Şikecilerin ligde rakibi yok malesef. Şampiyon Liginde bile çok az.Fileye temas: Eczacı ve Vakıf bu şekilde devam ederse zirve yarışında Fenerbahçe’nin rakibi Galatasaray olabilir.
Lig de evet şuan Fener net favori. Ama şampiyonalar liginde final oynayamaz gibi bence İtalyan takımları mallesef iki senedir önümüzde bu sene de bir İtalyan finali olabilir bu şekilde gidersek.Şikecilerin ligde rakibi yok malesef. Şampiyon Liginde bile çok az.
İyi bir smaçör gelirse bu takım ilk 3 yapar bu sene.Özlem Özçelik ve Burcu Hakyemez Dal:
"Galatasaray'a bir takviye daha geleceğini duyduk. Bilmiyoruz yani şu anda belli değil ama çok iyi bir oyuncuymuş."
️ Maçkolik - Kurşun Pas
Fb taraftarı muhteşem. Dünyanın en iyi taraftarı. Fb de dünyanın en büyük spor kulübü zaten.Fb taraftarı kısa sürede biletleri tüketti.fb çok güçlü oyunculara sahip ama yarın aynı zamanda önemli bir taraftar güçleri de olacak. Umarım bir mucize olur da kazanırız. BJK de keşke Thy maçını alsa ama o da çok zor
Dünyanın en büyük spor kulübü değil ama bizden daha büyük ve başarılı bir spor kulübü olduğu aşikar maalesef ki. Bunun yanında taraftarları da kadın voleybolda hep salonu dolduruyor biz ev sahibi olsaydık biletler satılsın diye uğraşıyorduk hala mesela. Bunu kabul etmek galatasaraylılığımdan götürmez ama kabul etmemek bahaneler üretmek beni fblilere benzetirFb taraftarı muhteşem. Dünyanın en iyi taraftarı. Fb de dünyanın en büyük spor kulübü zaten.
Çok doğru. Yani benim pek inancım yok ama umarım 5 sene hiç kesmeden yatırım artar. Ama galatasarayda seçim olur her şube dağılır plan değişir vsOlay yatırımla da alakalı branşlara yatırım arttıkça taraftar ilgisi de artar yani günün birinde Fenerbahçe kadar kadın voleybola yatırım yaparsak en az Fenerbahçe taraftarının gösterdiği ilgiyi gösteririz
Takımın savunması mutlu oldum yeni oluşan takım zamanla birbirine alıştıkça daha iyi olacaktır ki yeni transferde konuşuluyor.Boskovic i ceksek bunlarla basa bas mucadele ederdik, sıkıştıklarinda Vargas a attilar oda işi bitirdi. Mucadelemiz iyiydi ama kalite farki ortaya cikti. Tebrikler kizlar.