Saatlerinizi ayarlayın...
Turgay Bey bu yayını dikkatle takibedecektir. chat ekranında da herkesin görüşünü paylaşması önemli.Arkadaşlar stop press medya yayınına vakit olan 10 dk olsun katılsın yapılabilecek birkaç şeyden biri de bu. Twitter dışında. Eyüp Yildiz da destek atarsa Çağlar gibi iyi olur.
Turgay Beyden Yeboah'in uyum sorununu aşması için Markel Starks hamlesi bekliyorum. Tyler Ennis'la kim uğraşacak EL görmüş Starks varken
Ennis'in sakatlık handikapı bu sezon nuksetmedi takimi oynatmak idare etmek anlamında iyi bir pg. Biri organize eden diğeri skorer (Max Heidegger gibi) iki pg lazım. Ennis McGee gibi sg kökenli combo guard iyice tüy diker takım kimyasına
Erden Timur’un çok çok iyi yaptığı şeyler konusunda hem fikir hemen hemen herkes burada. Adam söylediğiniz gibi; gecesini gündüzüne katıp Galatasaray için çalışıyor ve benim kendi adıma en ufak bir menfaati olduğunu düşünmüyorum, hatta cebinden belki bizim de bilmediğimiz birçok harcamalar yapıyor. Gayrimenkul onda, transfer onda, altyapı onda, hakemlere/federasyona karşı kulübü koruma onda. Bu liste uzar gider.Erden Timur Sportif AŞ. Başkan Vekili. Yönetim Kurulu üyesi değil, yönetim kurulunda basketboldan sorumlu yönetici hiç değil. Basketbol şubesine gayet iyi niyetli bir şekilde sponsor olmuş ve bu sponsorluk başlangıcında da hepimizi heyecanlandıran güzel bir yol çizmiş. Ama sonra ne oldu? Erden Timur'un Basketbol şubesine sponsorlukla başlayan serüvenini özet geçelim:
1-Stada sponsor bulamadık Erden Timur koş.
2-Galatasaray Adası yapılıyor Erden Timur koş.
3-Kemerburgaz'a taşınıyoruz Erden Timur koş.
4-Altyapı atılımı yapıyoruz Erden Timur koş.
5-Futbolda transfer yapamadık Erden Timur koş.
6-TFF bizi doğruyor Erden Timur koş.
.....
Liste uzar gider. Hatırladığım kadarıyla Erden Timur bu yönetime altyapı ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili projelerle ilgilenmek üzere girdi. Geldiğimiz noktada ise Galatasaray Spor Kulübünün lokomotifi olan futbol şubesinin yükü tamamen bu adamın omuzlarında. Neymiş, üç yılda Euroleague vaadi vermiş de yerine getirememiş. İyi de, bu vaadi verirken Erden Timur ne durumdaydı, şimdi ne durumda? Erden Timur'u beğenmiyorsanız -ki kendisinin de çok meraklı olduğunu düşünmüyorum- tıpkı stat isim sponsorluğunda olduğu gibi basketbol şubesine de NEF'ten fazla veren bir sponsor bulduğunuz takdirde seve seve çekilecektir. Eğer kimse elini taşın altına koymuyorsa da Galatasaray için gecesini gündüz edip cebinden milyonlar döken adamlara eleştiriyi de daha saygılı yapmak zorundasınız.
Her eleştiriyi saygısızlık olarak görmek sizin sorununuz. Kraldan çok kralcılık yapacağınıza okuduğunuzu anlamanızı tavsiye ederim. Erden Timur’un yaptığı fedakârlıklar herkesin malûmu lâkin şu an kulüpte Erden Timur’dan habersiz kuş uçmayacağını da hepimiz bildiğimiz için basketbola sahip çıkılmasını ya da basketbola sahip çıkacak doğru kişilerin göreve getirilmesini de ondan bekliyoruz doğal olarak.Erden Timur Sportif AŞ. Başkan Vekili. Yönetim Kurulu üyesi değil, yönetim kurulunda basketboldan sorumlu yönetici hiç değil. Basketbol şubesine gayet iyi niyetli bir şekilde sponsor olmuş ve bu sponsorluk başlangıcında da hepimizi heyecanlandıran güzel bir yol çizmiş. Ama sonra ne oldu? Erden Timur'un Basketbol şubesine sponsorlukla başlayan serüvenini özet geçelim:
1-Stada sponsor bulamadık Erden Timur koş.
2-Galatasaray Adası yapılıyor Erden Timur koş.
3-Kemerburgaz'a taşınıyoruz Erden Timur koş.
