Teşekkür ediyorum hocam.
Teşekkür ediyorum hocam.
Benim çok beğendiğim bir isim ama Karşıyaka yapacak sanırım...Bahçeşehir, Jerry Boutsiele ile yollarını ayırmış. Bizimkiler delgado alacağına bunu alsalar bence çok daha faydalı olur.
Geçtiğimiz sezon boyunca takımın kolektif aklından şikayet edildikten sonra; pota altı rotasyonundan nadir akıl koyabilen oyunculardan Smajlagic de eksilmişken şayet bu transfere yöneliyorlarsa, Obradovic için 2023'teki Euroleaague çeyrek final serisiyle yolun sonuna geliniyor derim. Bizim için bir kayıp olduğunu da düşünmüyorum.Tyrique Jones Partizan yapıyormuş sanırım. Biz olmasak da Telekom olur diyordum ama Belgrad yolcusuymuş. Gerçi ben niye bu adamı bekliyorum onu da anlamadım.
Her sene geçiş senesi ayağı yapılıyor. Çok komik bir camiayız. Basketbol kimsenin umurunda değil.J.Martin geldiğinde buralar bayram yeriydi. Geçiş senemiz de ne bereketliymiş 7 yıldır geçiyor hala… Transferlerin tutup tutmayacağına bizim görüşlerimiz değil, zaman karar veriyor.
İspanya Liginde diye biliyorum, çok beğendiğim bir oyuncu ama o mevki için Efianayi alındı. Bence biz net bir 1 numara. Ve sert, savunma öncelikli bir 5 alarak kapatırız transfer. Tabi ortiz in de geldiğini kabul ederseTamamen hissiyatla yaziyorum.Bence 1.5 numara pozisyonuna Andrew Andrews’i alacagiz.