2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Bu yorumum Avrupa ligleri için de geçerli. Fener'in şimdi yaptığı atakta Dzeko tek başına rakip ceza sahasında ve etrafında 4-5 tane Ankaragüçlü oyuncu var. Buna rağmen zerre kadar beyinlerini kullanmadıkları için Dzeko bommmmboşşş bir şekilde vurdu ve gol dedim. Neyse ki Guizalığı tuttu ve altıpastan topu mucize şekilde auta yolladı. Yani zaten göz kulak olman gereken 1 tane oyuncu var ve sen 4-5 kişisin. Ne halta yarıyorsun o zaman sen ? Her takımda bu salaklığı görüyorum. Biz de çok yaşıyoruz bunu.

Ben artık; Abdülkadir Bitigen, Ali Palabıyık, Arda Kardeşler vs... şu itici isim soy isim kombinasyonlu yetersiz hakem parçalarını görmek istemiyorum. Kimden, nasıl bir torpilleri var bunların acaba. Bu adamları atamıyorsan da vereceksin 3-5 maç yönetmeme cezası. Koca ülke de bu işi yapacak adam mı kalmadı diyeceğim de gerçekten son yıllarda inanılmaz kötü hakemler. Zaten burada inanılmaz torpil döndüğünü de biliyoruz. 2023 yılına gelmişiz ve teknoloji hayat kadar futbolun da içinde ama yine de şu gerzekliklere tahammül edip boyun eğmek zorunda kalıyoruz. Video hakemin olduğu bir futbol liginde senin hata yapma şansının 0000000000000 olması lazım ya SIFIR !!!

Başakşehir'le anlaştığı söyleniyor.. Genç hocalar arasında en iyilerinden diyebiliriz.. Kısıtlı imkanlarla büyük işler başardı şimdi iyi imkanlara geliyor kariyerinde ilk defa belkide ne yapacağını merak ediyorum.

Tadic olayı çok ilginç adamın mesela zimbru maçı hariç katkısı yok. Ama adam medya öyle bir anlatılıyor ki çok ilginç ya.

Mesela bu maçta fenerbahçe’den sahada en kötü oynayan oyuncu

Trabzon madara etti bjk’yi. Son anlardaki aldıkları yabancılar epey iş yapacağa benziyor. Özellikle Mendy gibi bir orta saha alamamış olmamız çok vahim.
Erden Timur nedenini açıklamıştı. Bonservis ücreti verecek paramız yoktu ŞL den gelecek parayı bekledik diye.

Mendy'i gerçekten çok beğendim. Torreira'yı ne güzel ikame ederdi. Trabzon muhtemelen en az 15-20 civarına satacaktır.