Yaşlanmışım. Yabancılar hakkında en küçük fikrim yok. Kimdir bu vatandaşlar?
Koçun söylemlerinden taraftarı salona çekme isteğini ve bunun hedef yükseltmek için zorunluluk olduğunu görebiliyorduk. Delgado'dan sırf taraftar burun kıvırdığı için bile vazgeçmesi benim için sürpriz olmaz. Taraftarın hassasiyetlerine önem veriyor ve doğru da yapıyor. Fakat McCormack ile devam edilmesi hata olur plana uygun bir atletik, çember koruyucu pivot bulsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Delgado'nun bu yönü de soru işaretiydi.
Aslında trolluk böyle bir şey. Bunu taraftarlıkla anlatmanın manası yok. Her sene, her şeyi olumlamaya çalışarak çok iyi taraftar filan olmuyorsunuz.Sinek mi vızıldıyor ne? Forum yönetimi gerekeni yapacaktır. Görüşeceğiz. Ben basket konuşayım gereksizlerin iftiraları bitmiyor çünkü. Delgado hamlesini olumlu buluyorum. McCormack savunmada neredeyse yok hükmündeydi. 3 kısa da bol bol top kullanacakken bir de 5 numaradan sadece skor katkısı işini kaldırmaz takım. Kısaları rahatlatacak doğru isme gidildi. Doğru tercih yine Yakup hocamdan.
Kesinlikle değil bence. Üstelik Cummings ismi önüne geldiğinde "Allah be fırsat bak" diye düşündüğü oyuncu profilinden bile vazgeçen bir koç, bir şube yönetiminin uzun soluklu başarılı olma şansı var mı sizce? Cummings'i koydukları yere bak?Yakup Hoca, aslinda daha farkli bir profil bakiyorduk, ancak bu firsat onumuze dusunce Will Cummings’e gittik aciklamasini yapti. Sanirim Hoca da daha yonlendirici bir oyuncu dusunuyordu bircogumuz gibi, sizce Cummings bu plan dogrultusunda alinacak profilde bir oyuncudan vazgecilecek bir oyuncu mu?
Diğer oyuncunun kim olduğuna bağlı. Ama farklı profil bakıp olanı almak biraz sıkıntılı. Bütçe mi yetmedi oyuncular bizi mi tercih etmedi bilmiyoruz keşke birileri çıkıp daha net açıklama yapsa.Yakup Hoca, aslinda daha farkli bir profil bakiyorduk, ancak bu firsat onumuze dusunce Will Cummings’e gittik aciklamasini yapti. Sanirim Hoca da daha yonlendirici bir oyuncu dusunuyordu bircogumuz gibi, sizce Cummings bu plan dogrultusunda alinacak profilde bir oyuncudan vazgecilecek bir oyuncu mu?