#33 Ender Arslan

caner'i hangi takıma yolladın?

Bu kadro yapısında Caner'e ilk 12 yolu kapanıyor bence. Altyapıdan 1 oyuncu zorunlu olduğundan ya Göksenin ya da Sertaç kesin olacak; uzun yedek daha değerli olduğundan ben olsam Sertaç'ı tercih ederdim. Eğer Tomas tipi bir 3 numara gelecekse Shumpert & yeni transfer 3 numarayı dolduracaktır. Ha bir tek Evren'in sıçması durumunda belki onunla yer değiştirirler ancak Caner 2 numara değil. Bench arkası oturur, motivatör olur gelecek sezon...

Kuralı net olarak bilmiyorum. Eğer böyle bir durum varsa Göksenin'in oturacağını söyledim.

Beşiktaş'ın kadrosundaki İsmail Çevik gençken Beşiktaş'ta oynamış, o olabilir belki de. Ama net bilmiyorum tekrarlayayım.

http://www.tbl.org.tr/beko/mac.asp?mac=1EA514&sezon=2010-2011

Ya da bu maçta Olin'de kim var altyapıdan?Göksenin kadroda bulunmalı orası ayrı, iddialı takımla yapacağı antremanlar burada oynayacağı süreler çok daha değerli kiralık olarak oynamasından. 2.ligde oynaması düşünülebilir belki çift lisans olarak. BBL'den bir takıma kiralanacaksa da savunma özellikli Olin'de oynamasını isterim adamlara uyuz olsam da, ya da gençlere şans veren Ahmet Çakı ve Karşıyaka olabilir, diğer takımlar gereksiz olur.

http://www.tbl.org.tr/beko/mac.asp?mac=1EA514&sezon=2010-2011

Ya da bu maçta Olin'de kim var altyapıdan?Göksenin kadroda bulunmalı orası ayrı, iddialı takımla yapacağı antremanlar burada oynayacağı süreler çok daha değerli kiralık olarak oynamasından. 2.ligde oynaması düşünülebilir belki çift lisans olarak. BBL'den bir takıma kiralanacaksa da savunma özellikli Olin'de oynamasını isterim adamlara uyuz olsam da, ya da gençlere şans veren Ahmet Çakı ve Karşıyaka olabilir, diğer takımlar gereksiz olur.

Çok kişiye ters gelecek biliyorum ama ben BJK'yi düşünüyorum mesela?! Ergin Ataman (her ne kadar kendisini sevmesem de) iddialı bir koçtur; bütçeyi kıstılar, eldeki işe yarar yerliler kaçtı, yaşlılar öyle ya da böyle gönderilecekler. Sonuçta taraftar desteği olan büyük bir camia; genç oyuncunun idmandansa çıkıp sahaya o stresi, adrenalini yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Göksenin fizik olarak geleceği yere geldi zaten, artık ihtiyacı olan o rekabet ortamını sahada yaşamak...

yahu şu okuduklarıma inanamıyorum.resmen endere bir ikinci lig oyuncusu muamelesi yapılmadığı kalmış.beğenmeyen arkadaşlara soruyorum peki kimi alabilirdik mevcut isimler içinde? birde böyle baksak ender transferine.

Ender Galatasarayin ucuncu guardi olabilir.Ucuncu guard olarak kabulumuzdur ama Tutku ve Ender ile guard sorununu cozduk denilirse buna itirazim olur.Bize Tutkudanda iyi saf 1 numara yabanci guard gerekli.Nasil Furkan ve Andric ile 5 numara sorunu cozuldu denilirse ona itirazim olacagi gibi.Bir yabanci gercek 5 numarayada ihtiyaci var takimin.Ersan veya Kerem Gonlumden biride mutlaka kadroda olmali.Eger hedefimizi yukseltmek istiyorsak.

Ender ne berbat bir oyuncuymuşta haberimiz yokmuş, pehh.

Bizde bir anda EL şampiyonluk adayı bir takım olmuşuz onuda kaçırdım bu arada.

Sen hedefini yuksek koyarsin olur yada olmaz.Kagit ustunde en iyi kadroyu kurmaya calisacaksin.Daha sezon oncesi eksikleri acikca belli bir kadroyla bir yerlere varilamiyacagi asikar.Mumkun olan eksiksiz en iyi kadro kurulur sonra basari gelir yada gelmez ama kagit ustunde bile sonuca varmasi imkansiz bir takimi niye kuralim.