Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben Pana'nın overpaid kontratlar yaptığını düşünüyorum. Ergin hoca özellikle kısa rotasyonunu istediği gibi kuramadı bence.
Özellikle Campazzo ve Punter'dan birisini alamamaları planlarını bozdu. Eğer iyi bir 3 numara bulamazlarsa bu kadro max top 8 yapar.
Tabi Ergin Hoca'nın Efes'te kurduğu ilk kadro da daha sonra yaşananları hayal ettirmiyordu. Yine bir kimya yakalarsa bilemem
İyi bir kadro iskeleti yaptıysa niye f4 yapamasın?Böyle sükseli transferler yapıp ilk sezonunda başarılı olan bir Euroleague takımı tarih boyunca olmamıştır.
PANA bu sene F4 bile yapamaz.
Ama iyi bir kadro iskeleti kurdular. Bunu da söylemek gerekiyor.
Avrupa basketbol,konularını neden bu başlık da yazıyoruz. Bildiğim kadarıyla Avrupa basketbol başlığı var.İyi bir kadro iskeleti yaptıysa niye f4 yapamasın?
Ayrıca Efes de micic larkin’i aldığı ilk sezonda f4 yaptı
Ben yazılana cevap verdim farkında değilim. Moderatör arkadaşlar taşırsa iyi olur.Avrupa basketbol,konularını neden bu başlık da yazıyoruz. Bildiğim kadarıyla Avrupa basketbol başlığı var.
Yeboah 2.5 mu 3.5 mu? 3.5 için uygun bütçeli (200-250 K civarı) en az on kişi sayılır Yeboah 'tan daha yetenekli gerçek 3.5 olup transfer yapan. 2.5 için de Yebeoh'tan daha yetenekli çok adak transfer yaptı yine uygun ücrete.
Mitrovic 'in Halilovic ve Yeboah ısrarı diğer 8 oyuncuyu ve bütçeyi çöpe attıracak Ekim başında oyuncu bulamayız.
Benim anlamadigim kontratli yatirim yapilan oyuncu ne sartlarda kafasina gore gidiyor? Oyuncu icin dogru karar ve kendini orada daha cok gelistirecegine eminim ama kulubun de bir aciklama yapmasi gerekir.
İmza atılır altına.Bence bir takimin savunma takimi olup olmadigini degerlendirebilmek icin bunu oyuncular uzerinden okumak dogru olmaz.
Mesela Oktay Mahmuti’nin ilk yilinda 2010/2011 sezonundaki takimimizin 5 numaralarini ele aldigimizda Ermal ve Andric’i goruyoruz.Ikisi de iyi savunmacilar degil.Hele Ermal’in ayaklari 10 cm kalkmiyordu savunmada.Andric show-up’lari cok iyi yapiyordu ama onun disinda o da savunma olarak dusuk seviyede bir oyuncuydu.Zaten herseyden once bu iki oyuncu da undersize kaliyorlardi.4 numarada Shumpert asla iyi bir savunmaci degildi.Hatta gecirdigi sakatliktan sonra dizleri o kadar yavas duruma gelmisti ki orjinali 3 olmasina ragmen bu sakatliktan sonra asla 3 numarada sure alamadi.Yine Tutku savunmada cok zayifti.Burada bir tek Evren Buker,Caner Topaloglu ve Shipp iyi diyebilecegimiz savunmacilardi.Hatta Shipp bile bize gelmeden once Bornova’da saf bir skorerken Oktay Hoca ondan all-around bir 3 yaratmisti.
Tum bunlari saydim cunku 2010/2011 takimi cok iyi bir savunma takimiydi.Ama oyunculari tek tek ele alirsaniz aslinda savunma olarak saydigim 2-3 oyuncu haric hepsi vasat alti savunmacilardi.
Burada onemli olan Koc dokunusudur bence.Mitrovic ne yaratmak istiyor veya nasil bir dusunceyle takimi yeni sezona sokacak bunu gormek lazim.Yani onemli olan sistem.Bunu da herhalde Eylul ayinda baslayacak hazirlik maclarinda gormeye baslayacagiz.Su an icin bence birseyleri kestirmek guc.Basketbolda bence sahaya cikmadan sadece 5 numaralara bakarak takimin savunma direncini olcebilmek zor.2010/2011 takimimiz bunun en guzel ornegi herhalde.