2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Biraz dediğim uç seviye olacak asla böyle bir takviye beklemiyorum yabancı sınırından dolayı Alexia kesmemiz zor. Ama Egonu ile Milano arası şuan gergin gibi geçenler de kulübünü takipten falan çıkmıştı o çekilse üst düzey bir takviye olur ama Egonu olma olasılığı 0 denebilir. Amerikan liginden falan yıldız bir smaçör çekilir bence ki cidden üst düzey biri gelirse ilk 3 yapar bu takım bence.
Dalgasına yazmıştım ama gerçekleşmesin bu olay.

Egonu ayrılırsa Vakıf ve Galatasaray harici gidebileceği bir takım aklıma gelmiyor. Novara olabilir belki ama sanmıyorum. Vakıf şuan çok ister çok ihtiyacı var ama Egonu ve Gui arası iyi değil Egonu mutsuzum diye ayrılırsa Milano’dan Vakıfdan da o sebeple ayrılmıştı geri döneceğini düşünmüyorum. Ama bize gelme ihtimali de bence düşük İtalya da şampiyonlar liginde Dünya kulüpler şampiyonası bu üç önemli turnuvada da şampiyonluk yarışında olan bir takımdan bize gelme ihtimali de bu sene için düşük sanki seneye olabilir belki.

Busto chieri’yi 3-0 mağlup etmiş. Avery skinner 22 sayı +19 WL ile maçı bitirmiş. İnanılmaz bir performans bir smaçör için. Şu Thy ve chieri maçlarını heyecanla bekliyorum