Güzel olan taraf, 3. seti tümü ile Bench oyuncuları ile 25-18 aldık. Yine iyi olan tarafı, rakibin zayıf olmasına rağmen, Kalandadze'nin göz dolduran oyunu ve müthiş istatistikleri oldu. Bu da, yedek beklese bile, iyi çalışmaya devam etmiş olduğunun işaretidir ki bu da takım için kazanç. Aynı şeyleri Aslıhan ve Ayçin için de söyleyebilirim.
Böylesi bir maçta, Kalandadze, Ayçin ve Aslıhan uçarken, Yasemin Özel, Sude ve Ceylan'ın performansları tam bir hayal kırıklığı yarattı ve artık taraftarın hayallerini, kimsenin çalmaya hakkı yoktur. Zaten hep söyledim. Yasemin Özel bu takımın yedek PÇ olamaz. Yani üzülüyorum ve yeniden gördüklerim sürpriz olmadı. Lazovic'e de kızmadım değil ama Vakıf, Fener ve Ecza maçlarında hücumun en iyilerinden birisi iken bu maçlarda böylesi performans, maç'mı seçiyor diye sorgulatmıyor değil... Bihter ise sadece 1 set oynadığından, kendisini çok fazla gösteremedi ama sırıtmadı diyebilirim. Çok gergindi ama pozitif servis karşılaması iyi idi. Yer savunmasında da iyi yer tuttu. ve iyi toplar çıkardı Uzun zaman sonra oynağı sette, kesinlikle başarılı idi diyebilirim.
Bu arada tebrikler takım ve teşekkürler Hernandez. En azından, as takımda yer almayan oyuncuların son durumları hakkında, bize fikir yürütme şansı vermiş olduğun için...