2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Vakıfbank ligin yeni favorisi olacak gibi Egonu gelince.Gui yine tecrübesini konuşturdu Cansu yok Ryk takımdan gidiyor o karışık ama ona rağmen Feneri yendiler.Vakıf Egonu geldiği takdir de hem lig hem şampiyonlar ligi favorisi olur.Bu bizim için kötü haber mallesef ilk 3 zor gibi.Timmerman da acilen dönmeli zaten sezon başı söylemiştik bu takımı iyi manşet hızlı oyun ve her yerden hücum rahatlatacak.Bunlardan biri dahi olmazsa zorlanırız orta hücum durunca takım da tıkandı Aydına set vermek bence sorun Aydın bizden çok alt seviye bir takım.Aydın 2 haftadır güzel oynuyor önceki hafta Eczacı maçını alabilirlerdi eleriyle verdiler ama bu bir bahane olamaz.İlk 3 zorlayacaz diyorsak Aydın gibi bir takımı ezip geçmemiz lazım.

Bu saatten sonra bütün takımlar senin oyununu bilerek sana çalışacak oyununu tıkayacak ama senin takımında o tıkanan oyunu açacak yarım kişi bile yok. Bu takımın gerçekliğini sezon başında beri kabul etmeyenler de ne demek istediğimi anlayacaklardır. İstersen bu maçı 3-1 al hiç önemi yok takımın tavanı çok düşük. Bu köşe üçlüsü Galatasaray’a hiçbir şey kazandırmaz sadece zevkli oyunlar izletirler. O da günündeyse yani takım. Ama transfere ihtiyacımız yok kesinlikle süperiz harikayız :)

Egonu Milano'da kalacak.

Ayrıca Vakıfbank bu oyunla Egonu gelse dahi CEV şampiyonlar ligini geçtim,sultanlar ligini bile kazanamaz.

Vargas'ın yokluğunda dahi fbyi zorlanarak 3-2 yendiler.

Vakıfbank'ın CEV Şampiyonlar liginden erkenden eleneceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Vakıfbank ligin yeni favorisi olacak gibi Egonu gelince.Gui yine tecrübesini konuşturdu Cansu yok Ryk takımdan gidiyor o karışık ama ona rağmen Feneri yendiler.Vakıf Egonu geldiği takdir de hem lig hem şampiyonlar ligi favorisi olur.Bu bizim için kötü haber mallesef ilk 3 zor gibi.Timmerman da acilen dönmeli zaten sezon başı söylemiştik bu takımı iyi manşet hızlı oyun ve her yerden hücum rahatlatacak.Bunlardan biri dahi olmazsa zorlanırız orta hücum durunca takım da tıkandı Aydına set vermek bence sorun Aydın bizden çok alt seviye bir takım.Aydın 2 haftadır güzel oynuyor önceki hafta Eczacı maçını alabilirlerdi eleriyle verdiler ama bu bir bahane olamaz.İlk 3 zorlayacaz diyorsak Aydın gibi bir takımı ezip geçmemiz lazım.
Fb ligin favorisi Vargas arina ana üçlüsü varsa favori fenerdir. Ama bu bizi ilgilendirmiyor pek. Bu şekilde 4.lük zor. Bu takımın hücum edebilen isimlere ihtiyacı var ama hala transfere gerek yok gayet iyiyiz diyen insanlar var. Pipe hücumda top ölmüyor iki numarada ölmüyor 4 numarada ölmüyor kurşunda timmerman sadece öldürüyor bu takım takviye gelmezse Thy takımını geçemez. Bu maçta bir de puan verirsek vah vah vakıf galibiyetinin de anlamı kalmaz

Uzun zamandir birakmistim voleybol izlemeyi. Arkadaslar israr edince bu sene iyiyiz izle deyince 4-5 mac izledim. Yok bu takimdan ilk 3 vs olmaz. Takima 3-4 top seviye winner oyuncular lazim. Timmerman yok vs diyenlerede kulak asmiyorum, timmerman ortlalama bir oyuncu oyle abartilacak bir oyuncu degil. Yerlilerimiz ilkini yasemini vs de orta alt seviye. Paraya kiyip egonulari gabileri alacaksin yada hic para harcamayacaksin

Bugüne kadar ne kadar övdüysek bu takımı bugün de o kadar eleştiri hak ediyor.1 set neyse ama 2 set Aydın seviyesinde bir takıma karşı kabul edilemez.Bugüne kadar çok olumlu olsa da bugün bir o kadar negatif takım.Bir günlük perfromansla bütün sezon hakında konuşmak saçma olur ama bugün cidden Sarıyer gelse zorlar bizi öyle bir oyun oynuyoruz.Bu maçı alıp sonra bir kendine gelmesi lazım takımın.Thy maçına kadar böyle devam edersek o maçta da zor bu maçlık kalır umarm bu performans bir daha böyle vasat bir oyun oynamaz umarım takım.

Bu maçı 3-1 yeniliriz Thy maçını da 3-1 kaybederiz en fazla 2 set alırız Thy yarı bitmeden üstümüze çıkar. Takviyeye gerek yok gayet uyumlu ve iyiyiz power smaçör saçmalığına da bırakalım! Hücumda ligin en iyi takımlarından biriyiz ligi de 3.bitiririz hiç sorun yok

Masalllah cok uyumluyuz.3. Degil 1.bitiririz. Derhal teknik direktor dahil bir cogunun bileti kesilmeli. Ya guclu kadro kuralim yada hic para harcamayalim. Aydinada puan verilmez. Su maci 3-0 almalilardi

İlkin kalandadze lazovic alexia bir kişi bile yok hücumda taşısın kritik anda güvenilecek.Takım kazanırken de defalarca yazdığım gibi takımın kilitleneceği çok maç olacak o zamanlarda eline güveneceğimiz 1 köşemiz yok. Bu maçtan sonra da yol kazası vs diyecekler yine eminim bu arada

Rakip altın sette 6 sayı aldı 2'si bizim servis hatasından. Maç korkunç bir yere gidiyor bu arada kesin kazanırız'dan lan maçı mı vereceğiz çizgisine geldim.

Bunu yazarken 2-0'lık bir seri yaptik, 6-5 rakip önde.

Karizmayı Fenerbahçe'ye veya Eczacıbaşı'na 3-0 kaybetmek çizmez ama Aydın'a 3-2 yenilmek çizer. Taraftarın güveni Fenerbahçe'ye veya Eczacıbaşı'na 3-0 yenilince azalmaz ama Aydın'a yenilince azalır, kırılır. Seri 11 maçtı sanırım, 11 maçtır taraftara verilen nasıl olsa kazanırız hissi bu maçla beraber bitti maalesef. Sahadaki oyunculardan, kaliteden bağımsız çok istikrarlı bir oyun koyuyorduk ortaya, kim gelse en kötü tokuşturur öyle kaybederiz diyorduk. Fenerbahçe maçı bu söyleme oturuyor ama Aydın maçı maalesef salt rezillik. Güven kıran, inancı azaltan cinsten. Çok üzüldüm bu mağlubiyete, yıkıldım doğrusu.

Ne diyelim, canınız sağ olsun aslanlar.