2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ne oynadığımız belli değil. Ömrümüzden çalınan 45 dakika. Ne bir tempo var ne bir oyun seti ne bir iştah... Göze estetik namına dokunan hiçbir şey... Şu gudubet statta zaten ne zaman iyi futbol oynandı meçhul. Şu görüntüyle problem büyük. Barış'ın, Zaha'nın girmesi lazım. Şu anki ilk 11 hiçbir varlık göstermedi sahada.
 
Çok kötü gerçekten, sürekli pas hataları, düşük kondisyon
Sene başı kampı o kadar kötü geçmiş ki takım sanki yeni oynamaya başlamış
Mağlubiyet net kadro tercihi ve sırfır oyun planı ile Okan Buruk a yazar
 
CopaAmerica'da da harikalar yaratan Davinson varken; Euro24'te saç baş yolduran Abdülkerim ile başlayarak ayağına sıktın.
Maç bitti golümüz yok. Golü geçtim, Mert'in eldivenine değen şut hatırlamıyorum.
En son Fener derbisinde buna yakın rezillik izlemiştik ancak görünen o ki değişen pek bir şey olmamış.
Maçtır kazanılır kaybedilir ama böyle kaybetmeye kimsenin hakkı yok, bahanesi yok.
 
Orta saha lazim degilmis di mi ? Sag bek lazim degilmis di mi ? Bu takim bu orta sahayla gecen sezon Avrupa’daki Kopenhag,Molde ve Prag maclarinda patates oldu.Cok uzak tarihler degil yani.Ligdeki zor maclarin hic birinde de oyununu rakibe kabul ettiremedi.

Boey gitti bu ikinci transfer donemi.Ama Boey gittiginde aldiklari sag bek ilk macina Nisan ayinda cikti onda da 45 dakika oynadi.Simdi de sezonun ilk resmi macina yine sag beksiz cikiyoruz.Bunun adi beceriksizliktir,is bilmezliktir.Bunu soyledigi icin de kimse transfer delisi olmuyor.Takimin ihtiyaci kac aydir belli.Bunlari yapamayan yonetim beceriksizdir ama iste.

Tabi ki bu macta rezil olmamizin tek sebebi bunlar degil.Forma adaleti olgusunu tamamen kaybetmis bir teknik direktor var.Illa kendi oz evlatlarini oynatacak diye takimin icine ediyor.Kerem Akturkoglu israri inanilmaz anlamsiz.Takimin on alan baskisi haric herhangi bir ikinci plani yok.Ligde cogu maclarda kurtariyor ama zorluk derecesi yukseldiginde takimin set oyunu yetersizligi,hucumda pas yapamamasi direkt goze carpiyor.

Bireysel oyuncu ozelinde de Kohn inanilmaz yaniltti beni.Baya kotu sol bekmis bu adam.Kolay maclarda is yapar gibi gorunuyor ama seviye zorlastikca butun defolari ortaya cikiyor.

Takim hic hazir degil.Aldiklari oyuncular henuz sahaya girmedi.Play-off’ta bu kadroyla cikarsak Cl’de hayal olur.Ama “transfer simarikligina” gerek yok.Elimizde Berkan Kutlu var nasil olsa.Su rezillikte emegi gecen herkesi de ayrica tebrik ediyorum.Heriflerin agzina da laf veriyorsunuz.

Okan Buruk’un da yonetime koruma kalkani olmasi kendisinin hocalik kariyerine darbedir.Sen su an camiada kredisi en yuksek insansin.Cikip konusacagina yonetim sak sakciligi yapiyorsun.Al iste Hoca boyle yersin 5 tane.
 
bazi seyleri fazla abartiyoruz. Evet kötü oynadik takim olarak cok kötüydük ve hak ettigimiz bi maglubiyet aldik.

Ama bu maglubiyet üzerine fazla durmamak lazim. Iki senedir sampiyon olan takim ve sampiyonlugu getiren bi teknik ekibimiz var.
 
