2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Elias Jelert ile anlaşılmış. Oyuncu hakkında bilgisi olan varsa ayrıca paylaşabilir. Ben ilk defa duyuyorum , yaşlandık galiba.
Elias jelert hem sağ bekte hem sol bekte oynayabiliyor. Geçen sene kopenhag ile İstanbul daki 2-2lik maçta 2. Sarıdan atılmıştı. 21 yaşında kopenhag gibi şampiyonlar liginde son 16 ya kalmış bir takimda devamlı oynayan bir oyuncu. Geçen sene kopenhag ile oynadığımız maçlarda dikkatimi çekmişti Nellson etkisi yapabilir takımda. Dubois in çabuk güçlü sert dinamik ve genç olanı diyebilirim.
 
Son düzenleme:
Kimse ile Anlaşamaz bu vasıfsızlar.
Ülke ülke geziyolar nereye gittikleri herkeslere ilan ediliyor elleri bomboş geliyolar.
 
Büyükekşi dönemi sona erdi.
Bu sezon 5.yıldız için zaten çok önemli idi şimdi seçimden sonra daha da önem arz etmeye başladı.
Kapı da çakallar havlamaya başladı. Ekşi gitti Gs bitti diye bağırıyorlar. Ekşi olmasa geçen sene o performans ile Nisan da Şampiyon olmamız gerektiğini onlar da çok iyi biliyor ama işlerine öyle geliyor. Sami Yen de oynanan maçtan sonra yaptıkları politikayı bu sezon sonuna yaymak için ellerinden geleni yapmak isteyecekler.
Bizim de ne kadar haklı bir şampiyonluk aldığımızı göstermenin ve ilk gerçek 5 yıldızı takmamız için hamleler ve oynayacağımız oyun çok önemli.
Oyun anlamında zaman zaman kıssam da Okan Hocamıza güveniyorum ama Kadro için aynı güveni Timur sonrası maalesef Yönetim için kafamda oluşturamıyorum. 2 sezondur takım Orta saha ve Sağ Bek diye bağırırken ve diğer mevkilerde de ufak tefek eksiklerimiz varken hala oyuncu transfer edemeyenler inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar.
 
Fatih Terimin Gelir Gelmez Klüpden .... ettiği Cenk Ergünü Futbol Aklı yapmak.
Badem Bıyık Hatipoğlundan medet ummak ,Başarı Galatasarayda malesef kötülüksüz kalmıyor.

Gidicekler şimdi saçma sapan paralara Saçma Sapan adamlar alıcaklar.
 
İrkiliyorum hemde çok
1.5 senedir OrtaSaha
6aydır Sağbek
Bu iki mevki belliyken alamayan bu Vasat Yönetim,Shancez giderse Barış Alper giderse bunlar asla yerlerine yeni adam yetiştiremez.
Yazık Koskoca Galatasarayı yönetemeyenler.
Liseli Kontejyanından Cenk Ergün Bu klubün en büyük kamburudur.
 
Yabancı kuralı değişti artık sahada ki 11 oyuncuda yabancı olabilir
Sahada yabancı sayısının bir önemi olmadığını gördük. Yabancı sınırsız olsa da bizde Fener'de sahaya 3-4 yerliyle çıkacağız. Ekonomik darboğaz yerli kalitesinin artmasına sebep oluyor. Anadolu takımları hem oyuncu yetiştirmeye veya alt liglerden yeni potansiyeller keşfetmek zorundalar hem de düşen yerli ücretleri yerli futbolcuları Avrupa'ya gitmek için kamçılıyor. O yüzden bizde bu zeminde yeni Keremler, Barış Alperler bulmalıyız. Euro 2024'de de gördük ki bizim'de Fener'in de son dönem yerlileri Avrupa seviyesindeler. Oğuz Aydın'ın yeni Kerem olma potansiyeli varsa almalıydık Kerem'i de potansiyelinin zirvesindeyken satmalıyız. Bizim seviyemizdeki Avrupa kulüpleri bu döngüyü sağladıklarında klasman atlıyorlar. Bizde, onlarda hiç olmadığı kadar oyuncu seçimlerini daha doğru yapıyoruz. Biz bu konuda istikrar sağlarsak kesintisiz bir başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Süper Lig'in yerli oyuncular yetiştirmesi ve bizim bu oyuncuları vitrine çıkarıp yüksek bedellerle ihraç etmemiz için gayet iyi bir zemin var. Umarım değerlendirebiliriz. Türk futbolu yülselecekse ben çareyi burada görüyorum.
 
Almak bir yana eldeki yabancılardan kurtulamamak çok sinir bozucu. Mesela Rafa'ya Immobile'ye verilen maaşlar korkunç ama biz de Oliveira'yı, Seferovic'i alırken kulüplerinden aldıkları yıllık ücretin 2-3 katını vererek anlaşmıştık. Şu anda elimizde CL kozu varken, geçen sezon CL'den iyi bir gelir elde etmişken, Boey transferinden de az ya da çok bir miktar para kalmışken 30 yaş altı tek bir transfer yapamadık. Doue ve Jelert Kristensen'in ikisini birden alsaydık bile az olurdu çünkü hem sağ bek hem de sol bek oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Takımda genç oyuncu yok. Avrupa için tempomuz ve konsantrasyonumuz biraz zayıf kalıyor. Geçen sezon Sparta Prag'ın bizden sonra Liverpool'a karşı düştüğü durumu iyi tahlil etmek lazım. Yine hem Avrupa hem ligde mücadele edeceğimiz bir yıl olacak ve ligde çok sürpriz yaşayacağımızı düşünmesem de Avrupa açısından tedirginim.
 
40 yaşındayım, 7 senedir Galatasaray Spor Kulübü üyesiyim(7.basvurumda oldum); 22 senedir duzenli futbol takim kombinem mevcut ama bizde değişmeyen bir şey maalesef transferlerin kampa yetişememesi...
En çok hesap kitap yapılan sorgu sual olunan kulup olmamız tabi ki bunda etkili lakin maddi olarak ta en iyi durumda olduğumuz şu anda düşünülürse bizde bu işler biraz alışkanlık oldu...
2 iyi hamle yapacaklardır benim düşüncem öyle ama kötü skorlar direkt bizde tarihimizin en çok oy alan başkanını tekrardan secime sürükler o da aşikar.
 
Ligin başlamasına çok da uzun süre kalmamışken en önemli şey sezona HAZIR girmektir. Zira asıl bu haftalar gelecekteki şampiyonluk hayali için en kritik puan toplanılan bonus haftalar oluyor. Henüz erken olsa da rakibin Lugano gibi bir takıma bu kadar zorlanıp 3 gol yemesi ilk haftalar için güzel.
Bizim de transferler çok önemli olsa da, takımın direk 3 puana oynayan formda olması daha önemli. Mertens'in başı çekmesiyle beraber; Batshuayi, Torreira ve Barış'ın takımı taşıyacağını düşünüyorum bu süreçte.
 

Üst