2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Rastgele 3. Ligde bir maça gitsem ve pendikspor maçı olsa bu takım neden 3. Ligde diye şaşırmam çok kötü bir takım.

Hakan Ceylan, Lale Orta ikilisinin yaptığı rezillik bugünde Hakan Ceylan'ın eşi tarafından desteklenince hatta daha da iğrenç bir hal almaya başlayınca verilen bu karar gerçekten manidar. Tamamen algıyı başka yere çekme muhasebesi. Her yıl daha da iğrençleşen ve her türlü yolu mübah gören bir rakip var. Herkesin adaleti şaşar Allahın adaleti şaşmaz.

Tescilli şikeciler her zaman olduğu gibi arsızlığı, pişkinliği, utanmazlığı iyice ele aldı, bu alandaki liderliği yine kimseye kaptırmadı. Yüz karası bir camia, ne desek boş.

Rizespor'un Fenerbahçe'ye oynadığı oyuna bakın birde geçen hafta bize karşı oynadığı oyuna.
Bu haftada Kasımpaşa'nın geçen haftalarda Fenerbahçe'ye karşı oynadığı oyuna bakın birde bu hafta bize karşı oynadığı oyuna. Madem bu kadar hırslısınız Fenerbahçe'ye karşı neden böyle oynamadınız?
Lig her geçen sene iğrençleşiyor.

Yahu karşı takımlar bize karşı daha iyi onar çünkü biz FB den baya defolu takımız ve iyi futbol oynamıyoruz. Korkarım ki takım böyle giderse , geçen sene bizim yaptığımızı FB bu sene bize yapacak , hem içerde hem dışlarda bizi yenerler.

Tescilli şikeciler her zaman olduğu gibi arsızlığı, pişkinliği, utanmazlığı iyice ele aldı, bu alandaki liderliği yine kimseye kaptırmadı. Yüz karası bir camia, ne desek boş.
Ya adamların taraftarlarında bile gram akıl yok antuya baktım şimdi adam yazmış bizim oyunculara kırmızı gösterecekler önümüzü kesmek istiyorlar. Arkadaşlar sosyal medyadan paylaşım yapıyorlar hepsini engelledim yani biz burada belki anlaşamıyoruz ama bunlar gibi yorum yapan görmedim.

Bizim kazanarak gitmemiz ve onlarda art arda gelen sakatlıklar sonrası Fenerbahçeliler panik butonuna bastı. Bunlar ne zaman bu psikolojiye girse tepe taklak oluyorlar ama hiç akıllanmıyorlar. Bizimle uğraşacaklarına önlerine baksalar yeterli olurdu halbuki.

Bizim ülkede lig ilk yarı oynanır, ikinci yarı cidden oynanır.Bu nedenle biliyorlar ki fener ancak bu kadar olur,zaten 10 da 10 la gidiyorlar.Ama biz bence yarı kapasitemizle 11 de 10 la gidiyoruz.Zaman lehimize ,potansiyel kapasitemze ulasirsak mayıs gene bizimdir.Butun korkuları bundan kaynaklı bence,çünkü ikinci yarı böyle seriler çok zor, kim yaparsa da helal olsun.

Normal şartlarda dün bizim kazanmamız ile iyice korkaklaşan tescilli şikecilerin bu kadar eksikle ve stopersiz Trabzona karşı kazanma şansları yok. Tabi normal şartlarda diyorum anladınız siz neler olacağını.

Samsunspor son dakikada attığı golle geriden gelip kazandı Hatayspor karsisinda. bir futbolsever olarak aşırı sevindim. ilk galibiyetleriydi, sevinçleri görülmeye değerdi. Fenerbahçe'ye maç satan volkan mutsuz oldu, ona da ayrı mutlu oldum.

19/19!
Namağlup şampiyon!
Tadic on fire!
Dzeko Icardi’den daha iyi!
Söyle bana Sebastian süper şarkı!
😅😅😅

Son düzenleme:
penaltıbahçe 2 trabzon :3
hakem maçı fenere vermek için elinden geleni yaptı.
İlk penaltıdan önce tadic faul yapıyor , ayrıca pozisyon ofsayt.
Trabzonun net penaltısı verilmedi , Tadic korner sırasında adamı cekti ve yere düşürdü.
Osayi hakemi aldatmadan 2. sarıyı görüp , kırmızı kart görmeliydi.

Hadi bakalım satılmış fb medyasının , satılmış eski hakemleri bunları da söyleyin bakalım.

Türkiye'de maçlar hakemler hatta VAR'ın insiyatifine göre şekilleniyor.
Bugün şu Fenerbahçe'nin yediği ancak verilmeyen 2 gol, kazandığı 2 penaltı, tekrar; tamamı VAR'ın keyfi tercihleri, diler kazandırır, dilerse kaybettirir...