O kadar yazılacak şey varki ama maalesef futboldan anlayan bir yönetimimiz yok. Boey gittiğinden beri bir sağbekimiz yok ara transferde alamıyorsun ve bu dönemde önemli olan bir kupa maçına yetiştiremiyorsun. Hadi geç alıyorsun onada razı olacağız değerinden fazla para verip alıyorsun madem bu paraları verecektin zamanında al. Köhn diye bir sol bek alıyorsun o bedavaya alıp gönderdiğin Hataylı topçudan bile çok daha kötü topçu bunda gelecek görüp tutuyorsun ve her ciddi maçta seni madara ediyor. Bir tane orta saha alacaksın fazla değil 2 senedir eksiğin buraya adam almak ama sen geçen sene önce gidip ihtiyacın olmayan yerlere lüks denilecek oyuncular alıyorsun son gün kimseyi alamadığın için bizi ndombele’ye mahkum bırakıyorsun. Sene bitiyor ilk alman gereken yeri acelemiz yok diyorsun sonra baskı yiyip gene kötü topçu olmasada tarihinin en pahalı transferini bir 2.lig topçusunu alıp yapıyorsun. Oyuncu kötü oyuncu değil ama 20 milyon Euro üzeri paralar konuşuluyor şaka gibi rakamlar 10 milyon Euro’ya icardi aldık biz. Çok değil 3 tane oyuncu alacaktınız iki tane bek bir orta saha onuda beceremediniz elinize yüzünüze bulaştırdınız. Cenk Ergün denen şahısın olduğu yerde ben transferde başarı beklemiyorum. Senin yaptığın transferleri o paralara sokaktan adam çevir daha ucuza yapar ve ben ciddi ciddi bu adamın transferlerde yolsuzluk yaptığı ve cebine para indirdiğini düşünüyorum.
 
BJK'nın eksik olmasına rağmen beklenenin üzerinde oynadığı ve bizim de beklenenin çok altında kaldığımız bir maç oldu. Sebeplerden biri ilk 11 tercihi ama asıl problem kamp döneminin yeterince verimli geçmeyişi ve sorunların tespit edilememesi. Mesela Ziyech'i kullanamıyoruz. Okan Hoca oyunculara pozisyonları dağıtmış, geç.en sene Kopenhag maçında onu 10 numara gibi kullanıp kanada dinamik ve fizikli birini koysaydı belki her şey çok farklı olacaktı. Liverpool'un 20 dakikada elediği Prag ve Molde dahi bize oyununu kabul ettirdi. Oynadığımız oyun çok rijit ve defansımızı hataya zorluyor, gol yedikçe oyuna forvet almaya devam ediyoruz ancak topu oraya getiremiyoruz ve sorunun bu olduğunu teşhis edemiyoruz.

Jelert'in sol bek olarak da oynayabildiği göz önüne alındığında bir sağ bek daha almak gerekirdi ama Doue altı milyona Strasbourg'a gitti, biz onun takımıyla 12'ye anlaşmışız, sonra 9'a Jelert'i almışız. Transfer komitesi de tam bir soru işareti. Geçen sezon Avrupa'da çok gol yedik ve bana kalırsa hem 6 hem 8, hatta mutlaka seçmek gerekirse 6 daha gerekli.

Yerli transferi yapamadığımız için altyapıdan birkaç oyuncuyu takıma monte etmeye çalışmalıyız. Bats'ı da yetersiz buluyorum. Bugün de vuramadığı topla dördüncü golü kalemizde gördük.
 
Şu sonuç sadece hocaya yazar,son 10 dk maç 3 olmuş, orta sahada sadece Kerem D.,ilerde 5 hucumcu ne olacak 3 gol atıp maçı mı uzatacaksin?Şimdi ortalık yangin yeri,o yok bu yok diyeceğine biraz mantıklı hareket et,aynısını seneler önce Terim yaptı ezikler hala dalgasını geçiyor.Yine de bunun altından kalkarız, kalmalıyız, önümüzde şampiyonlar ligi var,dersimizi alıp önümüze bakmalıyız.
 
Okan hocayı başarılı buluyorum ama bu rezaletin bir bedeli olmalı.. böyle giderse bu sezonu tamamlayamayabilir. İki sezon şampiyon olmuş olsan da futbolda dün yoktur. Bu sezon rakiplerin belli ki çok daha iyi olacak ve sen de geriye gitmişsin.

Ayrıca bu maçtan sonra wilfried zaha ile ne problemi var açıklamalıdır? Ve Davinson sanchez’in neden oynamadığı da net bir şekilde açıklanmalı. Sen sahaya en güçlü kadronla çıkmak zorundasın. Kimseyi hafife alma lüksün yok.

Beşiktaş’a da tebrikler doğru düzgün bir oyunla hakederek kazandılar.
 
Davinson tatilden geleli 2 gün falan oldu tercih etmemesi anlaşılabilir.

Zaha girince daha kötü oynadık bence. Böyle zeminlerde çok daha güvensiz oynuyor. Zaten zor adam geçiyor bir de böyle berbat zemin hiç ona göre değil.

Herkes oturup bir düşünsün. Bu skoru telafi edeceklerine inanıyorum.
 
Zaha Okan Hoca ile kavga etti son Parma maçından sonra; takim içi maalesef buyuk sorunlar var, transfer güzel yapılsın tabi ama gerçek hayat FM oyunu degil...
 
Fm oyununda 12 yasinda cocuklar bile ilk resmi macina eksik olan bolgeleri tamamlayarak cikiyor.Yani bunlari tespit edip aksiyon alabiliyorlar.

