Evet, başarı hedefleyen bir basketbolsever olarak yıllardır basketbola üvey evlat muamelesi yapan GS yönetimlerine sevgi sözcükleri dağıtamıyorum. Bazen sinirden yükseldiğim de olur ancak sizin bunu anlamanızı beklemiyorum çünkü basketbola bakış açınız yorumlarınızdan belli oluyor, bu forumda da grev kırıcı olarak bulunuyorsunuz sanırım. Bkz:
“Açıkçası yönetimin basketbol özelindeki tutumunu makul buluyorum. Belki 1 tık daha bütçe artırılabilir ancak çok fazla abartılmamalı.
Geri dönüşü olmayan, elle turulur bir geliri olmayan ve şampiyon dahi olsan hiçbir şey kazandırmayan bir branş basketbol. Euroleague'i kazansan dahi aldığın ücret 1 m euroydu sanırım. Fb bu sene 20-25 milyon dolar harcadı. Sonuç sıfır. Ortada bir kupa hatta bir final bile yok.”
Bu zihniyetteki birine daha fazla vakit ayıramayacağım. Sizi yok saydım, bir daha polemiğe girmezsek sevinirim.
Evet, bu benim fikrim ve kimseye hakaret etmeden, saygısızlık yapmadan kendimi ifade etmişim görüldüğü gibi.
Keşke siz de bunu başarabilseydiniz. Başaramadığınız gibi yaptığınız saygısızlıkları eleştiri kisvesi altında aklamaya çalışıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz