Komsunun tavugu komsuya kaz gorunur diye dusunenler olabilecegi varisiyla bazi arkadaslarimiz; memnun kalinmayan bazi transferlerle alakali memnuniyetsizliklerini dile getirenleri elestiriyorlar, saygi duyuyorum. Bu renklere asigiz diye begenmedigimiz seylere ilimli yaklasmak zorunda miyiz? Dun Euroleague time twitter adresinde sampiyon oldugumuz yilki kadromuzu hatirlama sansim oldu.
- Yerliler Ender Arslan, Cenk Akyol, Erwin Dudley, Furkan Aldemir, Engin Atsur, Sertac Sanli
- Yabancilar Carlos Arroyo, Jamont Gordon, Dawid Hawkins, Markoishvili, Macvan, Ndong
Yerliye para vermeyelim, yabancilara cok para kalsin mantigi yok. 1 numaramiz cok iyi, 3-4 u vasat adamlarla gecelim mantigi yok, bilenler hatirlatsin ama oyle asiri yuksek bir butce de degil. Simdi su kadronun asaletine bak. 2 tane general var (Arroyo,Hawkins) 1 tane delici atletik combo guard var. 3 ve 4 numaran savasci ve sutor. 5 numaran caydirici, ikameleri aratmaz. Biz bu kadroyu hak etmiyor muyuz? Neden kotuye tamah edelim? O zaman gidip kim Fener’in, Karsiyaka’nin tercihini ovdu?
Yukarida saydigim kadroda bir tane bile vasat adam yok. Bir oyuncuya bile itiraz eden zor cikar, peki ya bugun? Gelen oyuncularin bircogunu 2-3 kere sans eseri belki izlemisizdir, gorunen koy de
kilavuz istemez.
Kendi adima Palmer, Blumbergs ve Delgado’nun yararli olacagini dusunmuyorum ve bunu karamsarlik olarak addederseniz de saygi duyuyorum, umarim Yeboah gibi bizi yaniltirlar diyelim.