Takımın yenilgisini dört gözle bekleyen baykuşlar iş başında. Bazıları ise, sanki geçmişte takımın eksikleri, ihtiyaçları için, daha yüksek bütçe ayrılarak daha iyi ve başarılı takım yaratılması adına, bu forumda hiç eleştiri veya öneriler yapılmamış gibi, sanki tekerleği yeniden keşfetmiş gibi, bir anda paralanmaya başlıyorlar.Evet bizden daha iyi spor kulübü onlar zorunuza mı gitti? Siz burda 1 tane power smaçörü eleştiriyorsunuz alınmamalı iyi diye. O malum şahıs nereye kaçtı Mete denen kişi? Power smaçör ihtriyacı yok diye laga luga yapıyordu olmayan bilgisiyle.
Bu takımda Ayçin de kalmamalı. Bu takıma uzun yerli orta lazım. 2. uzun ortayı da almalıyız Timmermanla beraber oynatmak için. Ayçin de Yasemin de blokta ne kadar yetersiz gördük. Sıradan takımlara blok yapmakla Fener Eczacıbaşı Vakıfbank İmoco Milano gibi takımlara blok yapmak bir olmuyor. Seni servisle erittikleri için iyi manşet aldıkları için maçın çoğunda blok yapamıyorsun.
Alexia bu takımın as çaprazı olamaz. Uzun boylu dünyanın en iyi çaprazlarından birini almalıyız. Akimova'yı almak zorundalar. Alexia seneye yedek kalmalı. Yedekten gelip katkı vermek istiyorsa kalsın yok ben yedek kalmak istemiyorum derse güle güle.
Gitmesi gerekenler : Sude, Bihter, Ayçin, Lazovic.
Kalması gerekenler : Eylül, Bongaerts, Timmerman, Aslıhan (iyi yedek), Yasemin
Bu 4 oyuncu üzerine takım kurulmalı. İlkin bile en iyi yerli smaçörler arasında yer almaz. Sezon başından beri iyi performansı yok. Tuğba sezona daha iyi başladı. Saliha iyi başladı. Yaprak bile İlkin'den daha iyi oynuyor. Üstelik pasörü Elif olmasına rağmen.
Sırf eleştirmekten veya aşağılamaktan başka halta yaramayanların, puslu havada ortaya çıkması gayet doğal. Hele ki, bu foruma yeni giren yada yeni hesap adıyla yüzsüzlük yapmaya kalkanlar, yanıtlarını aynı şekilde alacaklar.
Vrus’müsün Virüs’müsün Arzu’musun, Burak’mısın ne haltsın? Ben buradayım. Daha 1.post’unda sana giren çıkan ne ki beni hedef alıyorsun anlamadım ama burası forum ve fikirleri düşünceleri, görüşleri, gerçek verilere dayanarak paylaşma yeridir. GS Kaptanını aptalca eleştirip, yine aptalca başkaları ile kıyaslamaya kalkanların kim olduğu ve neye hizmet ettiği açık ve net. Seninle birlikte X hesabındaki Alexia ve İlkin nefreti kusanların paralelliği ne tesadüf.