Bizim kulüpte Aslıhan gibi bir yedek pasöre vasat diyenlere kaldıysa vay halimize. Bu sezon kız her oyuna girdiğinde tertemiz top oynattı halla eleştiri alıyor. Eleştirilecek o kadar oyuncu varken görevini yapan bir oyuncusu eleştirmeyelim hangi maçta Aslıhan kötü oynadı bu sezon söyler misiniz unutuğum bir maç varsa. Bongaerts muazzam bir ilk devre geçirdi onun yerine girince de Aslıhan gayet tertemiz aynen oyunu devam ettirdi. Eczacı gibi bir kulübün seneye Naz’ı gönderip Aslıhan ile devam etme düşüncesi bu olsa gerek.Umarım böyle bir şey olmaz Naz ile devam ederler de Aslıhan seneye yedek pasör olarak kalır.Vasat kelimesini kötü, yeterli değil anlamında kullanan varsa kelimenin anlamını bilmiyor demektir. Elinizde Eczacıbaşı ayarında bütçesi varsa iyi oyuncular alınması tabiidir. Burada uzun uzadıya Eczacıbaşı tahlili yapmaya gerek yok yoksa hatalar kör göze parmak kadar bariz zaten.
Ezcümle Eczacıbaşı'nın ikinci pasörlüğü Aslıhan gibi vasat bir oyuncuya kaldıysa bu transfer bu kadar haber olduysa Eczacıbaşı bu sene degherhangi bir kupa kazanamayacak demektir.
Önceki sene kurulan kadroyu Hernandez kurmadı biraz daha araştırsaydın keşke ve sanırsam sendin önceki sezon sonu bu kadro kaliteli kesinlikle ilk 5 yapmalıydı diyen hatta kadro kalitemiz Kuzeyborudan daha iyi demiştin diye hatırlıyorum. O sezon için Hernandez konuşuyorsan muazzam başarılı bir iş çıkardı kendi kurmadığı o iğrenç küme düşmeye aday kadroyu 6. yaptı o kadroyla ilk 8 bile başarıdır çok çok kötü bir kadroydu kuran da Hernandez değil yönetimdi Hernandez çok geç takıma katıldı. Bu seneki kadroyu kuran Hernandezdi görüyoruz ne kadar doğru isimleri aldı bu seneki bütçe ile bu kadro yapılanması eleştirilmez kadroyu çok güzel kurdu sadece Power smaçör olarak Kalandadzeyi almak gibi bir hatta yaptı. Kalandadze çok iyi bir oyuncuydu ama bu sene olmuyor çok düşüşte onun yerine daha net bir oyuncu alınabilirdi ama ona da bütçe verilmedi muhtemelen. Power smaçör almak harici başarılı bir kadro mühendisliği var 750 bin Euro demişti takım menajeri kadın takımı maliyeti için Eczacı da sadece Boskovic 2.5 Fener de Vargas 2 alıyor ona rağmen iyi kadro dediğim gibi bu bütçeye. Ama başarısız mıdır bu sezon evet önceki sene ne kadar iyi de olsa bu sezon ilk devre salak saçma Aydın Thy maçlarını veriyorsan başarısız sayılırsın bence başarısız bir sezon geçirdi. Ama kurduğu kadro maliyet açısından eleştiriye kapalı bir power smaçör olsa elindeki para ile en iyisini yapmış derdik Kalandadze tercihi yanlış sadece.Bihter Yasemin Ceylan Sude de yanlış ama ona hoca hatası diyemiyorum elindeki para ile bu oyuncuları almak zorundasın.Ve konumuz Aslıhan neden Hernandez yönetim konuşuyoruz ne alaka.Bizim kulüp Aslıhan'a vasat diyenlere kalmamış ve fakat Kanami Tashiro, Heather Gneiting, Katherine Bell, Yasemin Özel gibi oyuncuları bu takıma getirenlere Lazoviç, İlkin, Kalandadze smaçör hattını kurup başına da Avital Selinger'in kazandığı şampiyonlar ligini kendisine mal etmeye çalışarak voleybol dahisi adledilen vasat İspanyol koçu getirenlere kalmış.
Eczacıbaşı kısmını düşünen çıkar elbet kendi içlerinde.
Çin ekibi sadece 5 ay için Vargasa 1.6 milyon Euro verdiğini açıklamıştı. Vakıf 1.5 milyon Euro Vargasa teklif etmiş Fener gerekirse 2-3 verir Vargası elde tutarız diyip Vargasla uzatmıştır.Vargasta hiçbir zaman Vakıfa gitmeyi düşünmedi zaten bence sadece Gui’nin hayaliydi Boskovici de istemişti yazın ama Eczacı ve Fener parayı verip tutuyor.Egonu transferi zaten gündem de seneye Vakıfta izleriz kendisini.Şampiyon Galatasaray görelim diye yıllardır uğraşıyoruz ama o paraları yönetim vermeden nasıl şampiyon olucaz İlahi bir güç mü gelecek.Vargas 2 milyon Euro falan almıyor.
Bilmeden yorum yazmayalım lütfen.
Egonu transferi de gündemde yok.
F/P olarak en iyi takım olmak bir başarı ölçütü değildir. Ben sultanlar liginde şampiyon olan bir Galatasaray görmek istiyorum.
Hernandez’in gönderilmesi de bence doğru karar.
LYY için Galatasaray ilgileniyor haberini nerden çıkardın zaten kral her tuşa basmaya başladı.Egonu gelecek sene İtalya liginde devam edecek.
Vargas 2 milyon Euro almıyor.
VB ise Vargas’a teklif bile yapmadı,Egonu’yu transfer etmişti zaten.
Ayrıca LYY için Galatasaray’ın herhangi bir ilgisi yok.
Bilmeden yorum yazmayalım lütfen.
Kap açıklaması vereyim git Çin ekibinin 5 ay için 1.5 milyon euro verdik açıklamasına.Fener yöneticisinin 2-3 verir Vargası tutarız açıklamasına bakabilirsin.Herkesin bildiği aşikar bişey bu Voleybol Futbol gibi açık olmadığı için buralardan öğreniyoruz haberleri mallesef keşke voleybolda da açık açık olsa.Egonun seneye İtalyadayım röportajını lütfen atar mısın hepimiz öğrenelim.Seneye sözleşmesiz bir oyuncu lütfen yollar mısın buraya seneye İtalyadayım dediği görüntüyü bizde bilgilenmiş oluruz.Sadece menajeri bu sene Egonu İtalya da ne Vakıfı demişti ama seneye için açıklamasını yolla lütfen bende bilgi sahibi olayım.Dostum sosyal medyadan gördüğün her transfer haberine inanma lütfen.
Ayrıca voleybolda yabancı basını takip ettiğim için transfer bilgim senden fazla.
Vargas’ın 2 milyon Euro aldığına dair kanıt diye attığın videoya çok güldüm. Gören de KAP açıklaması sanar.
Egonu ise seneye İtalya liginde devam edeceğini kendi söyledi. Röportajına bakabilirsin.
Önce doğrusunu öğren lütfen.
Saygılarımla.