Ben Galatasaray'ı ya da herhangi bir takımı övüyor diye herhangi bir kanalı övmüş ya da yermiş değilim, çok basit bir şeyi ifade ediyorum ama görünen o ki anlaşılamıyor tekrar ifade edelim herhangi bir şeyi beğenen olduğu kadar beğenmeyen de olması normal bundan daha doğal ne var diyorum. Burada Galatasaray'ı eleştiren Osman Uraner kanalı gibi beğenen Her daim voleybol kanalının da videosu paylaşılmış ben diyorum ki bunlar o şahısların kendi görüşleridir birbirlerinden üstün bir yanı yoktur. Yani yeren bilmiyor da öven biliyor ya da büyük Galatasaraylı diye bir şey yoktur.
izleyici ya da tüketici olarak siz kişisel beğeninize göre istediğiniz kanalı takip edersiniz istediğiniz etmezsiniz hatta siz de kendi kanalınız aracılığı ile görüşlerinizi ifade edebilirsiniz. Şahıslara ya da kulübe hakaret söz konusu ise hakaret edilen şahıs ve kulüpler her türlü hakka sahiptir onu da onlar çözsün.
izleyici ya da tüketici olarak siz kişisel beğeninize göre istediğiniz kanalı takip edersiniz istediğiniz etmezsiniz hatta siz de kendi kanalınız aracılığı ile görüşlerinizi ifade edebilirsiniz. Şahıslara ya da kulübe hakaret söz konusu ise hakaret edilen şahıs ve kulüpler her türlü hakka sahiptir onu da onlar çözsün.