Fizik seviyesi yetersiz olan oyuncuyu 12 yasinda cocuklar bile yedek birakip son 30 dakika sahaya atabiliyorlar.

Zaha ile Okan Buruk’un arasi Parma macindan beri degil gecen sene icerideki Sparta Prag macindan beri bozuk.Hatta bu yuzden Bjk deplasmaninda kadroya bile almamisti Zaha’yi.Yeni birsey degil yani.Ama oyuncuyu bu sekilde basinin ve taraftarin onune atmak hic bir teknik direktore yakismaz.
 
Endişeye mahal yok endişeye.

Kupa çok önemli değil lâkin sahadaki oyun ve skor tam anlamıyla bir rezalet!

Transfer döneminde her açıklamaya beceriksizliklerini örtbas etmek için “bizim zaten şampiyon bir kadromuz var” diye başlayan beceriksizler, dün akşam iyice görmüşlerdir umarım şampiyon kadroyu.

Kuruluş amacı “Türk olmayan takımları yenmek olan” Galatasaray’ı, ligde şampiyon olsak yeter vizyonsuzluğuna sokmaya çalışanlara yakışan bir skor oldu. Seçim zamanı çok dedik ama anlatamadık. Eee kendi düşen ağlamaz.

Bu arada Okan Buruk; maç sonu oyuna soktuğu oyuncusunu taraftarın önüne atarak, torpilli evladı Kerem Aktürkoğlu’nu kesemeyerek ne yapmaya çalışmakta, nereye varmayı hedeflemektedir? Yönetim şakşakçılığı yaparak büyük teknik direktör olunmaz. Ayrıca kötü giden bir şeyler varsa; oyuncu değişikliğini ilk yarıda hatta maç başında bile yapabilirsin, illâ 45,60,70. dakikalar beklenecek diye bir kural yok.
 
Endişeye mahal yok endişeye.

Kupa çok önemli değil lâkin sahadaki oyun ve skor tam anlamıyla bir rezalet!

Transfer döneminde her açıklamaya beceriksizliklerini örtbas etmek için “bizim zaten şampiyon bir kadromuz var” diye başlayan beceriksizler, dün akşam iyice görmüşlerdir umarım şampiyon kadroyu.

Kuruluş amacı “Türk olmayan takımları yenmek olan” Galatasaray’ı, ligde şampiyon olsak yeter vizyonsuzluğuna sokmaya çalışanlara yakışan bir skor oldu. Seçim zamanı çok dedik ama anlatamadık. Eee kendi düşen ağlamaz.

Bu arada Okan Buruk; maç sonu oyuna soktuğu oyuncusunu taraftarın önüne atarak, torpilli evladı Kerem Aktürkoğlu’nu kesemeyerek ne yapmaya çalışmakta, nereye varmayı hedeflemektedir? Yönetim şakşakçılığı yaparak büyük teknik direktör olunmaz. Ayrıca kötü giden bir şeyler varsa; oyuncu değişikliğini ilk yarıda hatta maç başında bile yapabilirsin, illâ 45,60,70. dakikalar beklenecek diye bir kural yok.
Endişeye acayip Mahal var.
1.5 senedir Orta Saha ,6 Aydır Sağbek yoktu.
Beceriksiz Yönetim Saçma Sapan Paralara Transfer yapıyor.
Cenk Ergün yine İnsanların Beynine acabayı getirtiyor helede Erden Timura Komisyoncu yaftası yapanlar varken bende Kişi Kendinden bilirmiş işi diyorum.
Zaha,Sergio,Dubios,Kerem,Yunus ve Köhn 'den çıkmalılar ancak bunlardan çıkıncan kalan 1 ayda yerlerini dolduramaz tamda Buyüzden Endişeye Büyük Mahal var.
Okan Hoca Dün Kenarda çok kötü takımı yönetti,Maç sonu Rezaletti.
Mertens Hocaya Maç sonu giydirdi.
Hoca Yönetimi Korucam diye kendini ateşe atıyor.
İcardi kupa Kazanınca Showda En Önde,Kaybedince sermoniye çıkmam Sen bu Takımın Yıldızı ,Kaptanı değilmisin iyisinde kötüsünde sen Lider olarak en önde olucaksın.

Yönetimde Çıkar kavgası,Koltuk Sevdası ,Başkanın Astaş Firmasına Floryayı verme Kavgası çabası var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sorunlar var Halı Altına atarak çözemeyiz
 
Son düzenleme:
Bu takim 2 sene üst üste şampiyon oldu ne dedim 3 olmalı, gelişim ve degisim şart...
Nedir bundan kastım, seviyeyi arttirmaliyiz gitmek isteyeni yollamalı psikolojik olarak ya transferde onde baslamaliyiz.
Yaptik mi hayır geciktik mi evet ama sen transfer sezonunu iyu bitirmek zorundasın o belli oldu.
 

Üst