2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ben bu TRT'nin maç sesini kısıp sadece spiker sesini vermesinden çok nefret ettim. Lütfen imkanı olan da mail atsın resmî sitelerine. Derbide dahi böyle yaptılar. 1 gram zevk vermediği gibi insanı boğan bir akustik yaratıyor. Üstüne 80'lerde ana haber bülteni sunar gibi anlatan bir adamı koymuşlar.

Vodafone Sultanlar Ligi ;
Galatasaray Daikin - Nilüfer Belediyespor Eker
1.set : 25-17(1-0)
2.set : 25-11(2-0)
3.set : 18-25(2-1)
4.set : 26-24(3-1)
Maç sonucu : 3-1 🦁👍

Son düzenleme:
Kalandadze özellikle manşette inanılmaz aksıyor, rakipte ona oynıyor tabi servisleri h0cumda da yetersiz yerine mutlaka power smaçör lazım çok net.. Bu maç çok kritik kaybedersek hedefledğimiz ilk 4 uzağına düşeriz.

Önümüzde zorlu bir fikstür var.
Önce Beşiktaş ardından Eczacıbaşı ile maçımız var.
Eczacıbaşı maçına kadar Plummer dönmüş olur.
Aydın maçındaki beklenmedik mağlubiyet ilk 4 şansımızı azalttı diye düşünüyorum.
Önümüzde önce Keçiören, sonra Beşiktaş ve sonra Eczacı maçı var. Kimin gelip, kimin gideceği de bir noktaya kadar önemli... Plummer gelse bile takım uyumu ve maç eksikliği dezavantaj olarak nitelendirilebilir. Bekleyip görmek lazım. Hemen telaş gereksiz. Önemli olan bizim kendi oyunumuzu üst düzeyde oynayıp oynayamayacağımız.

Bir diğer konu ise, dikkatiniz çektimi bilemiyorum ama bize karşı oynayanlar, neredeyse son noktaya kadar zorluyorlar. Bize karşı müthiş oynayan Vargas ve servisleri ile oyunumuzu bozan Ana Cristina, bizim maç sonunda sakatlandılar. Yine THY'de bize karşı bandajla oynayan Anthi, yine bizim maçtan sonra bugün takımdaki yerini alamadı. Bu da gösteriyor ki, geçen senelerden farklı olarak, tüm takımlar bize karşı olabilecek en ideal kadroları ve en üst düzey performansları ile oynuyorlar ve biz sözkonusu kaybedilen maçları Timmerman'sız oynadık. Bu kayıplar sonrası bizler de bu nedenle sürekli olarak kendi takımımızı eleştiriyoruz. Eleştirmemiz de gayet doğal ama takımımız, bundan sonra gereksiz puan kaybı yapmazsa, hala ilk 4 ve hatta ilk 3'ün uzağında değiliz. Halen ilk 4'deyiz.

Herkes hala hayallerde sen aydını vs yenemiyorsun nilüferi zar zor yeniyorsun Eczacıyı nasıl yeneceksin. Plummer olsun olmasın Eczacı bizi yener. Her zaman dediğim gibi bu takım ilk üç takımı değil. Bu yüzden hayaller kurup sonrasında hayal kırıklığına uğramayalım.

Herkes hala hayallerde sen aydını vs yenemiyorsun nilüferi zar zor yeniyorsun Eczacıyı nasıl yeneceksin. Plummer olsun olmasın Eczacı bizi yener. Her zaman dediğim gibi bu takım ilk üç takımı değil. Bu yüzden hayaller kurup sonrasında hayal kırıklığına uğramayalım.
Çok çok doğru. Hayal kırıklığı sonrası da oyunculardan, profesyonellerden çıkarıyoruz acısını.

Ben açıkçası bu maç için okadar karamsar değilim. Aydın Eczacı maçını alıyordu basit hatalar ile verdiler o maç onların hakıydı Vakıfdan set kopardılar. Nilüfer haftalardır çok iyi mücadele ediyor daha yeni Eczacıdan onlar set aldılar yine. Bu ligin rekabet seviyesinin artığını gösterir bu güzel bir şey. Bu güne gelirsek. Ben açıkçası İlkini çok beğendim bu şekil gelişmeye devam ederse bir iki seneye ayrı seviye bir oyuncu olabilir. Yeniden ilk 4 e dahil olduk bu takımın Eczacı maçını alması lazım bahane olamaz. Normalde kaybetseler bütçe farkı derim ama Aydına ve Thy ye yeniliyorsan Eczacı maçını almak zorundasın. Hiçbir bahane olmadan Eczacı maçı alınırsa ve başka maç kaybı olmazsa bu takım çok güzel bir ilk yarı geçirdi deriz o iki maçı telafi ederler. Ama Eczacı maçı dediğim gibi bizden çok daha fazla bütçeleri deme hakkı kalmadı takımın Aydın maçını kaybettikten sonra çıkıp almak zorundalar.

Bu takım ilk 4 takımı bu sezon kesinlikle katılıyorum. Ama o şansı da kullanmak lazım zaten yöneticiler de ilk sezon hedef ilk 4 derken sadece. Artık ilk 4 ama belki 3 de olabilir diyorlar. 4. Olmak ana hedef olmalı bu takım neden 3. Olmadı diye bir eleştiri gelmemeli. Ama 3. Olma hayali de kurulmalı bence o hayaler kurulup o hırs gelmeden o yarışa girilmez oyunculara da ilk 3 hırsı gelmesi lazım.Zaten ilk 4 girdik hedef tamamladık diyip 4’lü finallerde rahatlama getirir bu.