2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Aylardır FB medyası "Ali Koç transfer yapmayı öğrendi" deyip duruyordu. Ali Koç bunu bizzat yalanlamış. Tek yaptığı rakiplerinin ilgilendiği oyuncuları daha fazla para verip almakmış. Oyuncuları da hep başkaları önermiş. Ortada bir transfer listesi, vs yokmuş.

"Tadic hiç hesapta yoktu. Ben ve arkadaşlarım Rusya'ya kampa gidiyorduk. Mario geldi, 'Böyle bir imkan var' dedi. 'Mario, yaş konusundaki hassasiyetimi biliyorsun. Dzeko'yu aldık, 33-34 yaşında birini daha almasak mı' dedim. 'Olmaz. Bir futbolcu değil, bir karakter alıyoruz' dedi. Beni ikna etti. Görüştük, futbolcu değil de sanki bankacı gibi bir adam çıktı karşımıza. Jilet gibi."

"En zor transfer, Szymanski oldu. Szymanski'yi bir rakibimiz sessiz sedasız İstanbul'a getirmiş, tesislerini gezdirmiş ama bu süreçte öğrendik ki haber verilmesi gereken yerlere haber verilmediği için sıkıntı çıkmış. Süre uzun oldu, Ruslar çetin pazarlık yaptı, üçüncü faktörler de oldu. Belki de 1.5-2 milyon daha fazlaya geldi ama iyi ki de geldi."

"İngiltere'den bir telefon geldi, 'Fred'i istiyorsanız acil gelin' diye. Atladılar uçağa gittiler, o gece Manchester'da işi bitirdiler."

Gelecek sene şampiyonlar ligine bizim ligimizden 2 takım doğrudan gidecek değil mi?
Süper Lig şampiyonu: Play-off (Şampiyonlar Ligi)
Lig ikincisi: 2. ön eleme turu (Şampiyonlar Ligi)
Türkiye Kupası şampiyonu: Play-off (UEFA Avrupa Ligi)
Lig üçüncüsü: 2. ön eleme (UEFA Avrupa Ligi)
Lig dördüncüsü: 2. ön eleme (UEFA Avrupa Konferans Ligi)

Rıdvan Dilmen'in geçen akşam söylediği gibi 89 puan toplayanın bile şampiyon olamayacağı bir lig sonu görebiliriz. Zaten bu sezon belli ki sonucu derbiler belirleyecek. Anadolu takımlarının bizden ya Fener'den puan alabileceğini pek zannetmiyorum. Ve daha şimdiden BJK-TS ile puan farkını çift hanelere kadar getirdi bu iki takım. Çok enteresan sonuçlara gebe, inanılmaz bir sezon olmaya aday bir sezona girdik. Futbol tarihinde böyle bir sezon var mıdır acaba? Bakalım neler olacak.

Trabzonspor Orsic'i, bağlantılı bir biçimde ve sonucunda Bjelica'yı kaybederek çok büyük bir fırsatı tepiyor. Muhammed Bey'in yukarıda belirttiği şekilde seyreden sezonda gelecek adına sağlıklı beklentiler dahilinde etkin bir yapı kurabilmeleri hayli mümkündü.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Sagiv Jehezkel ve Ramzi Safuri:"Şu anda, böyle bir durumda futbol oynamak imkansız. Ayrıca yarınki maç öncesinde İsrail'i kınamak için bir saygı duruşu olacağını öğrendik. İsrail Milli Takımı'nda forma giymekten gurur duyan oyuncular olarak, böyle bir şeyin parçası olmaya, hatta statta bile olmaya hiç niyetimiz yok.Kulübe bunu bildirdik ve onlar da bu talebimizi anlayışla karşıladı. Bütün kalbimiz, düşüncelerimiz İsrail'deki kardeşlerimiz ve kız kardeşlerimizle."

Fener şimdi atar dedim bunlara karşı, attı. Hatay hiç sahaya çıkmasa daha iyiymiş. Futbola dair herhangi bir emare göremiyorum zira sahada. Şimanzki midir nedir, karşısında böyle aveller olduğu sürece daha çok istatistik kasar. Herifin yaptığı tek şey topa ayak uzatmak şu golde. 7 tane Hataylı var savunmada ama 2-3 Fenerliye rağmen gol yiyorlar salakça.

Ben böyle bi fikstür görmedim yalnız.. Havaya girsinler diye bu kadar rahat bi fikstür olabilir mi? Haftaya pendik'le oynuyorlar şaka gibi..

Bu şikecilerin karın ağrısı belli. 2012’den kuyruk acıları var. Bir türlü hazmedemediler sahalarında kupa kaldırmamızı. Onun rövanşını almaya çalışıyorlar akılları sıra. Tff-Mhk-hakemler hepsi bir olmuş, bunun için uğraşıyorlar. Bakın bakalım sezonun sondan bir önceki maçına; evimizde onlarla oynuyoruz. Geçen sezon sondan bir hafta önceki maçımız kimleymiş yine içeride fb ile. Gerçekten bunun tesadüf olduğuna inanan var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
En azından biliyoruz ki Pendik, diğer takımlar gibi kaleden pasla çıkmaya çalışıp Fener'e asist yapacak bir takım değil. geçen hafta konya gibi bir deplasmanda altyapımızdan çıkan erencan ile maç çeviren takım Pendik. yeni hocaları için de müthiş bir baslangic oldu, onun özgüveni ile geliyorlardır. geçen yıl ki İstanbulspor maçı gibi sürpriz bir puan kaybı gelebilir. tabii beklentiyi minimalde tutmak lazım. ben pendik'in iyi niyetine, şimdiye kadar fener'le oynayıp Fener'e sürüyle asist yapan satılık Anadolu kulüpleri gibi maç satmayacağına inaniyorum.

Bugün fenerbahçe puan kaybedebilir. Murat abiyle görüşmüştüm cuma günü galibiyet priminde kesenin ağzını açmış :). Güçleri yetermi bilmiyorum ama zor maç olabilir fener için.
Umut var mı diye Pendikspor kadrosuna bakayım dedim. Kaleci,Erencan ve 1-2 oyuncu dışında ilk 11 oynayacak tüm oyuncular 30 yaş üstüymüş.😂
Wellinton=34
Thuram=32
Nuno Sequerra=33(sağ bek:))
Vukovic=31
Halil Akbunar=30
Oscar Romero=31
Bu arada Eze sakatmış malesef.

2 takımda çok kötü 2. Yarı maçı izlemeye başladım united-city maçına kadar zaman geçsin diye ama birazdan uyuyacağım öyle bi maç....

Pendikspor’da Oscar Romero, Ahmed Hassan, Emeka Eze ve Fredrik Midtsjö, Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almıyor.