2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Hande şuan her takıma gidebilir ama Zeren alırsa büyük iş yapar. Hani bilmiyorum haber olarak da çıkmadı sadece tahmin yürütüyorum bence Zeren Naz’ı da alacak yerli pasöre ihtiyaçları var Naz ilaç gibi olur paraları da varsa bence Naz seneye Zeren’e gider.

Nilüfer Jana Kulan ile anlaştı.Aras Kargo da en önemli oyuncuları Busa ile yolları ayırdı.Aras Kargo smaçör transferi yapamazsa Nilüfer lig de kalabilir.Aras yerine umarım Nilüfer lig de kalır yıllardır güzel kültürü olan lige renk katan bir takım.Güzel bir alt yapı sistemleri de var.

Ligin ilk yarısında 24 resmi maçta 20 galibiyet, 4 mağlubiyet aldık. Galibiyetlerin içerisinde toplamda 1 set verilen Vakıfbank ve Eczacıbaşı maçları var. Tablonun vahametini buradan okuyun.

Büyük smaçör transferi yapılmazsa, ipler koptu kopacak. Az kaldı, ramak kaldı.

Ne smaçör transferi olacak ne de düzgün hoca gelecek gibi umarım yanılırız. Güzel bir ilk devre izledik hayal kırıklığı yaşıyacaz 2. Devre gibi hissediyorum işleyen bir düzen bozuldu. Sezon sonu iyi bir hoca iyi bir pasör çaprazı ve Power smaçör ile hazırdı takım zaten. Çok bir eklemeye gerek yok Alexia yanına üst düzey bir pasör çaprazı birde power smaçör al takıma yeterli gelecek sezon için. Ondan sonra hedefler büyür takım da yavaş yavaş her sezon büyür ne gerek var işleyen bir düzeni full bozmaya devre arası.

Son düzenleme:
Albertı Bigrelli ile ilgileniyormuşuz en saçma ve en gereksiz hamle. Romanya liginde küme düşme yarışı veriyor şuan takımı. Devre arası Hernandez gitsin diye bir kaç taraftara uydular iyi yönetim desinler diye. Ama voleybol bilen herkes az çok bilir ki dünyanın en iyi liginde ilk 4 istiyorsan çok anormal işler çok başarısız bir ilk devre geçmediği sürece sezon sonuna kadar hocanı tutman mantıklı olan. Ha anlarım biriyle anlaşırsın Antiga ismi de geçti Antiga gelse mesela helal olsun yönetime derdim tam hızlı oyun hocası. Ama Antiga da gelmedi erkek voleybol takımı yönetecekmiş galiba hedefi oymuş düştüğümüz hoca seviyesi içler acısı.

kötü hamle gibi. Aslında kariyerine iyi başladı ama çok genç daha. 2 sene önce daha antrenörlük kariyerine başladı. Başlangıca göre dediğim gibi iyi başladı.Ama 2 senedir antrenörlük yapan birine bu takımın anahtarlarını bırakmak ne kadar doğru tartışılır.