• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Ezeli rakibinde Sevgi-Alperi Tilbe var.Messeman gibi yıldız var,Natasha Howard var,Mcbride var,Yvonne Anderson'ı almış duruma göre istediği yıldızıda istediği zaman getirebilecek,anlaşabilecek durumdalar.Sen kimseyi alamadığın gibi,iyi performans veya kötü performans verir orası ayrı,kafa olarak basketbolu bırakmış oyuncuyu basketbola geri döndürüyorsun.Aynen biz şampiyon olacağız ! Şu açıklamayı yapmak zorunda değilsin ya !

Ezeli rakibinde Sevgi-Alperi Tilbe var.Messeman gibi yıldız var,Natasha Howard var,Mcbride var,Yvonne Anderson'ı almış duruma göre istediği yıldızıda istediği zaman getirebilecek,anlaşabilecek durumdalar.Sen kimseyi alamadığın gibi,iyi performans veya kötü performans verir orası ayrı,kafa olarak basketbolu bırakmış oyuncuyu basketbola geri döndürüyorsun.Aynen biz şampiyon olacağız ! Şu açıklamayı yapmak zorunda değilsin ya !

Hedefimiz Eurocup women sadece

McCowan gittiyse eğer hedefsiz kalmış oluruz bence.
Geçen sene Eurocup daha kolaydı ama bu sene çok zor.
Sadece NaLyssa Smith ile maksimum yarı final yaparız bence.

Dikran Gülmezgil kim yahu? Yine öylesine koltuk boş kalmasın diye kimin eşini dostunu doldurdular acaba? Basketbolla bir ilgisi var mıdır? Özgeçmişi nedir? Gerçi eski basketbolcular bile görev alınca sapıtıyor şubede.

İnsallah kazanırız.Oradada ya Ocak ayından itibaren 1 tane üst seviye yabancı alacaksın ya da Lyon karşıma çıkmasın diye umut edeceksin.

Erhan Toker, Balıkesir BŞB Altyapı Teknik Sorumluluğu’ görevinden ayrıldı ve Galatasaray’a geri döndü. Toker, Galatasaray Altyapı Teknik Sorumlusu ve BGL Koçu olarak görev yapacak.

Dikran Gülmezgil kim yahu? Yine öylesine koltuk boş kalmasın diye kimin eşini dostunu doldurdular acaba? Basketbolla bir ilgisi var mıdır? Özgeçmişi nedir? Gerçi eski basketbolcular bile görev alınca sapıtıyor şubede.
Dikran Bey geçen sezon sponsorumuz Çağdaş Faktoring sahibi, Kadın Basketbol takımının tüm maddi ihtiyaçlarını tek başına karşıladı sessiz sedasız; bu sene de sponsor firma haricinde gerekli katkıyı verecek ki kendisi yönetici, profesyonellerin işi takım kurmak ve organize etmek onay kısmında yönetim mevcut.
J.Vanloo çok bahsedilmedi ama gayet iyi hamle, T.Mc Cowan yerine de son maddi destek sonrası iyi hamle bekliyorum ama yeterli olacağını düşünmüyorum maalesef.

Geçen sene de aynısnı Levent Yaz demişti. Bu adamlar bu kadar anlıyor iş basketboldan.

Dikran gülmezgil Galatasaray kadın basketbolu için şanstır . Salon projesine katkısı büyük olacak

Dikran gülmezgil Galatasaray kadın basketbolu için şanstır . Salon projesine katkısı büyük olacak
Hocam salon projesi ile ilgili bir bilginiz var mı net bilgi, söylendiği gibi bu senenin sonunda mi başlayacak inşaat?

Çok basit işlerle ve hamleler ile iyi bir konumda olabilirdik. Yönetim değişmemiş hoca değişmemiş ama genel transfer dönemine bakarsam bir düzensizlik söz konusu

Hayırlı olsun peki uzun için düşünce nedir ? Bosman mı ? Yoksa ABD'li mi ? olur pivot
Şuan için Abd’li düşünüyorlar.

Tea, Çin ile imzalayınca zaten herşey netleşir diye düşünüyorum bugun-yarın.

Şuan için Abd’li düşünüyorlar.

Tea, Çin ile imzalayınca zaten herşey netleşir diye düşünüyorum bugun-yarın.
Peki abd'li alınca avrupa'da nasıl yapıcaklar hangisi kadro dışı kalıcak?
Yoksa eurocup maçları başlayana kadar sözleşme yapıp o zamana kadar bi bosman veya avrupalı mı alıcaklar?

Screenshot_20230913-172542_1.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230913-172614_1.jpg
    Screenshot_20230913-172614_1.jpg
    254.3 KB · Görüntüleme: 17
Fener fark yiyiyor ama yabancıları yok herhalde

Messeman, Anderson ve Laksa oynamışlar.
Maç 76-74 bitti.
Emma Meesseman topu elinden biraz erken çıkarsa maçı 77-76 fb alıyordu.
Çukurova Mersin bu sene hem ligde hem Euroleague Women'da başarısız olur diye düşünüyorum.
Çukurova Mersin'de Marina Mabrey,E.Williams ve Hayes yoktu.
Fb'de ise Milic,McBride ve Howard yoktu.

gitti. koç dün gs tv de açıkladı zaten.
bu sezon için erkek futbolda sudi arabistan, kadın basketbolda çin.
yüksek rakamlar veriyorlar wbna bitsin bir çok oyuncunun çin ligine gittiğini duyacağız.

Geri