2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ben Galatasaray'ı ya da herhangi bir takımı övüyor diye herhangi bir kanalı övmüş ya da yermiş değilim, çok basit bir şeyi ifade ediyorum ama görünen o ki anlaşılamıyor tekrar ifade edelim herhangi bir şeyi beğenen olduğu kadar beğenmeyen de olması normal bundan daha doğal ne var diyorum. Burada Galatasaray'ı eleştiren Osman Uraner kanalı gibi beğenen Her daim voleybol kanalının da videosu paylaşılmış ben diyorum ki bunlar o şahısların kendi görüşleridir birbirlerinden üstün bir yanı yoktur. Yani yeren bilmiyor da öven biliyor ya da büyük Galatasaraylı diye bir şey yoktur.

izleyici ya da tüketici olarak siz kişisel beğeninize göre istediğiniz kanalı takip edersiniz istediğiniz etmezsiniz hatta siz de kendi kanalınız aracılığı ile görüşlerinizi ifade edebilirsiniz. Şahıslara ya da kulübe hakaret söz konusu ise hakaret edilen şahıs ve kulüpler her türlü hakka sahiptir onu da onlar çözsün.

Fenerbahçe sempitanı bir insan ile objektif olduğu için sizin tarafınızdan Galatasaray sempitanı olarak görünen biri benim kefem de bir değildir kusura bakmayın. Bir insan her Galatasaray lafını duyunca eleştirmek için yermek için elinden geleni yapıyorsa ben onu sizin gibi normal bulamıyorum. Galatasaray’ı övmeyen kanalar da öven kanalar da eşit değildir benim kefem de. Sizin için öyle olabilir bir Galatasaraylı olarak bunu düşünmek de çok normal.

Ve Mete beyin atılan kanalı biraz inceleyin lütfen anlarsınız.Galatasaray övüldü diye bu Galatasaray’ı övdü ooo Galatasaraylı bu kanal demeye gerek yok Zeren maçında övülmesi gereken bir oyun vardı ve övülüyor. Övgüden neden rahatsız oluyorsunuz. Bence kulübümüz adına güzel bir şey.

Ben bilindik eski koç ve voleybolcular dışında evinin odasından yayın yapan yayıncıları tanımam hangi takım sempatizanı olup olmadıklarını da bilmem çok da önemli değil kulüplere oyunculara karşı bir durum varsa bunu zaten onlar çözer geri kalan takip edip etmeme kısmı ise ben oturup aman şu yayıncı ne diyor diye bekleyen biri değilim tam kaydı izlediğim bir yayın da yok. Dolayısıyla kim ne demiş kim hangi yayıncıyı takip ediyor kim hangi takımı tutuyor tamamen kendisini bağlar.

Lazareva Bahçelievler’le anlaşmak üzereymiş. Lig de neler oluyor şuan seneye cidden herkes idealı Bahçelievler küme düşme adaylarından olur bu lig de seneye diye düşünüyordum Lazareva ile anlaşmak üzerelermiş.

Ben adam Galatasaraylı demedim zaten adamı tanısak belki onu da deriz. Eleştirel bir videoya aksi bir video ile cevap verilmiş biz de bu adamın voleybol bilgi ve yeterliliği ne diye sorduk hakkında isim vs bilgi olmayınca sade bir izleyici de olabilir ayrıca Mete Bey'in Galatasaray kaptanı ile dalga geçiliyor dediği videoyu yapan da açık açık ben Galatasaraylıyım diyor zaten. Yani mesele yok şahısların kendi görüşlerini ifade etmesinden başka bir şey yok ortada.

Galatasaray’ı ve İlkini öven bir video tarzı bir şey söylemeniz. Ve halla her videosunda Galatasaraylı kötülemek için uğraşan birini halla övmeniz neyse Muhammet bey haklısınız. Herkes istediğini söyleyebilir Galatasaray’ı kötülediği sürece. Ama Galatasaray’ı övdü diye bir kişiyi yetersiz görelim mantıklı😀.

