bunu yapacaksak yabanci hocaya da para vermeyelim fotografimdaki hocamiz gelsin.

Ben Yeboah`i elestirmem ucuza gelmistir ve yetenek olarak tavani cok yuksek patlama yapabilirse ki play offlarda son macta cok iyi oynadi cok iyi bir oyuncu olabilir.

Ancak yabanci olarak lutfen Bosnak, Hirvat, Yugoslav oyunculara gitmeyelim bu oyuncu tarzi ulkemizde cok oyuncu var. Bunun yerine kendi oyuncularimiza sans verelim.

Halilovic ilk 5 olacagina gercekten Samet`i alalim o ilk 5 olsun.

Benim dusuncem bu burada kimseyi elestirmek istemiyorum ya feda diyelim ya da para harcayalim ya da suprize gidelim.

Umarim ben yanilirim hocamiz ve takimimiz basarili olur ama ben yapilan yabanci transferi ile fragmani gordum.

Futbolda başarısız olduğu için burak elması 6-7 ayda gönderdi bu taraftar. Maalesef ki bizim taraftarların çoğu sadece futbol branşını takip ettiği için diğer branşlarda fazla söz sahibi olamıyoruz. Umuyorum ki bu yaşanan hareketlilik başlangıç olur ve diğer branşlara da ilgi artıp daha çok söz sahibi olalım.

Haber hem çok üzücü hemde şubenin vasatlığını gösteriyor.

Kendim dahil mesaj atan, Twett atan, herkese teşşekkür ederim.

Kimse daha Turgay Bey güzellemesi yapmasın vasat iş bilmez adam olduğunu ispat etmiş olduk.

Ortalığı yangın yeri yapınca vasat olduklarınımı anlamışlar izleyip anlayamamışlar.

Gerçi Morganı çok iyi durumda diyip imza attıran 4ay sonra emekli olan Morgan örneği varken hala Turgay güzellemesi yapılmasıda garip.

Erden beyin Takım üstünde etkisi yoktur adam nereye yetişsin İcardi,parades sponsorluk adamında 1 tane bedeni var...Kendi değilsede güvendiği birini getirmesi lazım .Barış Nane Burak Elmas yüzünden Dursun Başkandan veto yedi,bir el öptürülüp barıştırmak lazım yada Cenk'i yiyen Pistolis ile Turgayın üstüne getirmeliyiz

Olumlu tek yön sesimizi duyurabilmemizde bizim adımıza en önemli durum.

Yaşasın FİKRİ HÜR VİCDANI HÜR GALATASARAY

Son düzenleme:
Hakan Üstünberk’i falan getirin bari hiç kimse yoksa. Yazık yani koca camianın basketbol şubesine sahip çıkacak adam gibi bir yönetici bulamaması, gerçekten içler acısı durum.

Ya geçtim şubeyle ilgilenecek adamı, forumu gelip takip etseler ligde final yapacak kadro kurulur 0 abartı. bakalım radikal adımlar atılacak mi, görevden almalar olacak mı? çok merak ediyorum

Burda kimse Erden Timur’a düşman falan değil. Madem basketbola ayıracak vaktiniz yok, olabilir o zaman şubenin başına iş yapacak birilerini getireceksiniz. Her sezon başında sinir hastası olmak zorunda değil bu taraftar.

Erden Timur Sportif AŞ. Başkan Vekili. Yönetim Kurulu üyesi değil, yönetim kurulunda basketboldan sorumlu yönetici hiç değil. Basketbol şubesine gayet iyi niyetli bir şekilde sponsor olmuş ve bu sponsorluk başlangıcında da hepimizi heyecanlandıran güzel bir yol çizmiş. Ama sonra ne oldu? Erden Timur'un Basketbol şubesine sponsorlukla başlayan serüvenini özet geçelim:

