Stop Press'de Cummings öncesi McCollum'a gittiğimiz söylendi. İlginç.
Stop Press'de Cummings öncesi McCollum'a gittiğimiz söylendi. İlginç.
Büyük Sallamasyon Adamlar 1 ay önce anlaştı.Stop Press'de Cummings öncesi McCollum'a gittiğimiz söylendi. İlginç.
Yorum yapan elemanlardan birisi zamanında Galatasaray'a çok büyük hakaretler etmiş. dün bu durumu ifşaladılar ve özür dilettiler yayında ama nasıl özür görmen lazım. Umut muydu neydi elemanın adı, isterseniz konuşmayız mecbur değiliz tarzı bir şeyler zırvaladı. anlamadım, siz kimsiniz ki böyle rolleniyorsunuz yazdım ama cevap alamadım. Verdikleri transfer haberleri de tutmuyor artık. Fazla prim vermemek lazım.Büyük Sallamasyon Adamlar 1 ay önce anlaştı.
Galatasaray için acayip proveke haber ve konuşma yapıyolar.
Haftanın 5 günü 30dk Febe ile Efes konusuyolar,Haftanın 1 günü Galayasarayı 10dk onuda Provake şekilde konuşmaları kime hizmet ettiklerini gösteriyor
Abi yetiştirsen ne olacak...17 sini dolduran NCAA yolunu tutuyor artık...Oradaki katı kuralları da gevşettiler yakında Balkanlarda bile 17 yaş üstü eli ayağı düzgün basketbolcuların hepsi NCAA'e gidecek...FIBA Avrupa bir şeyler yapmazsa Avrupa basketbolunun canına ot tıkanmasına az kaldı...U 17 Milli Takımımız Dünya 3. oldu tabi ki kadroda bizden kimse yok; febeko, efes gibi takımlardan da oyuncu yok lakin onlar maddi güçle o açığı kapatıyorken bizim altyapıda atılımla ileride iyi oyuncular yanına koyacağınız kendi oyuncularımız da olmalı maalesef yetistiricilikte de yeterli değiliz.
Hughes bize gelse James Palmer almalıydık derdin sen.Basketbol Şampiyonlar Ligi'nden rakibimiz ve bütçemizin en azından yarısına sahip Promitheas Patras eski NBA oyuncusu 26 yaşındaki Elijah Hughes transferini açıklamış. Biz aynı pozisyona daha büyük paralarla hayatında NBA - Euroleague - Eurocup tecrübesi olmayan Euroleague'den teklif alamayan küçük takım oyuncusu James Palmer Jr'ı aldık. Soran olursa bütçeye göre iyi takım kurduk dersiniz.
Hiçbir şekilde James Palmer'ı almalıydık demezdim. Bir sürü yetenekli, kaliteli kısa forvet var boşta. NBA'den sekecek oyuncular var. Kelan Martin gibi gözümüzün önünde bir yetenek var. Hiçbirine bakmadan körlemesine gidip James Palmer gibi vasatın vasatını getirdik. Ligde ve Avrupada şampiyonluğa oynayacak takımda yeri yok bu adamın. Tıpkı Göksenin Köksal'ın, Buğrahan Tuncer'in, Will Cummings'in, Ebuka Izundu'nun, Angel Delgado'nun, Roberts Blumbergs'in ve David Efianayi'nin olmadığı gibi.Hughes bize gelse James Palmer almalıydık derdin sen.
Eski NBA oyuncusu dediğiniz 3 senede vasat takımlarda toplam 56 maçta 2,9 sayı ortalamayla oynamış. gördüğüm kadarıyla geçen sene de g-legue (ki pek savunma yapılmaz) 10 sayıyı zorlukla geçmiş. Bu oyuncunun övülecek nesi var anlamadım. Palmer ı en azından ligindeki performansından biliyorsun. Bu adama gitsek forumda bir çok kullanıcı bu riske ne vardı. ligde Palmer gibi adamlar var en azından ne alacağını biliyorsun eleştirisi yapardı. Gerçekten transfer iş,i çok zormuş onu anlıyorum.Basketbol Şampiyonlar Ligi'nden rakibimiz ve bütçemizin en azından yarısına sahip Promitheas Patras eski NBA oyuncusu 26 yaşındaki Elijah Hughes transferini açıklamış. Biz aynı pozisyona daha büyük paralarla hayatında NBA - Euroleague - Eurocup tecrübesi olmayan Euroleague'den teklif alamayan küçük takım oyuncusu James Palmer Jr'ı aldık. Soran olursa bütçeye göre iyi takım kurduk dersiniz.
