• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Zeliha Işık Erdoğan (Voleybolun Sesi):Julia Kudiess gelecek yıl İtalya Ligi'nde forma giyecek.

Fenerliler bitti diye hava atıyordu bu transferde sonuçlanmış oldu gelmiyormuş.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek:

"Aslantepe projesi (yeni voleybol salonunu da içeren spor kompleksi) için Mart veya Nisan ayı başında temel atacağız."

📌 Voleybol salonunun 4 bin kişilik olması beklenirken içerisinde bir antrenman salonu da yer alması planlanıyor

İlkin ayrılıyor diye yalan haber yapıldı yine değerini gördük Vakıf Eczacı taraftarı ihtimaline dahi nasıl heyecanlandı alın diye kudurdular ama Nevşe çıkıp yalan haber yapmayın dedi.

Kiera Van Ryk x Jiangsu ( 3 Set )

16/29 %55h, 1 hata, 3 bloklanma
1 ace, 3 servis hatası
17 sayı, +10 WL

Ryk yaz sezonu bir anda Kanadanın tek güç kaynağı oyken mt bıraktı ortadan kayboldu Çin ligi geç başlıyor zaten 6 aydır ortada yoktu acaba kafa olarak voleybolu bitirmeye mi başladı korkum vardı ama belli ki psikolojik bedensel olarak dinlenmiş çünki 6 ay sonra ilkez sahalara indi iki maça çıktı ilk maçında %53 ikinci maçında %55 ile hücum etti iyi döndü umarım bu transfer biter çünkü Haak transferine bu açıklamardan sonra hiç umudum kalmadı eldeki en iyi seçenek Ryk gibi şuan.

Bütün yalanlamalara rağmen Santarelli'nin karşı taraf ile anlaşağını sanıyorum.

Takıntılarına devam ettiği için bende Barbolini'yle yolların ayrılmasından yanayım. Ama Bigarelli'ye uzun süreli kontrat vererek ve onun uzun yıllar klüpte kalacağını göstererek , Bigarelli'yi koç yapmak gerek. Öbür türlüsü koçun oyuncular üzerinde etkisiz kalmasını sağlayabilir.

Bir de gelecek yılın pasör çaprazını uzun süredir konuşuyoruz burada. Eğer Haak ve Van Ryk olmazsa Bianco Cugno düşünülebilir mi? Çok genç değil. Alexia ile aynı yaşta. Ama ondan daha fizikli ve son dünya kupasında ABD karşısında iyi bir maç çıkarmış. Diğer 2 maçtada vasat oynamış.

21 yaş altı yıldız adayı pasör çaprazı seçeneği de çıkmazsa Lazareva, N'diaye ya da Stysiak gibi bizi ileriye taşımayacağı bariz oyuncular yerine Cugno düşünülebilir sanki.

Santerelli yalan haber İmoco da kalıcam diye açıklama yaptı.

Naz Aydemir Akyol:İlk devre bitimine bir maç kaldı ve biz kendi oyunumuzun altında kaldık daha iyi oynayabileceğimizi biliyoruz.İlk devre beklentilerimizin altında kaldık sezon başı Cev Cup kazanmak ve CL bileti alma hedefimiz vardı bu hedefe ulaşmak için herşeyi yapıcaz.

Şubat ayında Monika Fedusio, Mayıs ayında Isabella Pena konuşulurken tüm taraftarlar Li Yingying'i alın diye feryat ediyordu. Ama sağlık testini geçemediğinden Milano'ya transferi yatmış ve Çin'e dönmüş.

Ali Frantti'nin transferi Mayıs'ın son gününde, Myriam Sylla'nın transferi Haziran'ın son gününde belli oldu. Bazen eğrisi doğrusuna denk geliyor, bazen kervan yolda düzülüyor. Mayıs ayında hayal edemeyeceğimiz, çok daha üst düzey , Şampiyonlar Ligi için bile üst seviyede kalan bir smaçör kadrosu kurulması bu şekilde gerçekleşti.

İlkin Aydın ilk devre takımımızın en çok blok yapan oyuncusu oldu.Ligde de orta oyuncu mevkisi dışında en çok blok yapan oyuncu.Kendini blok anlamında ciddi anlamda geliştirdi.

İlk devre takımda en çok blok yapan oyuncu İlkin takım da en çok ace atan oyuncu İlkin takımın en skoreri İlkin Eylül'den sonra takımın en iyi manşet alan oyuncusu İlkin Eylül'den sonra en iyi defans yapan oyuncu İlkin.Yatırım artı yine bu kız takımın hamalığını yapıyor hadi önceki 2 sezon bütçe düşük diye bütün işleri yapmaya çalışıyordu bütçe artı halla bütün işleri sırtlamaya çalışıyor helal olsun kaptana onun sayesinde bu şube yeniden dirilmeye başladı.

