Holland boşa çıkmış. Çıkalım Yeboah’tan, alalım hemen çok vakit kaybetmeye gerek yok
Burda kimse Erden Timur’a düşman falan değil. Madem basketbola ayıracak vaktiniz yok, olabilir o zaman şubenin başına iş yapacak birilerini getireceksiniz. Her sezon başında sinir hastası olmak zorunda değil bu taraftar.
Erden Timur Sportif AŞ. Başkan Vekili. Yönetim Kurulu üyesi değil, yönetim kurulunda basketboldan sorumlu yönetici hiç değil. Basketbol şubesine gayet iyi niyetli bir şekilde sponsor olmuş ve bu sponsorluk başlangıcında da hepimizi heyecanlandıran güzel bir yol çizmiş. Ama sonra ne oldu? Erden Timur'un Basketbol şubesine sponsorlukla başlayan serüvenini özet geçelim:
1-Stada sponsor bulamadık Erden Timur koş.
2-Galatasaray Adası yapılıyor Erden Timur koş.
3-Kemerburgaz'a taşınıyoruz Erden Timur koş.
4-Altyapı atılımı yapıyoruz Erden Timur koş.
5-Futbolda transfer yapamadık Erden Timur koş.
6-TFF bizi doğruyor Erden Timur koş.
.....
Liste uzar gider. Hatırladığım kadarıyla Erden Timur bu yönetime altyapı ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili projelerle ilgilenmek üzere girdi. Geldiğimiz noktada ise Galatasaray Spor Kulübünün lokomotifi olan futbol şubesinin yükü tamamen bu adamın omuzlarında. Neymiş, üç yılda Euroleague vaadi vermiş de yerine getirememiş. İyi de, bu vaadi verirken Erden Timur ne durumdaydı, şimdi ne durumda? Erden Timur'u beğenmiyorsanız -ki kendisinin de çok meraklı olduğunu düşünmüyorum- tıpkı stat isim sponsorluğunda olduğu gibi basketbol şubesine de NEF'ten fazla veren bir sponsor bulduğunuz takdirde seve seve çekilecektir. Eğer kimse elini taşın altına koymuyorsa da Galatasaray için gecesini gündüz edip cebinden milyonlar döken adamlara eleştiriyi de daha saygılı yapmak zorundasınız.
Melo/Clavel 2 numara icin tercihim olurdu.Grant Euroleague’den kontrat bulamaza pamuk eller cebe diyip aninda indirmemiz lazim.5numara için Emuneal Cate,Pierro Pelos,Yeoli Childs
2numara için Melo,Brandon Paul,Gian Clavell
4numara Blacksear,Jordan Parks
3numara Jemal Jones,Jordan mcrae,Grant