Timmerman 1 hafta antremanlara çıkamayacakmış Thy maçına yetişir umarım.Önümüzde ki iki maç onsuz da alınır ama Thy maçında ihtiyaç var ona.
Dediğimi yanlış anlamışsınız bence dediğiniz hiçbirşeyi demeye çalışmadım. Egonu gelmesin diyen varsa zaten voleybol bilgisi tartışılır. Demeye çalıştığım şey madem egonu gelecek neden bu kadro kimyası gençlere yönelik bir kimya olarak kuruldu. Bu plansızlık demek madem para var neden sene başı harcanmadı bunu eleştirirdim dedim yoksa asla Egonu gelse takım havası değişirdi buna lafı kimsenin olamaz.Dediğim gibi eleştirim plansız hareket ettiğimiz için olurdu Egonu zaten dünyanın en iyi 3 oyuncusu arasına net koyarsın şuan tartışılacak biri değil.Yorumları okuyunca Egonu bize gelmek istese dahi almayalım mevcut takımı etkiler ve hatta bozar intibasını aldım ve hayret ettim. Egonu Egonu'dur alırsan sadece ülke çapında değil avrupa çapında ben voleybolda varım dersin. Egonu'nun yarattığı tehdit ile ortalar daha rahat hücum eder, smaçörler daha farklı hücum bölgelerinden daha rahat hücum edebilir, pasörün eli rahatlar ve tahmin edilmesi daha zor bir takım haline gelinir, yapılan defansta çıkan zor topu atacak garanti oyuncu olur ve işler kızıştığı zaman topu atacağınız oyuncu olur. Takım içi ücret dengeleri vs voleybola ben de varım demek için o paraları vereceksiniz. Hamama giren terler.
Egonu gelince tüm sorunlar çözülmez yazılmış bizim üzerine yapı inşa etmek istediğimiz kaptan yaptığımız İlkin mi, yeni sözleşme şimdiden yapılsın dediğimiz pasör ya da orta oyuncu mu yoksa şu ana kadar hiç de fena oynamayan Eylül mü Egonu kalibresinde değil ki Egonu gelince takım aynı kalsın. 2 sene sonra gökten altın yağmayacak Galatasaray'ın kasasına voleybolda 2 yılda hele Galatasaray'da çok şey değişir.
Hata yapma lüksümüz yok. İlkin oynar.Umarım Aydın ve Challenge Cup Thy maçına kadar bu iki maçta İlkin yerine Kalandadze oynar. İlkin çok yoğun tempo da iki senedir dinlendirme fırsatı gelmişken hocanın kullanması lazım. Kalandadze İlkini aratmaz bu seviye maçlarda kesinlikle 1 hafta dinlendirilmeli yoksa yazın ya da sezon içinde yine bir sakatlık yaşama ihtimali yükselir.
Bence de Hernandez kesmez oynatır garantici bir hoca. Ama Kalandadze senelerdir şampiyonlar liginde ve Polonya liginde bir çok ödül almış bir oyuncu. Polonya liginin en iyi smaçörüydü bir kaç senedir. Bence fazlasıyla yeterli bu maçlar için İlkinin yorgunluğu sezon sonu çıkabilir aslında tam zamanı. Ama hoca bence de dinlendirmeden iki maçta da İlkini oynatacak.Hata yapma lüksümüz yok. İlkin oynar.
Doğru olanı yapar.Bence de Hernandez kesmez oynatır garantici bir hoca. Ama Kalandadze senelerdir şampiyonlar liginde ve Polonya liginde bir çok ödül almış bir oyuncu. Polonya liginin en iyi smaçörüydü bir kaç senedir. Bence fazlasıyla yeterli bu maçlar için İlkinin yorgunluğu sezon sonu çıkabilir aslında tam zamanı. Ama hoca bence de dinlendirmeden iki maçta da İlkini oynatacak.
Kulübüne para verileceğini nerde okudun? Egonu zaten Van ryk parasına oynamayacağı için doğal olarak çok para alacak Milano’da da çok para alıyorEgonu menajeri inatla Vakıfa gitmeyecek egonu diyor ama bu bir strateji bence Vakıfa gelir yüksek ihtimal. Vakıf da Egonuya çok yüklü miktarda para kulübüne de hem Van Ryk üstüne de yine yüklü miktarda bir para verecekmiş yani Egonu voleybol tarihinin en maliyetli transferi olacak olursa eğer.