Bongaerts, Yasemin çok iyi oldu bütçe de artacak mis ama bakalım takim idaresine bagli kadro uyumu ve kalitesini ne kadar yukarı çıkaracağız...
Bütçe artışı değil de ne kadar arttığı önemli bence. Zira herbots dışında iyi bir yabancı smaçör+iyi bir pç+iyi bir yerli ortaya da ihtiyaç var tabi timmerman yerine de daha blokçu bir orta isterdim. Gelecek sene çok iyi takım kurulacak mı göreceğiz

Çok iyi denilen takımın da bir seviyesi olur bu arada.Bu sene mesela kadro iyi diyorum sezon başından beri ama şampiyonluk alacak kadro değil bu kadro hem kemik kadro oluşturuldu hem de ilk 4 kadrosu.Kemik kadroyu oluşturduk ilk 4 de girersek bu kadro bu sezon başarılıdır.Seneye de ilk 3 yapacak bir kadro kurulacak mesela.Transferleri ona göre yorumlamak lazım gidip Egonu Boskovic beklemeyelim.Vakıf Eczacı Fener bunlar yine bizden daha iyi kadrolar kurar ama birini tahtından edebilelim yeter.İlk 3 girip şampiyonlar ligi gittikten sonra kemik kadro da iyice oturacağı için bir iki eksik bölge kapatır şampiyonluk yarışına gireriz.Bunu yazmak böyle kolay da umarım uygulaması da kolay olur.Vakıf Eczacı gibi senelerdir zirveye alışmış takımlar varken hemen oraya girmek kolay olmayacak.Ama seneye bence ilk 3 zorlayacak bir kadro şart umarım transferler de o yönde gelir.

Galatasaray Daikin ve Bahçelievler Belediyespor’un Britt Herbots ile görüşme halinde olduğu gelen bilgiler arasında. (Mintonette)
Bahçelievler de Lazareva ve Hertbos seneye lig de her takım Şampiyonlar ligi takımı gibi olacak galiba.Helal olsun bütün kulüplere.Hertbos iyidir hoştur da Hertbos Dalderop Hertbos Gatina gibi bir ikili yapılacaksa mantıklı.Hertbos Lazovic yaparsan seneye de aynı sorunu yaşarız.Ama bence eğer Gatina gelmezse Lazovic Dalderop mantıklı olabilir.

Lazovic kesin Vakıfa gidecekse onun yerine alınabilecek en mantıklı isimlerden.Ama direkt Lazovic yedek Hertbos as yaparsak çok değişen bir şey olmaz seneye.Sadece bir yıldız izlemiş oluruz.

Katarina Dangubic, VakıfBank'a doğru (voleybol magazin)
Ne diyeyim bilemiyorum... Hala çok şaşkınım. Geçen sezon devre arasında gelen Dangubic/Lazovic'in takıma katkısı ve bugün Challenge Cup'a katılmamızda ve neredeyse yarı finalin kapısına aralamamızda çok önemli bir katkısının olduğu yadsınamaz, ancaaak bu sezon ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim. Sezona iyi başlamış olmasına rağmen, ligde THY hariç tüm büyük takımlara karşı, özellikle hücumda iyi bir performans gösterirken, orta ve alt sıralardaki takımlara karşı tam anlamıyla çakıldı. İnanılmaz derecede, inişli çıkışlı bir grafik gösterdi. Bu nedenledir ki, önceki istatistik paylaşımımda, VAR/YOK olarak değerlendirdim. Son Zeren maçının en iyilerinden birisi iken, devre sonundaki Kuzeyboru maçının en kötülerinden birisi idi. Maçı hücumda -17 etkinlikle tamamladı. Sahaya sürdüğünüz smaçörlerden bir tanesi değil, iki tanesi değil, üç tanesi de aksarsa zaten baştan maçı kaybettiniz demektir. Buna rağmen son anda 3-2 kaybetmiştik.
Lazovic, tatlı ve tarzı ile beğendiğim bir oyuncu ve milli takımda da defalarca izledik. Hırslı, atletik ve top çıkarmak için sonuna kadar mücadele eden sempatik bir oyuncu ama bize sempati değil istikrar gerekir. Smaçörde hücum yada servis karşılamada herhangi bir oyuncu tıkanırsa, birilerinin rotasyonla kurtarması gerekir. Lazovic bu istikrarsız performansla bunu karşılayabilirmi? Şu ana kadar sergilediği grafikle bence tam anlamıyla güven vermiyor. Lazovic veya Kalandadze'den birisi kesin gidecek. Hangisi olur bilemiyorum. Belki de ikisi de. Doğru seçimler yapılırsa, ve Dangubic bu istikrarsızlığını devam ettirirse, kendisine teşekkür edip güle güle demekte bence sakınca yok.