Endişeye mahal yok endişeye.
Kupa çok önemli değil lâkin sahadaki oyun ve skor tam anlamıyla bir rezalet!
Transfer döneminde her açıklamaya beceriksizliklerini örtbas etmek için “bizim zaten şampiyon bir kadromuz var” diye başlayan beceriksizler, dün akşam iyice görmüşlerdir umarım şampiyon kadroyu.
Kuruluş amacı “Türk olmayan takımları yenmek olan” Galatasaray’ı, ligde şampiyon olsak yeter vizyonsuzluğuna sokmaya çalışanlara yakışan bir skor oldu. Seçim zamanı çok dedik ama anlatamadık. Eee kendi düşen ağlamaz.
Bu arada Okan Buruk; maç sonu oyuna soktuğu oyuncusunu taraftarın önüne atarak, torpilli evladı Kerem Aktürkoğlu’nu kesemeyerek ne yapmaya çalışmakta, nereye varmayı hedeflemektedir? Yönetim şakşakçılığı yaparak büyük teknik direktör olunmaz. Ayrıca kötü giden bir şeyler varsa; oyuncu değişikliğini ilk yarıda hatta maç başında bile yapabilirsin, illâ 45,60,70. dakikalar beklenecek diye bir kural yok.
Endişeye acayip Mahal var.
1.5 senedir Orta Saha ,6 Aydır Sağbek yoktu.
Beceriksiz Yönetim Saçma Sapan Paralara Transfer yapıyor.
Cenk Ergün yine İnsanların Beynine acabayı getirtiyor helede Erden Timura Komisyoncu yaftası yapanlar varken bende Kişi Kendinden bilirmiş işi diyorum.
Zaha,Sergio,Dubios,Kerem,Yunus ve Köhn 'den çıkmalılar ancak bunlardan çıkıncan kalan 1 ayda yerlerini dolduramaz tamda Buyüzden Endişeye Büyük Mahal var.
Okan Hoca Dün Kenarda çok kötü takımı yönetti,Maç sonu Rezaletti.
Mertens Hocaya Maç sonu giydirdi.
Hoca Yönetimi Korucam diye kendini ateşe atıyor.
İcardi kupa Kazanınca Showda En Önde,Kaybedince sermoniye çıkmam Sen bu Takımın Yıldızı ,Kaptanı değilmisin iyisinde kötüsünde sen Lider olarak en önde olucaksın.
Yönetimde Çıkar kavgası,Koltuk Sevdası ,Başkanın Astaş Firmasına Floryayı verme Kavgası çabası var.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sorunlar var Halı Altına atarak çözemeyiz