2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Pek güzel işte herkesin bildiği voleybolu bilmeyen, Aslıhan'ı vasat bulamayanların kurduğu kadro başına getirdiği antrenör bu diyoruz. Benim Galatasaray'ı görmek istediğim yer şampiyonlar ligi şampiyonluğudur dünya şampiyonluğdur maddi durumdan bağımsız ellerinde para da olsa bu kadroyu kuranlar Galatasaray'ı Şampiyon yapacak kadroyu kuramaz doğru koçu getiremez diyoruz Galatasaray'da voleybolu yönetenlerin değişmesi voleybol üzerinden nemalananların bu kulüpten el çektirilmesi lazım diyoruz.

Ozaman Santrelli de kovulmalı işte senin mantığına göre.Yedek pasör için Aslıhan fazla fazla yeterlidir. Milano’nun yedek pasörü adı sapı bilinmeyen yunan bir oyuncu. Scandicci İtalya Vnl kadrosuna dahi çağrılmayan bir yedek pasörü var. İmoconun yedek pasörü 1.71. Fenerin yedek pasörü Arelya. Thy nin yedek pasörü Çağla. Yedek pasör için gayet lüksteyiz bence. Bende diyorum ki size madem Aslıhan vasat bir yedek orta oyuncu bu sezon bir tane kötü maçını hatırlatın bana. 10 kere yazdım vasat diyorum çünkü şu maçta şöyle kötü oynadı diyin lütfen. Önünde bu sezon ligin en iyi oynayan pasörü Bongaerts var ona rağmen onun yerine girince hiç bir maçta aratmadı Yasemin şöyle Bihter böyle Aslıhan’la alakası olmayan bütün oyuncuları saydınız Aslıhan’la ilgili kötü bir şey diyemiyorsunuz vasatsa kötü oynadığı maçları eksiklerini söyleyin yönetime de tavsiye olsun.Seneye Eczacı kadrosunda izleyecez zaten keşke elimizde kalabilseydi bu seviye de yedek bir pasör.

Sponsor olarak Sigortashop ayarlanabilir mi aslında.Senelerdir stadyum için belediye takımlarına sponsor olup kadroyu kendileri kurup sezonu geçiriyorlar.Belediyelerle birleşmektense gelin 3 sezon forma isim loga sponsorumuz olun beraber girelim denebilir aslında.Tamamen tahmin yürütüyorum bilmiyorum olur mu Sigortashop ister mi ama teklif gidebilir aslında.Önceki sene Muratpaşa Belediyesi bu sezon da Keçiören Belediyesi takım adları ama bütün kadroyu Sigortashop kuruyor.Burayı kontrol eden bir yönetici varsa sponsorluk için temas kurulabilir Belediye takımları yerine bizim gibi taraftar kitlesi olan bir takımla anlaşmak onlarda ister bence.