2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Kötü süreç yönetimi diye buna denir. Hem muhtemelen Hernandeze tazminat ödenir hem Abbondanza gelirse Kore takımına para öde. Hem hoca değişimi ile takım uyumunu oyun düzenini sezon ortası karıştır. Taraftardan aferin demek için alınmış. Saçma sapan taraftar gazlaması ile yapılmış bir transfer. Hernandez için de İtalyan taraftarlar Milano ya gelmeli mi tartışması başlatmış. Kötü bir hoca yönetimi var orda da ama ben asla Milano gibi bir takımın sezon ortası hoca değiştirmek gibi bir hatta yapacağını sanmıyorum. Alt sıralara oynayan takımlar için tamam ama dünyanın en iyi liginde ilk 4 istiyorsan devre arası hocanı tutacan çok anormal işler olmadığı sürece.

Son düzenleme:
Takım menajeri yeni kurulan Amerikan liginden bazı takımlar Hernandezi istedi ama sözleşmemiz var gitmesine izin vermedik demişti. Amerikan ligi hocalarını hazırladı ama belki isteyen takımlar kapabilir ama hepsinin hocası bu sene hazır seneye Hernandezi Amerikan liginde izleriz muhtemelen.

Avery Skinner İtalya ligi rakipsiz şuan keşke İtalya ligi seviyesinde başka bir lig olsaydı gibi bir açıklama yapmış.Bu sene açık ve net bizim ligimiz İtalya liginden daha çekişmeli ve daha kaliteli.Bu seneyi geçtim 2010-2019 dönemini bizim ligimiz domine etti bütün ligleri.2020-2024 arası İtalya bizi geçti bence.2024-2025 de en iyi lig olarak biz gidiyoruz şuan.İtalya ligi özellikle mi istiyor bilmiyorum ama orada oynayan her oyuncu İtalya liginin reklamını yapmak için uğraşıyor.

Beklenmeyecek şekilde ruhçu bir anlatımla, alenen de şikayet ederek; 2000'lerde doğan jenerasyona dair sosyolojik laboratuvarıma incir ağacı diktiniz. İnsan tenezzül eder de; başka takımla anlaştı göreceksiniz der, pasör ve orta oyuncudan komisyon yedi der, İlkin'e tokat attı der doğru da olsa kuyruklu yalan da olsa bir şey söyler. Fenerbahçelilerin erkek futbola dair gazını mı alıyorsunuz buraları böyle panayıra çevirince anlamıyorum ki? Galatasaray'ın amiral gemi erkek futbol dışındaki takımlarına kaybettiği zaman güzel kaybetmek neden yasak?

Hernandez'le Şampiyonlar Ligi finalinde Conegliano'yu yenemeyeceğimizi, Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde Vakıfbank'ı yenemeyeceğimizi Burhan Felek'te yarı tablet yarı maç şeklinde ilerleyen; 2015 sonrası doğan kardeşlerimiz de biliyor. Yarın Ünal Aysal kulübe başkan olmayacaksa, buralar 2025 için hedeflenmeyecekse bu bir açıklama olamaz. Yeni yıl öncesi bir Kovac-Ngapeth vari hamle gelir mi diyoruz, 2013-2014'te iki olaylı derbideki Fenerbahçe antrenörünün bir de daha peşinden koşuluyor deniyor. Robota şu diyagramı yüklesek depresyona girer.

Şunu kabul edelim fener futbolda başarısız olduğu için Ali Koç sahibi olduğu firmalarla basketbolu voleybolu domine ediyor. Bakın bu branşlarda başarılıyım vs diye bilmek için. Bakıyorsunuz bekosu otokoçu avisi opeti koçtaşı yapıkredisi vd. Hatta pürsu suna kadar koç markaları sponsor. Bu branşlardada parayı koydunmu başarı genelde kolay geliyor küçük sahada 5-6 kişi ile oynanan oyunlar. Haliyle koç bu alanı müthiş subvanse ediyor. Kimi arkadaşlar çıkıyor efenim bizde basalım 10 milyon euro bu dalları şaha kaldıralım. 10 milyon euro verecek sponsor varsa ben buna okeyim. Amma velakin klup kasasından futboldan kazanılan paranın buraya aktarılmasına kesinlikle karşıyım. Bu branşlar zarar eden branşlar zaten sırf Aziz Yıldırım Ali Koç ceplerinden burayı finanse ediyor diye bizimde buraya para yatırmamızın anlamı yok. Ya sponsor yada cebinden bu branşları finanse edecek başkan olmalı. Misal Tr nin en zengin ikinci kişişi İpek Koç Kıraç. İlerde başkan olursa koç grubu şirketleri artık bizim sponsorumuz olur. Şaka bir yana bu bütçelerle şampiyonluk vs hayali kurmayın diye boşuna söylemedik. Ben her zaman söylüyorum avrupada basketbol voleybol gercek anlamda bir yere gelecekse, futboldan devşirme seyircilere yerine gerçek seyircisi olması isteniyorsa, futbol kluplerinim bu alanlardan çekilmesi lazım. Amerika bu konuda örnek amerikan futbol takımı gidip nba de takım kurmuyor. Nba takımı gidip nflde buz hokeyinde takım kurmuyor. Avrupada ne yazıkki basketinde voleybolunda temelleri bozuk atıldı. Bu yüzden asla beklenen değeri göremeyecek.