Tete geldiğinde uzun süre ligin en değerli oyuncusu idi 25 milyon € ile ,biz pek faydalanamadik,maliyeti de yüksekti, oynadığı yerde oyuncumuz da var,iyi bir operasyon oldu.
Hadzi ile Fernando olayı yalan. Fernando ile 3 sezon önce ilgilenmiştik. İnsanlar etkileşim alabilmek için olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyor. Her okuduğunuza inanmayın.Allahtan Erden Timur bir kadro iskeleti olusturdu. Kadroya fazla takviye lazim degil yoksa isimiz icler acisiydi.
Bir muhabir demistii ilk basta Cenk Ergün transferler ilgilenirken Torreira yerine Hadziahmetovic ve Antalyasporun orta sahasi Fernandoyla anlasmis.
Sonradan Erden TImur ilgilenmeye baslayinca 6milyona Torreira geldi
niye yalan olsun? Sergio Oliveirada Cenk Ergün transferiHadzi ile Fernando olayı yalan. Fernando ile 3 sezon önce ilgilenmiştik. İnsanlar etkileşim alabilmek için olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyor. Her okuduğunuza inanmayın.
Ilk dönem hamleleri Cüneyt Tanman yapti sonra Levent Nazifoglu en son Cenk Ergün yaptı ki o oluşturulan kadro sablonu 2 sezon üst üste şampiyonluk kazandı. Ne verirsen bütçe onu alirsin karşılık sonucta kendisi Ünal Aysal tabiri ile bir eleman.Ilk Özbek döneminin tüm transferlerini Cenk Ergun yaptı.Gomis,Fernando,Maikon,Fegguli,Mariano vs.Tabi yönetimin onayı ile.
4.5?Oliveira 1700 filan alırken 4,5 milyon verdik. Seferovic için de yazdık hem iyi oyuncu değil hem de o kadar para etmez diye... Oliveira son derece temposuz bir oyuncu olduğu için geldiğinde de yazdığım gibi deplasmanlarda çok zayıf takımlar dışında oynatılmaması gereken bir oyuncuydu ama takıma ilk sezonunda özellikle iç sahada kapanan takımları açma ve duran toplar anlamında iyi katkı vermişti. Ben iyi hatırlayacağım kendisini. Pectoralis tendonunu koparması da oldukça ilginç bir sakatlıktı.
Oliveira 2.250 alırken biz 2.750 verdik. Böyle kulaktan dolma gerçekle alakası olmayan şeyler yazıp yorum yapmayın artık.
Capology üzerinde görünen ücreti. Bana da fazla gelmişti, 2,7 milyon daha makul, zaten baktım KAP bildirimi de o şekildeymis. Neticede faydalı bir transfer oldu, bir şekilde de gönderebilirsek iyi olur.