4-Altyapı atılımı yapıyoruz Erden Timur koş.
5-Futbolda transfer yapamadık Erden Timur koş.
6-TFF bizi doğruyor Erden Timur koş.
.....
Liste uzar gider. Hatırladığım kadarıyla Erden Timur bu yönetime altyapı ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili projelerle ilgilenmek üzere girdi. Geldiğimiz noktada ise Galatasaray Spor Kulübünün lokomotifi olan futbol şubesinin yükü tamamen bu adamın omuzlarında. Neymiş, üç yılda Euroleague vaadi vermiş de yerine getirememiş. İyi de, bu vaadi verirken Erden Timur ne durumdaydı, şimdi ne durumda? Erden Timur'u beğenmiyorsanız -ki kendisinin de çok meraklı olduğunu düşünmüyorum- tıpkı stat isim sponsorluğunda olduğu gibi basketbol şubesine de NEF'ten fazla veren bir sponsor bulduğunuz takdirde seve seve çekilecektir. Eğer kimse elini taşın altına koymuyorsa da Galatasaray için gecesini gündüz edip cebinden milyonlar döken adamlara eleştiriyi de daha saygılı yapmak zorundasınız.
Her eleştiriyi saygısızlık olarak görmek sizin sorununuz. Kraldan çok kralcılık yapacağınıza okuduğunuzu anlamanızı tavsiye ederim. Erden Timur’un yaptığı fedakârlıklar herkesin malûmu lâkin şu an kulüpte Erden Timur’dan habersiz kuş uçmayacağını da hepimiz bildiğimiz için basketbola sahip çıkılmasını ya da basketbola sahip çıkacak doğru kişilerin göreve getirilmesini de ondan bekliyoruz doğal olarak.
Hocam bunlar kendini bilmez birkaç kişi. Ne yazarlarsa yazsınlar bannlanmadıkları için böyle terbiyesizce çirkin bi şekilde etrafa saldırıyorlar. Gerçeklikten kopuklar zaten mantıktan uzaklar işlerine geldikleri gibi bi öyle bi böyle konuşuyorlar. Önemsemeyin. Benim gibi dalga geçin bunlarla. Buradaki aklıselim derdi gsbasket olan kardeşlerim çoğunluktadır onları tenzih ederim onların görüşleri her zaman için değerlidir.“Yalancı, utanmaz basketbol düşmanları!
Vay efendim hedefleri varmış da, Euroleague’de mücadele edeceklermiş de..
Siz önce Türkiye Liginde küme düşmeyecek bir takım kurmayı becerin de, palavraları sonra atarsınız.
Rezilsiniz!”
Buyrun bu da bir diğeri…
Bodrum Yeboah’i alacak mi trol ?Hocam bunlar kendini bilmez birkaç kişi. Ne yazarlarsa yazsınlar bannlanmadıkları için böyle terbiyesizce çirkin bi şekilde etrafa saldırıyorlar. Gerçeklikten kopuklar zaten mantıktan uzaklar işlerine geldikleri gibi bi öyle bi böyle konuşuyorlar. Önemsemeyin. Benim gibi dalga geçin bunlarla. Buradaki aklıselim derdi gsbasket olan kardeşlerim çoğunluktadır onları tenzih ederim onların görüşleri her zaman için değerlidir.
adam haklı. EL oynama hayali olan takım ya liginde şampiyon olur ya da Eurocup'ta şampiyon olur. Bunun için de Eurocup'ta oynamak lazım beşiktaş da öyle yapacak bu sezon.Ekli dosyayı görüntüle 2109
Şu İsmail Şenol’un büyük bir Galatasaray düşmanı olduğu konusunda bir ben mi komplo kuruyorum acaba ? Ben bir gün olsun; Galatasaray’ın bir başarısını veya atılımını övdüğünü görmedim bu adamın.
Evet, başarı hedefleyen bir basketbolsever olarak yıllardır basketbola üvey evlat muamelesi yapan GS yönetimlerine sevgi sözcükleri dağıtamıyorum. Bazen sinirden yükseldiğim de olur ancak sizin bunu anlamanızı beklemiyorum çünkü basketbola bakış açınız yorumlarınızdan belli oluyor, bu forumda da grev kırıcı olarak bulunuyorsunuz sanırım. Bkz:“Yalancı, utanmaz basketbol düşmanları!
Vay efendim hedefleri varmış da, Euroleague’de mücadele edeceklermiş de..
Siz önce Türkiye Liginde küme düşmeyecek bir takım kurmayı becerin de, palavraları sonra atarsınız.
Rezilsiniz!”
Buyrun bu da bir diğeri…