Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gelirse şampiyonluk falan gelmez. Aksine şampiyonluğu elimizden alacak hamle olur.Osimhen gelirse,şampiyonluk da gelir.
Bu transfer umarım olur.
Eğer 3 5 2 ye geçeceksek hazır İtalya'ya gitmişken bu sistemi çok iyi bilen yardımcı bir antrenör de getirmek lazım. Okan hocanın İnter ile arası iyi. İnzaghi'nin yardımcılarından birini yanına alsın. Yoksa Okan hoca ve ekibi bunu beceremezler.Osimhen hamlesi hiçbir etki yapmasa da PR etkisi yapacaktır; artı bu 3 5 2'ye donus sinyali demek ama Kerem A. ayriligi sonrası bu düzene donus daha da olası hale geldi.
Asil yapilmasini beklediğim hamleler ise stoper-orta saha...
O zaman Osimhen'de anlamlı hale gelir.
Tamam.Osimhen gelirse hem lig şampiyonluğu hem UEFA kupası gelir.
Fenerbahçe ve Beşiktaş eksik bölgelerine çok iyi transferler yaptı. Tutar ya da tutmaz orası ayrı ama eksik bölgeleri belirleyip ona göre bence harika hamleler yaptılar.Tamam.
Zaten Osimhen transferinde maksat UEFA ya da lig şampiyonluğu için değildi ki. Asıl maksat bilet olayı ile ilgili olan gündemi değiştirmeydi. Başarılı da oldular. Malesef Florya parası 2 3 iş bilmez, beceriksiz ismin elinde çarçur olacak. En çok buna yanıyorum.Osimhen gerçekten inanılmaz bir transfer. Dünyada ilk 4-5 forvet arasına girer. 100 milyon euroluk topçu. Ben geldiğine inanamadım gerçekten de. Ama yetmez. Osimheni besleyecek sistemi oluşturmak lazım. 3-5-2 sistemi oynanacaksa katılıyorum bir sol stoper, bir sol kanat daha( ya da yedek bir sol bek), bir orta saha lazım. Eğer o takviyeleri de bugün içerisinde yapamazsak kadro eksik kalacak.Osimhenin şampiyonluk ya da UEFA kupasını getirmesi için bu yan parçalara da ihtiyaç var. Osimheni tek başına düşünemeyiz. Yoksa harcanan paralara yazık olur. Ama Osimhen gereçekten de müthiş bir transfer. Gündemi tamamen değiiştirdi. Yönetimin böyle birşeye ihtiyacı vardı.Yoksa istifa çanları çalıyordu. Kendilerine zaman kazandırdılar.