2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Çoğu kişinin dediği gibi takımın tavanını yapılacak 1 ve 5 numara eklemeleri belirleyecektir. Ben sürekli para yok denilip yanlış transferler yapılıp sezon ortasında daha da kötü oyunculara daha çok para harcamaya karşıyım, o yüzden ne yapılacaksa baştan yapılsın ve önce elimizdeki oyunculardan bir şekilde fayda sağlamamız gerektiğini düşünüyorum yoksa o gitsin bu gelsin her sezon aynı tas aynı hamam. Burada yorum yazan kişiler kadar bu takımı düşünen yöneticilerimiz olsaydı muhtemelen şimdiye kadar çok daha iyi işler yapmıştık.
 
Son düzenleme:
Takım rolleri net olursa sezon başladığında Ekim kasım ayında gidişat belli olur ona göre hamle yapılabilir. Jarell Martin Walden gibi 500 binlik kontratı yok. 100-150 bin ancadir. Izundu bile daha maliyetli.
 
Bir de kimsenin düşünmediği kısım var ki o da asıl hedefin BCL şampiyonluğu oluşu. Eğer olaya buradan bakacak olursak Sadık'ın arkasına birini almak kabul edilebilir bir durum değil çünkü orada elimizi çok sıkıntıya sokabilir. Ama lig için 4+3 derseniz belli bir mantığa oturabilir. Ben Pana serisini izlemiştim mesela ama dikkatimi olumlu ya da olumsuz önde çekmemişti.
 
Zaten mevcut kural ozelinde sahaya atabileceğin kaç tane yerli var ki ülke genelinde? Aklıma Furkan haltali geliyor, Sadık geliyor, Ercan geliyor başka kimse gelmiyor. Belki vardır 1-2 kişi daha ama onun dışında cırt gibi. Sadık 21-22 sezonunda oynadığı topun ucundan esintiler izletse zaten razı olacağız ondan. Bu sezon yeniden çıkışa geçeceği sezon olacak inşallah, kendisine çok ciddi bir misyon yükleniyor ve degerlendirirse kendisi için de çok olumlu olur uzun vadede.
Abi biz niye Sadık 30 dakika oynasın diye kasalım ki? Sadık sakat olunca sahaya Türk atanacak mıyız? Ligdeki Fenerbahçe ve Efes'ı çıkar bizden çok çok daha iyi yerlileri sahip takım mı var herkes bir yerli atacak sahaya. Buğrahan, Göksenin, Sadık, yerli PG kimse bunları döndüre döndüre atarız sahaya. Gerçekten bir pozisyonu tırnak içinde yetersiz yabancıyla geçme işine mantık aramamak lazım. Yani Buğrahan'a kızıyoruz filan hepimiz ama Fener, Efes dışında kimde oynamaz bu ligde?

Sadık o kontratı nasıl aldıysa aldı tamam artık ama o yetersiz ama mecbur 30 dakika oynayalım arkasına da kötü adam alıp devam edelim yanlış oğlu yanlış mantık yani
 
4 ler Blumbergs ve Sadık olduğuna göre savunmada görece zayıf McCormack kalmaz herhalde. Şartlar farklı gelişmediği takdirde Delgado ya da o tarz bir 5 gelecektir. Delgado 'ya gelen teklifler ne civarda merak ediyorum.

Metin Ozturk 2 yıl önce sponsor buluyordu basket takımına?? 😀
 

Üst