Bravo Takım ,
Yaşa büyük Kaptan,
Yalnız bu akşam ortayq çıkan gerçek takımın pasörü Bongaerts olmalı
Naz'ı her ne kadar sevsem de
Bongaertsin ortaları kullanan hızlı oyunu bizim ilacomız

İlk devre bitti genel bakarsak başarısız bir ilk devre geçirdik ama toparlamak bizim elimizde ikinci devre bir Eczacı galibiyetine yine 3. sıraya çıkıyoruz.Mallesef ilk devre bizi buralara getiren sistemden uzak orta kullanmadan topu smaçörlere yığarak yüksek paslar atarak asla bize uymayan bir oyun üzerinde çok ısrar etti Barbolini.Ama Göztepe maçı umut verdi oda baktı olmuyor Zeren Eczacı hepsi yendi geçen sene ki sistemi denedi aslında Göztepe maçında ve başarı da aldık.Ben eğer hızlı oyun sistemine dönersek ikinci devre başarılı bir devre geçirip hedeflenen yerde bitirileceğini düşünüyorum.Ama Barbolini kendi sisteminde ısrar ederse ilk 4 dahi zora girebilir çünkü dediğim gibi bizim takıma uyan bir oyun oynatmıyor.Ama Göztepe maçı ile dönüş sinyalerini aldık hızlı oyuna.
İkinci devre iki tane ilk 6 seçeneği var bence.

Bongaerts
Alexia
İlkin Sylla
Yuan Yasemin
Eylül

ya da

Bongaerts
Groblena
İlkin Sylla
Yasemin Ayçin
Eylül

Maç maç performanslara ihtiyaçlara göre bu 6 değişir.Ha maç içinde düşüşler olduğu an Bongaerts düştü Naz girsin Alexia-Groblena birbirini yedeklesin.Yasemin düştü Ayçin girsin.Sylla düştü Lukasik girsin.İlk devre oyuncu değişikliği konusunda ve kadro tercihlerinde de sınıfta kaldı Barbolini ikinci devre başlanan oyuncularla inat etmek yerine bir bölge de sıkıntı varsa kenarda ki çözümler kullanılmalı.İkinci devre hızlı oyuna geçersek taraftar ateşlenir başarılar gelir umarım kendi öz sistemimize geri döneriz.

Alexia güncel boyu 1.90 artık kesin bu.Geçen sene Balkan Cup da 1.90 diye girildi boyu yazdım ama TVF 1.88 yazınca herhalde yanlış ölçüldü boyu Balkan Kupasında uzamamış demek ki demiştim.TVF de 1.90 olarak güncelemiş bence çok önceden boyu 1.90 oldu ama girilmedi.Ebrar Karakurt daha yeni ben 1.96 değilim 2 metreye yakınım ilk kariyerime başlayınca ölçtüler halla aynı yazıyo her yerde boyum daha uzun demişti.Alexia da 16 yaşında Yeşilyurt transferinde 1.88 olarak yapılmış haber 6 sene de tam gençlik çağı zaten 2 cm uzamıştır.1.90 bir pç için yeterli bir boy daha 22 yaşında gelişir umarım 2. devre ama Alexia Vakıf'tan oynamak istiyorum diye ayrılmıştı seneye Thy falan yapar mı as oynamak için diye korkuyorum inşallah tutabiliriz.

Bu yönetim anlayışı ve hocanın tutumu ile pek umutlu değilim ama umarım ikinci devre Vakıf, Fb, Eczacı ve Zeren maçlarını kazanabiliriz. Tamamını kendi sahamızda oynayacağımız için bu maçlardan minimum 3 galibiyet almamız lazım. Bu yatırım ile ligi 4. veya 5. bitirirsek başarısızlıktır. Kadro ile ilgili söyleyeceğim tek şey Franti'nin Lukasic yerine kadroya alınıp zaman zaman maçlarda denenmesi gerektiği. Oynadığı maçlarda hırsı ile epey katkı vermişti çünkü. Alexia ise oynamaya oynamaya iyice düştü gibi görünüyor halbuki etkili servisleri ve defansta verdiği katkılar ile Grobelna'dan çok daha verim alınabilecek bir oyuncuyken şimdi onun gerisinde kalmış gibi görünüyor malesef.

Geri