Osimhen transferi; bu yönetimin beceriksizliğini, skandallarını, plansızlığını, kulübün parasını çarçur ettiği gerçeğini örtemeye yetmez. Bu transfer dönemindeki bjk’ye baksınlar da, feyz alsınlar biraz. Son gün gelmiş hâlâ Torreira harici adamakıllı bir gibi orta saha yok, kanat desen yok. Osimhen için de Gardi’yi omuzlarında taşısınlar yoksa bunlar kramponunu bile getiremezdi.
Teknik direktör desen “küçük dağları ben yarattım” havalarında. Oyunculardan verim almayı bilmiyor, forma adaleti zaten yok. 4-2-3-1’den başka diziliş bilmiyor. Oyuncuların fizik kondisyon seviyesi zaten yerlerde. Göreceksiniz çift forvete dönse bile, dörtlü defanstan vazgeçmeyecek; çünkü kendisini kusursuz görüyor. Biri eleştirince de; “102 puan aldık” ve “Manu’yu deplasmanda yendik” diyor. Ayrıca hayatları Galatasaray ile geçmiş taraftara “bu takıma başarısız diyen City, Madrid tutsun” diyebilme cüretini kendinde bulabiliyor.
Kısacası; bu yönetim ve teknik direktör gitmeden takımın düzeleceğini sanmıyorum. İnşallah ben yanılırım.