Yani, burası Twitter değil forum. Rahat rahat hareket edelim diye Galatasaray Sözlük gibi katı kuralları da yok. Ben bu yönden foruma ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Çok uç seviye saygısızlık olmadıysa ban veya timeout yemiyorsunuz, entryleriniz silinmiyor. Bu toleransı suistimal etmeye gerek yok.
Ben Blumbergs transferinde olumlama yapmaya çalıştım ve beklentim yoktu dedim, görüşüme karşı çıkanlarla da saygı çerçevesinde konuştum. Hepsinden de razıyım. Farklı görüşler olacak ki hem kulüp hem forum diri kalacak. Keza Yakup hoca'yı çok seviyorum ve kendisine çok güveniyorum. Forumdaki çoğu insan benimle 180 derece farklı düşünüyor. Hiç kimseye dönüp de izledim analiz yaptım siz cahilsiniz bilmiyorsunuz demedim, onları küçük görmedim veya onlarla kavga etmedim. İnsanların kıstası farklı olabilir, tartışmaların sonucu kazanan Galatasaray olsun çizgisine gelmezse orda çok büyük bir sıkıntı var demektir. Yapmayın gerek yok. Sizin içinize sinen başkasının içine sinmeyebilir. Sizin kıstaslarınız başkasının kıstası ile eşleşmeyebilir. Size göre başarı başkasına göre basarisizlik olabilir. Birbirimizi kırmaya gerek yok.