2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Pek güzel işte herkesin bildiği voleybolu bilmeyen, Aslıhan'ı vasat bulamayanların kurduğu kadro başına getirdiği antrenör bu diyoruz. Benim Galatasaray'ı görmek istediğim yer şampiyonlar ligi şampiyonluğudur dünya şampiyonluğdur maddi durumdan bağımsız ellerinde para da olsa bu kadroyu kuranlar Galatasaray'ı Şampiyon yapacak kadroyu kuramaz doğru koçu getiremez diyoruz Galatasaray'da voleybolu yönetenlerin değişmesi voleybol üzerinden nemalananların bu kulüpten el çektirilmesi lazım diyoruz.

Ozaman Santrelli de kovulmalı işte senin mantığına göre.Yedek pasör için Aslıhan fazla fazla yeterlidir. Milano’nun yedek pasörü adı sapı bilinmeyen yunan bir oyuncu. Scandicci İtalya Vnl kadrosuna dahi çağrılmayan bir yedek pasörü var. İmoconun yedek pasörü 1.71. Fenerin yedek pasörü Arelya. Thy nin yedek pasörü Çağla. Yedek pasör için gayet lüksteyiz bence. Bende diyorum ki size madem Aslıhan vasat bir yedek orta oyuncu bu sezon bir tane kötü maçını hatırlatın bana. 10 kere yazdım vasat diyorum çünkü şu maçta şöyle kötü oynadı diyin lütfen. Önünde bu sezon ligin en iyi oynayan pasörü Bongaerts var ona rağmen onun yerine girince hiç bir maçta aratmadı Yasemin şöyle Bihter böyle Aslıhan’la alakası olmayan bütün oyuncuları saydınız Aslıhan’la ilgili kötü bir şey diyemiyorsunuz vasatsa kötü oynadığı maçları eksiklerini söyleyin yönetime de tavsiye olsun.Seneye Eczacı kadrosunda izleyecez zaten keşke elimizde kalabilseydi bu seviye de yedek bir pasör.

Sponsor olarak Sigortashop ayarlanabilir mi aslında.Senelerdir stadyum için belediye takımlarına sponsor olup kadroyu kendileri kurup sezonu geçiriyorlar.Belediyelerle birleşmektense gelin 3 sezon forma isim loga sponsorumuz olun beraber girelim denebilir aslında.Tamamen tahmin yürütüyorum bilmiyorum olur mu Sigortashop ister mi ama teklif gidebilir aslında.Önceki sene Muratpaşa Belediyesi bu sezon da Keçiören Belediyesi takım adları ama bütün kadroyu Sigortashop kuruyor.Burayı kontrol eden bir yönetici varsa sponsorluk için temas kurulabilir Belediye takımları yerine bizim gibi taraftar kitlesi olan bir takımla anlaşmak onlarda ister bence.

Hande Baladın Fotomaç röportajında sezon sonu Eczacıdan ayrılacak gibi bir röportaj vermiş. Ayrılır mı ayrılırsa Vakıf Fener hatta yurt dışından bir çok takım iyi paralara alır muhtemelen. Çünkü Handeye lig de her takımın ihtiyacı var şuan bize bırakmazlar ama alınabilirse o bütçe ayrılırsa hem iyi
bir smaçör katılmış olur takıma hem de yabancı kontenjanı açılır. Büyük bir avantaj aslında ama Eczacı bence ayrılmasın diye her şeyi yapar ayrılırsa da bize bırakmazlar gibi.

Bence Eczacı da kendini gösteremiyor . Hande eleştiriye çok açık çünkü bu sezon çok kötü oynuyor bence.Gray ve Handenin boşluğunu Yaprak toplamaya çalışıyor.Ama Eczacı da her oyuncu bir kaç sezondur öyle başka bir kulübe geçse ki geçecek gibi duruyor bence gerçek Handeyi izleriz.Hande çünkü blok servis manşet bu üç alanda dünyanın en iyi smaçörlerinden gününde olursa hücumda da çok katkı veriyor.Ama bu sezon ne manşet alabiliyor ne hücum edebiliyor ayrılma kararı da bu yüzden bence çok farklı bir Hande izliyoruz.Zaten bize gelmez de Vakıf için iyi bir transfer olur Vakıfa gitse bir Gui antremanı yese kendini bulur.