1-Stada sponsor bulamadık Erden Timur koş.
2-Galatasaray Adası yapılıyor Erden Timur koş.
3-Kemerburgaz'a taşınıyoruz Erden Timur koş.
4-Altyapı atılımı yapıyoruz Erden Timur koş.
5-Futbolda transfer yapamadık Erden Timur koş.
6-TFF bizi doğruyor Erden Timur koş.
.....
Liste uzar gider. Hatırladığım kadarıyla Erden Timur bu yönetime altyapı ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili projelerle ilgilenmek üzere girdi. Geldiğimiz noktada ise Galatasaray Spor Kulübünün lokomotifi olan futbol şubesinin yükü tamamen bu adamın omuzlarında. Neymiş, üç yılda Euroleague vaadi vermiş de yerine getirememiş. İyi de, bu vaadi verirken Erden Timur ne durumdaydı, şimdi ne durumda? Erden Timur'u beğenmiyorsanız -ki kendisinin de çok meraklı olduğunu düşünmüyorum- tıpkı stat isim sponsorluğunda olduğu gibi basketbol şubesine de NEF'ten fazla veren bir sponsor bulduğunuz takdirde seve seve çekilecektir. Eğer kimse elini taşın altına koymuyorsa da Galatasaray için gecesini gündüz edip cebinden milyonlar döken adamlara eleştiriyi de daha saygılı yapmak zorundasınız.

5numara için Emuneal Cate,Pierro Pelos,Yeoli Childs
2numara için Melo,Brandon Paul,Gian Clavell,James woodard,Drew Craword
4numara Blacksear,Jordan Parks
3numara Jemal Jones,Jordan mcrae,Grant
1numara Tarık Philip,JCovan Brown

İçlerinde sözleşme imzalamış olanlar vardır benim bunlar içinde boşta olanlara gitmek gerekir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Erden Timur Sportif AŞ. Başkan Vekili. Yönetim Kurulu üyesi değil, yönetim kurulunda basketboldan sorumlu yönetici hiç değil. Basketbol şubesine gayet iyi niyetli bir şekilde sponsor olmuş ve bu sponsorluk başlangıcında da hepimizi heyecanlandıran güzel bir yol çizmiş. Ama sonra ne oldu? Erden Timur'un Basketbol şubesine sponsorlukla başlayan serüvenini özet geçelim:

1-Stada sponsor bulamadık Erden Timur koş.
2-Galatasaray Adası yapılıyor Erden Timur koş.
3-Kemerburgaz'a taşınıyoruz Erden Timur koş.
4-Altyapı atılımı yapıyoruz Erden Timur koş.
5-Futbolda transfer yapamadık Erden Timur koş.
6-TFF bizi doğruyor Erden Timur koş.
.....
Liste uzar gider. Hatırladığım kadarıyla Erden Timur bu yönetime altyapı ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili projelerle ilgilenmek üzere girdi. Geldiğimiz noktada ise Galatasaray Spor Kulübünün lokomotifi olan futbol şubesinin yükü tamamen bu adamın omuzlarında. Neymiş, üç yılda Euroleague vaadi vermiş de yerine getirememiş. İyi de, bu vaadi verirken Erden Timur ne durumdaydı, şimdi ne durumda? Erden Timur'u beğenmiyorsanız -ki kendisinin de çok meraklı olduğunu düşünmüyorum- tıpkı stat isim sponsorluğunda olduğu gibi basketbol şubesine de NEF'ten fazla veren bir sponsor bulduğunuz takdirde seve seve çekilecektir. Eğer kimse elini taşın altına koymuyorsa da Galatasaray için gecesini gündüz edip cebinden milyonlar döken adamlara eleştiriyi de daha saygılı yapmak zorundasınız.

Çok doğru yorum. Gerek futbol gerekse basketbolda Erden Timur son yıllarda hiçbir Galatasaraylı’nın yapmadığı kadar maddi-manevi destek vermiştir. Stat sponsorluğundan çıktığı anda oraya ayırdığı bütçeyi basketbola kaydırdı adam. Bazıları gibi başkan beni arasın yardımcı oluruz diyip prim kasmıyor, iyi-kötü icraat koyuyor en azından

Daha iyisini yapacak olan varsa Mecidiyeköy’e gidip başvurusunu yapabilir. Stat ve forma sponsorluğunda olduğu gibi Erden Timur sahneyi ona bırakacaktır.

Daha iyisini yapacak olan yoksa eğer gölge etmeyin başka ihsan istemez