Sıfır bilgi ile alenen dalga geçiyor forumla. Kaale almayın şunu.Eski NBA oyuncusu dediğiniz 3 senede vasat takımlarda toplam 56 maçta 2,9 sayı ortalamayla oynamış. gördüğüm kadarıyla geçen sene de g-legue (ki pek savunma yapılmaz) 10 sayıyı zorlukla geçmiş. Bu oyuncunun övülecek nesi var anlamadım. Palmer ı en azından ligindeki performansından biliyorsun. Bu adama gitsek forumda bir çok kullanıcı bu riske ne vardı. ligde Palmer gibi adamlar var en azından ne alacağını biliyorsun eleştirisi yapardı. Gerçekten transfer iş,i çok zormuş onu anlıyorum.
Ben böyle bir eleştiri yapmazdım. Palmer'dan 2 yaş genç, daha fizikli ve daha yetenekli olan Hughes gelseydi, buna sevinirdim.Eski NBA oyuncusu dediğiniz 3 senede vasat takımlarda toplam 56 maçta 2,9 sayı ortalamayla oynamış. gördüğüm kadarıyla geçen sene de g-legue (ki pek savunma yapılmaz) 10 sayıyı zorlukla geçmiş. Bu oyuncunun övülecek nesi var anlamadım. Palmer ı en azından ligindeki performansından biliyorsun. Bu adama gitsek forumda bir çok kullanıcı bu riske ne vardı. ligde Palmer gibi adamlar var en azından ne alacağını biliyorsun eleştirisi yapardı. Gerçekten transfer iş,i çok zormuş onu anlıyorum.
Sevinmezdin. Laf sokacak bişeyler bulurdun. Hiç kendini de bizi de kandırma.Ben böyle bir eleştiri yapmazdım. Palmer'dan 2 yaş genç, daha fizikli ve daha yetenekli olan Hughes gelseydi, buna sevinirdim.
Erdal Antony Davis alsak neden Embiid'i almadık dersin.Ben böyle bir eleştiri yapmazdım. Palmer'dan 2 yaş genç, daha fizikli ve daha yetenekli olan Hughes gelseydi, buna sevinirdim.
Ayrıca boşta sadece Elijah Hughes durmuyor. NBA'den sekebilecek bir sürü oyuncuyla Temmuz sonu, Ağustos başı gibi anlaşabilirdin. Her pozisyona buradan transferler yapabilirdin. Bunu yapmadan sanki arkanda atli süvari varmış gibi Haziran'da transferleri bitirmeye çalıştın. Bu transferlerle de oldukça vasat ve uyumsuz bir takım ortaya çıktı. Halbuki 2-3 hafta beklesek çok daha kaliteli fırsat transferleri yapılabilirdi.
Efes ve Ülker çakması bir takım varken o bütçelere karşı şampiyon olma ihtimalin bence yok.Hiçbir şekilde James Palmer'ı almalıydık demezdim. Bir sürü yetenekli, kaliteli kısa forvet var boşta. NBA'den sekecek oyuncular var. Kelan Martin gibi gözümüzün önünde bir yetenek var. Hiçbirine bakmadan körlemesine gidip James Palmer gibi vasatın vasatını getirdik. Ligde ve Avrupada şampiyonluğa oynayacak takımda yeri yok bu adamın. Tıpkı Göksenin Köksal'ın, Buğrahan Tuncer'in, Will Cummings'in, Ebuka Izundu'nun, Angel Delgado'nun, Roberts Blumbergs'in ve David Efianayi'nin olmadığı gibi.
Son 7 yılın en büyük bütçesiyle ligde 7.-8. oynayacak ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda elenecek takım kuruldu. Halbuki bu harcanan paranın yarısıyla da benzer kalitede ve hedefte takım kurulabilirdi. Keşke bu bütçe 2 yıl önce Andreas Pistiolis'e ya da 5 yıl önce Ertuğrul Erdoğan'a sunulabilseydi.
Sezon sonu çoğu kişinin harcanan paraya bakıp hayal kırıklığına uğrayacağını şimdiden görebiliyorum.