2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Evet, başarı hedefleyen bir basketbolsever olarak yıllardır basketbola üvey evlat muamelesi yapan GS yönetimlerine sevgi sözcükleri dağıtamıyorum. Bazen sinirden yükseldiğim de olur ancak sizin bunu anlamanızı beklemiyorum çünkü basketbola bakış açınız yorumlarınızdan belli oluyor, bu forumda da grev kırıcı olarak bulunuyorsunuz sanırım. Bkz:

Açıkçası yönetimin basketbol özelindeki tutumunu makul buluyorum. Belki 1 tık daha bütçe artırılabilir ancak çok fazla abartılmamalı.

Geri dönüşü olmayan, elle turulur bir geliri olmayan ve şampiyon dahi olsan hiçbir şey kazandırmayan bir branş basketbol. Euroleague'i kazansan dahi aldığın ücret 1 m euroydu sanırım. Fb bu sene 20-25 milyon dolar harcadı. Sonuç sıfır. Ortada bir kupa hatta bir final bile yok.

Bu zihniyetteki birine daha fazla vakit ayıramayacağım. Sizi yok saydım, bir daha polemiğe girmezsek sevinirim.

Evet, bu benim fikrim ve kimseye hakaret etmeden, saygısızlık yapmadan kendimi ifade etmişim görüldüğü gibi.

Keşke siz de bunu başarabilseydiniz. Başaramadığınız gibi yaptığınız saygısızlıkları eleştiri kisvesi altında aklamaya çalışıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz

Evet, bu benim fikrim ve kimseye hakaret etmeden, saygısızlık yapmadan kendimi ifade etmişim görüldüğü gibi.

Keşke siz de bunu başarabilseydiniz. Başaramadığınız gibi yaptığınız saygısızlıkları eleştiri kisvesi altında aklamaya çalışıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz

Evet spor kulübü olmaktan bahsedip her branşta şampiyonluk hedefledik diyerek açıkça yalan söyleyen ve basketbolu yok sayan yönetimleri rezil buluyorum ve bu işi yapamayacaklarsa gitsinler diyorum. Siz niye bu kadar gocundunuz anlayamadım. Basketbol bütçesi artacak diye ödünüz kopuyor gelmiş burada taraftar kisvesi altında yönetim avukatlığı yapıyorsunuz.

Evet spor kulübü olmaktan bahsedip her branşta şampiyonluk hedefledik diyerek açıkça yalan söyleyen ve basketbolu yok sayan yönetimleri rezil buluyorum ve bu işi yapamayacaklarsa gitsinler diyorum. Siz niye bu kadar gocundunuz anlayamadım. Basketbol bütçesi artacak diye ödünüz kopuyor gelmiş burada taraftar kisvesi altında yönetim avukatlığı yapıyorsunuz.

Her neyi savunursam savunayım şu anda da yaptığınız gibi hakaret etmiyorum. Daha kötüsü ettiğiniz hakaretleri de tekrarlayacak pişkinliğe sahipsiniz

Her neyi savunursam savunayım şu anda da yaptığınız gibi hakaret etmiyorum. Daha kötüsü ettiğiniz hakaretleri de tekrarlayacak pişkinliğe sahipsiniz

Siz gocunacaksınız diye yalancıya yalancı, rezile rezil demekten vazgeçecek değilim. Muhtemelen basketbolda vasat seven biri olduğunuz için fazlasını isteyenlere karşı nefret duyup hazımsızlık çekiyorsunuz. Sizin gibilere inat değiştireceğiz bu düzeni.

Furkan Haltalı'nın Ksk ile imzaladığı söyleniyordu fakat açıklama gelmedi.Samet Geyik yerine tercih ederim ayrıca Ksk Deniz Kılıçlı ile imzalamış Haltalı ile imzalamazlar belki bu transferden dolayı.

Siz gocunacaksınız diye yalancıya yalancı, rezile rezil demekten vazgeçecek değilim. Muhtemelen basketbolda vasat seven biri olduğunuz için fazlasını isteyenlere karşı nefret duyup hazımsızlık çekiyorsunuz. Sizin gibilere inat değiştireceğiz bu düzeni.
Üslubuna bakılırsa herhangi bir şeyi değiştirecek çapta olduğunuzu düşünmüyorum. Rezil dediğiniz adamlar Galatasaray için çalışan, iyisiyle-kötüsüyle Galatasaray’a sizden çok daha fazla emeği geçen insanlar

Birisi yayında yorum yazabilen ...

Çağlara göre iptal ...sözleşmelerden çıkılcakmı devammı onu anlamadık...

Nereye gidiyor süreç

Ya bizim ihtiyacımız olan 3 numara mümkün olduğunca uzun ve garanti sütü olan bir 3 numara değil mi ? Üzerine fundemantal de iyi olsa güzel olur da hepsi bir arada zor bulunur.Bu Yeboah'i hiç alma sezona 4 yabancı ile başla daha mantıkli değil mi ? Zeten Goksenin ve Muhaymin var

Birisi yayında yorum yazabilen ...

Çağlara göre iptal ...sözleşmelerden çıkılcakmı devammı onu anlamadık...

Nereye gidiyor süreç
Kerem diyor ki sözleşmeler ön sözleşme değil o iki oyuncuyla sözleşme yapıldı diyor anladığım kadarıyla sözleşmelerin iptal edilmesine de pek ihtimal vermiyor. çağlar da ön sözleşme çıkılabilir demeye getiriyor. Bakalım kim haklı çıkacak?
Erden Timur oyuncularla anlaşın sözleşmeleri iptal edin derse belki bir şeyler olabilir gibi ama anladığım kadarıyla bunu yapamayacaklar gibi. Yani sezona başlayacak 5 yabancının ikisi Halilovic ve Yeboah gibi görünüyor şu anda.

Kalan pozisyonlara ilgilenilen oyuncular EL seviyesinde ve para da var diyor ama ne kadar getirebileceksin ondan da emin değilim ben kendi adıma? Yani bence kadro mühendisliği oldukça hatalı.

Sözleşme asıl sözleşme olsa da oyuncunun imzalamış olması ama bizim tarafın henüz imzalanmış olması gibi bir durum olamaz mı ?