#25 Milan Macvan

Milan Macvan 10 Sayı - 6 Ribaund - 2 Asist

İyi performans bence. Zoran Erceg 0 sayı - 1 Ribaund. Ersin Dağlı gelince Erceg çıkar tribüne. Şu ölü Domercant bile 3-5 sayı atıyor.

Genelde oyuncular 3-5 basket üst üste kaydetti mi alev aldı derler. Macvan bunun için baskete ihtiyaç duymuyor. Alev almaya gözlerden başlıyor. Gözlerindeki alev seyirci sayısıyla doğru orantılı olarak değişiyor. Verdiği sayı, ribaund, asist katkısı da bal kaymak işte.

Birde merak ettiğim geçici lisans süresi dolduktan sonra devam etme ihtimali var mıdır?

Böyle devam ederse sezon sonu yeni kontratı kapar Macvan :)

Lisans süresi dolduğunda ya Marko ya Macvan'ı seçecek hoca. Bence Macvan'la devam eder ligde.

Ben bu çocuğu oyunundan bağımsız olarak bile çok seviyorum.Sahada duruşu,hırsı,mücadelesi,hata yaptığında genç takım oyuncusu gibi üzülmesi bana çok sempatik ve dobra geliyor.

Bugünde harika oynadı.Ergin hocanın eline geldikten sonra sınıf atlayan Dudley gibi,Macvan'da ilk yılı boşa geçmesine rağmen buna benzer bir sınıf atlayıp seneyede takımda kalmayı hakeder mi acaba diye merak ediyorum.Sende böyle devam et Milan.

Takimin resmen sahadaki atesleyici gucu olmaya basladi, emegine yuregine saglik... Taraftar her zaman senin gibi oyuncularin arkasinda olur... Bravo..

Acık konuşmak gerekirse kendisinden hic umudum yoktu, savunma yapamayan, şut atamayan vasat bir oyuncuydu gözümde. Kaldı ki forumdan Oğuzhan kardeşim Macvan Erceg'ten iyidir dediğinde Erceg'i beğenmememe rağmen karşı cıkmış, en azından Erceg şut atmasını bari biliyor diye savunmuştum. Bu başlığa yine de erken yazmak istemiyordum ama dünkü performansının ardından bir şeyler karalamaz isek ayıp olurdu, yürek koydu. Avrupa'nın kağıt üzerinde en iyi 4 numara rotasyonlarından birisi varken o poizsyonda ezilmeyi gectim, bizi öne taşıyan isim oldu.
Derbiler de yüreğiyle oynayan oyuncuları cok daha seven, benimseyen birisi olarak ona ayrıca bir teşekkürü borc bilirim.:) Umarım performansı artarak devam eder.

Dün maç bittiği anda bir taraftar gibi parkenin üzerinde sevinmesi görülmeye değerdi, adeta parkedeki bizdi.
Ek olarak dünkü performansı muazzamdı.

Transfer olduğu zaman büyük bir sevinç yaşamıştık çünkü Macvan buydu. Ancak geçen sezon -ben dahil- kendisini savunan herkesi şok etti. Hele bir ara ribaund bile çekemiyordu, o derece kopmuştu.

Bu sezon sadece dün akşam değil oynadığı çoğu maçta takımı ateşledi, müthiş mücadele etti. Ekmeğini taştan çıkardı ve Ergin hocanın gözüne girmeyi başardı.