Acaba kaç k önerdiler merak ettim,umarım alamazlar. Bizde telif yapmıştık bizi reddetmişti diye haber vardı. Delgado'ya 500 k çıkıyorsa normal şartlarda almamız lazım willeyi.
Acaba kaç k önerdiler merak ettim,umarım alamazlar. Bizde telif yapmıştık bizi reddetmişti diye haber vardı. Delgado'ya 500 k çıkıyorsa normal şartlarda almamız lazım willeyi.
Bizim teklifi kabul etmedi. Maccabiye gidecek diye okumuştum. Zaragozaya giderse bende şaşırırım. %40 vergi verecek ki Zaragoza da elit bir takım değil.Acaba kaç k önerdiler merak ettim,umarım alamazlar. Bizde telif yapmıştık bizi reddetmişti diye haber vardı. Delgado'ya 500 k çıkıyorsa normal şartlarda almamız lazım willeyi.
Zarragoza baya iyi yatırım yapıcaklar bu yıl transferlerine bakacak olursak. Teklifimizi artırıp ay sonuna kadar beklemekte fayda var,umarım yaparlar. İzundu ve roberts gibi vasat'ın altında hamlelerin üzerine net hamle yapmalıyız.Bizim teklifi kabul etmedi. Maccabiye gidecek diye okumuştum. Zaragozaya giderse bende şaşırırım. %40 vergi verecek ki Zaragoza da elit bir takım değil.
alacağımız 1 ve 5 numara sezonun rengini net belli edecekStoppressmedya yayınında uğur isimli şahıs yine şaşırtmadı kendisi klasik haset, itici ve üstten bakan bir fener holiganıdır nitekim oyuncuları izlemedim demesine rağmen aklına ilk gelen uydurma kötü senaryoyu yazarak yine aklınca karalama yaptı. Neymiş koşkoştan başka birşey oynayamazmış bu takım Konu Gs olunca hep aynısını yapıyor. Bizi yoruma değer görmüyor ve boş konuşayım geçiştireyim kafasında fırsattan istifade at yalanı izi kalsın yapıyor. Senin yorumların değere layık değil. Gereksiz insan. Umut'un analizi yine güzeldi. Sadık ile Blumbergs'in aynı profilde olmasını eleştirmiş kesinlikle katılıyorum. Blumbergs'in Sadık'dan iyi oyuncu olduğunun altını çizmesi de önemli noktaydı. Hücum gücümüzden bahsetmiş uğur gibi fb holiganı olmadığı için. Gerçekten de hücum da güçlü keyif veren bir basketbol izleyeceğiz. Oyunun iki yönünü de iyi seviyede yapan oyuncular getirmek bu seviyede bu bütçeyle hiç kolay iş değil. Koç Hücum tarafına verdi ağırlığı ben de bunu tercih ederdim. Pivot hamlesi iyi bir savunmacı olursa savunma kısmı da epey dengelenecektir henüz bekliyoruz. Güzel bir sezon olacaktır.
Ben daha çok oynatan bir 1 numara bekliyorum. zaten skorer 3 kısa + şutu olan 4 numara varHerkes 1 numara bekliyor ama Kerem Övet, Stoppressmedya ve birkaç kaynak daha oraya oyun kurabilen bir combo guard eklemesi yapılacağı duyumunu vermişti. 1 numarayı Livingston üstlenecek belli ki o pozisyon belli zaten aranmaya gerek yok. Safkan bir 1 numara beklemek hata olur. Tüm kısalar skor yükünü çekecek cinsten olacak sanırım.