Dee Bost - Miralem Halilovic - Jarell Martin - David McCormack - Klemen Prepelic - Corey Walden - Akwasi Yeboah - Parker Jackson Cartwright - Jonah Radebaugh - Angelo Caloiaro - Dylan Ennis - Tyrus McGee - Dusan Ristic - Fatts Russell - Braian Angola - Jehyve Floyd - Ian Hummer - Raymar Morgan
Son 2 yıl gelen yabancı oyuncular. Kendi adıma beklenti içine girdim Dylan Ennis, Jarell Martin, David McCormack, Jehyve Floyd, Dusan Ristic, Jonah Radebaugh dışında hiçbir transferi beğenmemiştim. Dee Bost'u bunların dışında tutuyorum, onun problemi karakterinde. Nitekim de bu isimler dışında hiçbir oyuncu yarışmacı bir takımda oynamıyor. Ristic'i uyduramadık ona rağmen Tenerife'ye gitti. Radebaugh ve Ennis Murcia ile ACB'de final oynadı, Jarell Martin ve Jehyve Floyd ciddi sakatlıklar geçirdi. Zaten pek katkı da verememişlerdi oynadığı dönemlerde. Diğeri de David McCormack bence geçen senenin en iyi oyuncusu bizim adımıza.
Şöyle listeye bir baktığımda, kendi adıma oyuncu beğenmememin, hakkım olduğunu düşündüm bir yanda

Ki bence sorun Efinayi ya da Livingston değil. Palmer ve Izundu'yu da anlayabiliyorum. Ama Delgado ve diğer arkadaşı beğenmiyor olmak rakipleri övdüğümüz anlamına gelmiyor ki. Yani taraftar olmak demek her şeye pembe gözlükle bakmak değil bence. En azından bizler için olmamalı.