Renkdaşlarım tartışmayı bölüyorum ama takımın koçu yok. Voleybol medyasında çıkan haberlere göre de kime gitsek red cevabını alıyoruz. Aydın koçu bile istemedi bizi. Biz elalemin yıldızı ne alıyor diye konuşuyoruz. Yıllar sonra bir heyecan duyduk yine sezon heba olacak ses yok...
Aynen öyle Alper Hamurcu,Abbondanza ve Antiga’ya teklif gitmiş hepsi red etmiş. Saçma sapan taraftar gazına gelip plansız programsız devre arası hocanı yollarsan böyle olur.Sezon sonuna kadar neden beklenemedi mesela madem devre arası göndericen elinde anlaştığın bir hoca olur garantin olur öyle ayrılırsın.

Son düzenleme:
Ben malımı bilmez miyim? Şu Abbondanza'ya gitmek de, red cevabı almak da; menajer kaynaklı olarak ekstrem bir antrenör-smaçör ikilisi getirememek de büyük rezillik.

Mühendis mantığıyla, çalışıyorsa dokunmayacaksın. Sezonun en çok maça çıkan takımı; dolu salonda, 2 haftadır bize hazırlanan iyi rakibe 5. sette 15-13 maç kaybediyorsa haydi tatile çıkın diyeceksin. Kadın oyuncuların anatomileri üzerinden son derece doğal olan duygusal iniş-çıkışlarını voleybol ahiti olarak görmeyeceksin. Çalışan makineyi bozuyorsan da, bilimden anlamıyorsun demektir.

Wanda Nara-İcardi magazinel aşk hikayesi yazarsınız artık Burhan Felek'i mesken tutan 10'lu yaşlardaki çocuklara.

Halla bir açıklama gelmedi yönetimden yollar ayrıldı diye umarım tatlıya bağlanır sanmıyorum ama Hernandez ile sezon biter.Şuan ki plan hiç mantıklı değil çünkü.

Zerenspor gibi bir zirve takımı daha çıktı. Hande Baladına yüksek miktarda teklif yapmışlar. Mehmet Sevinçte başkanları ile konuştum Türkiye de ve Avrupa da şampiyonluk hayalim var her oyuncuyu alacak ekonomik gücüm var bu kaynağı kulübe sağlayacağım dedi bana diye bir açıklama yaptı.

Egonu'ya sponsor bulduk diye yorumladım.
Ne kadar çok forma dolarsa okadar iyi bizim açımızdan. Egonu olmasa da bir Stysiak Akimova gibi oyuncular da iyi olur.Zerenle beraber çok fazla yatırımcı oldu ve en iyi lig konumuna yine çıktık gibi. Bizde güçlü sponsorlarla en iyi lig de neden bir şampiyonluk yaşamayalım neden o kupaya aday olmayalım. Vakıfbank Eczacı Fenerbahçe Galatasaray Zeren Thy Kuzeyboru bu kulüplerden seneye güzel bir yatırım bekliyorum. Beşiktaş ve yüksek ihtimal lige çıkacak Göztepe de yatırım yapmaya aday takımlardan.

Egonu kesin İtalya da ya da kesin Türkiye de kimse diyemez elimizde bir bilgi var gibi yapmaya gerek yok.Dün Egonu seneye İtalyadayım diye röpartaj verdi dediniz araştırdım bilgi eksikliğim olabilir diye öyle bir röpartaj yok isterseniz foruma yollayabilirsiniz hepimiz bilgileniriz.Şuan kim ne dese boş nereye gideceği belli değil.Mehmet Sevinç Zerene gelebilir belki bir temas yok ama Zeren başkanı Boskovice teklif yapmıştı hayalaleri büyük dedi ama Egonu Zerene şu seviye de gelmez Zeren önce bir Cev Cup ya da CL bileti alsın sonra bu seviye isimler gelir.Ya milano ile devam eder ya da Vakıfa gider seneye bir haber almış gibi yapmaya gerek yok.En yüksek ihtimal Vakıf ile anlaşması gibi duruyor bence.

Mehmet Sevinç:Galatasaray devre arası transfer yapabilir bir kaç oyuncu ile görüşülmüş.İlk devrenin hayal kırıklığı yaratan takımı da Galatasaraydır.Ligin ilk 2 takımını yenip kolay 2 maçı verdi.Zirve yarışında olan takımlara karşı çok iyi konsantre olup çok iyi oyun izletiyorlar.Nispeten kolay maçlarda da biraz daha rahat girip maça sallanıyorlar.2. yarı da neler yapacaklar izliyicez ama ilk yarı oynanan oyunla Galatasarayın ilk 3 e girmesi lazımdı kolay maçlar verip 5. sıraya düştüler en çok hayal kırıklığı yaşatan takım Galatasaray diyebilirim.