2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Bugün içimde bir his vardı ama yazmak istemedim. Puan kaybedeceklerini, takılacaklarını düşündüm. Rakiplerinin Trabzon olduğunu bile yeni öğrenecek kadar yoğundum. Şükür kaybetmişler ama söylenenlere göre epey de kollanmışlar. Şaşırmadım.

1 saat sonra Sivasspor-Adana Demirspor maçı var. Adana haftaya evinde Fenerbahçe ile yapacak. Ceza sınırında ki oyunculara kolay sarı kart ve hatta basit kırmızı kartlar bile çıkabilir. Bakalım nasıl bir maç olacak.

Geçen haftalarda Erden Timur normalde Türkiye'de futbol iklimini sarsacak açıklamalarda bulundu. Murat Sancak dışında kimse tek bir açıklama yapmadı.

Bugünde Ali Koç açıklama yaptı. Bütün kulüp başkanları sıraya girdi ona ek açıklama yapmak için. Gerçekten çok iğrenç bir lig var.

Biz tek, siz hepiniz!

Dün kanalları gezerken tesadüf ettim Ali Koç'un basın toplantısına. Adam ciddi ciddi oturdu hakem konuştu dakikalarca. Şaşkınlık içerisinde izledim. Cahilliğime verin, sizlere de sormak istiyorum arkadaşlar. Benim bilmediğim bir kayırma mı oldu Fener'in rakibine veya Fener'e bir haksızlık mı yapıldı ?
Bu adam neyi konuştu iki saat ? Ve 2 aydır neredeydin ? İlk tökezlemede ortaya çıktın yine. Hitabet yeteneğin ve inandırıcılığın 5 yıldır hiç mi gelişme kaydetmez ? Hem çok pasif hem zerre inandırıclığı yok hem de hitabet yeteneği hala sıfır.

Dün kanalları gezerken tesadüf ettim Ali Koç'un basın toplantısına. Adam ciddi ciddi oturdu hakem konuştu dakikalarca. Şaşkınlık içerisinde izledim. Cahilliğime verin, sizlere de sormak istiyorum arkadaşlar. Benim bilmediğim bir kayırma mı oldu Fener'in rakibine veya Fener'e bir haksızlık mı yapıldı ?
Bu adam neyi konuştu iki saat ? Ve 2 aydır neredeydin ? İlk tökezlemede ortaya çıktın yine. Hitabet yeteneğin ve inandırıcılığın 5 yıldır hiç mi gelişme kaydetmez ? Hem çok pasif hem zerre inandırıclığı yok hem de hitabet yeteneği hala sıfır.
Ali Koc simarik bir zengin cocugu :) Zaten aile islerinede pek karistirmadilar cünkü o vizyon ve zeka yok onda.

Ali Koc Harvarda okumus felan diyolar. Zenginler Harvarda parayla satin aliyorlar o diplomayi hatta bu konu hakkinde bir Wikileaks dökümani felan da vardi.

Gündem değiştirilmeye çalışıyor lâkin malum takım ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka, son yıllardaki en şaibeli maç olabilir. Uzun zamandır böyle rezalet bir hakem yönetimine şahit olmamıştım. Trabzon gol atıyor iptal ediyor, malum takıma havadan penaltı çalıyor. Penaltı kaçıyor, tekrarlatıyor. Trabzon gol atıyor yine iptal ediyor. İlk yarıdaki uzatmanın sonunda bile düdüğü ağzına alıyor, tam bitirecek; malum takımın atağa çıktığını görüyor, vazgeçip devam ettiriyor, top Trabzonlulara geçince bitiriyor. Üstünün kolay kapatılmaması lazım. Böyle tetikçilerin sözde hakemlik kariyerlerinin ivedilikle sonlandırılması gerekli.

Sadece cekmeyi saymazsak penaltı demiş olsa öncesi ve sonrası olmasa ve mimikleri görmüyor olsak yaptığı açıklama makul olabilir de ilk videoda öncesinde penaltılar penaltı zaten diyor sonra çekmeyi saymazsak penaltı diyor orada da yüzünde müstehzi bir ifade yok (yani öyle penaltı mı olur der gibi dememiş) sonradan da ilk penaltıdan bahsederken o da net diyor bu durumda çekmenin olduğu penaltı da net olmuş olmuyor mu ? Hem bilmem ne hem kendini çok zeki herkesi aptal sanıyor

Kimse yazmamış ama Onuachu hakkaten yılın golünü atmış şimdiden. Ben duyunca çok güzel goldür diye tahmin ederek açtım ama yok. Fizik kurallarının zor açıklayacağı enteresan bir zamanlama ile yapılmış akıl almaz bir gol atmış herif.

Başakşehir bu Opoku, Ba, Dennis, Kenny, Abeid ve Karzew gibi sıradan oyuncuları çok mu aramış?
Çağdaş Atan, Beşiktaş'ını yine üzmedi.

Anadolu takımlarının Fenerbahçe'ye karşı oynadığı oyun şaka mı? Şu oyunu bize karşı oynasalardı her tarafta şike ve teşvik haberleri yankılanıyordu. Yönetimimiz sessiz ama Galatasaray medyası da çok zayıf.

Son düzenleme: