Bora
0
Aylardır FB medyası "Ali Koç transfer yapmayı öğrendi" deyip duruyordu. Ali Koç bunu bizzat yalanlamış. Tek yaptığı rakiplerinin ilgilendiği oyuncuları daha fazla para verip almakmış. Oyuncuları da hep başkaları önermiş. Ortada bir transfer listesi, vs yokmuş.
"Tadic hiç hesapta yoktu. Ben ve arkadaşlarım Rusya'ya kampa gidiyorduk. Mario geldi, 'Böyle bir imkan var' dedi. 'Mario, yaş konusundaki hassasiyetimi biliyorsun. Dzeko'yu aldık, 33-34 yaşında birini daha almasak mı' dedim. 'Olmaz. Bir futbolcu değil, bir karakter alıyoruz' dedi. Beni ikna etti. Görüştük, futbolcu değil de sanki bankacı gibi bir adam çıktı karşımıza. Jilet gibi."
"En zor transfer, Szymanski oldu. Szymanski'yi bir rakibimiz sessiz sedasız İstanbul'a getirmiş, tesislerini gezdirmiş ama bu süreçte öğrendik ki haber verilmesi gereken yerlere haber verilmediği için sıkıntı çıkmış. Süre uzun oldu, Ruslar çetin pazarlık yaptı, üçüncü faktörler de oldu. Belki de 1.5-2 milyon daha fazlaya geldi ama iyi ki de geldi."
"İngiltere'den bir telefon geldi, 'Fred'i istiyorsanız acil gelin' diye. Atladılar uçağa gittiler, o gece Manchester'da işi bitirdiler."