#35 Bahar Çağlar

Maç içindede dedim Bahar Çağlar şu maçı kazanmamızdaki en baş roldeki oyuncu. Bence MVP Bahar Çağlar'dır.

Helal olsun Bahar sana, böyle devam edersin inşallah sakatlık, form düşüklüğü olmadan ;)

büyük maçlarda hep böyle oynasın inanılmaz bir genişlik katmış olur. zaten süper olan kadroumuz iyice de muhteşem hale gelir:D

Bu performansı çok kritik.
Play-off'da da çok ihtiyacımız olacak.
Şut atsın, atmaktan korkmasın ama her zaman mücadelesini yapsın en önemlisi bu.

Lütfen vites küçültme,lütfen vites küçültme,lütfen vites küçültme.

Rica ediyorum böyle devam et,bu bir başlangıç olsun ve gittikçe dahada iyi ol,Türkiye'nin en iyi uzunu sen ol,var işte o potansiyel,ol artık!

Çok hırslıydı bugün bir kaç tane gereksiz el üstü şut seçimi yanlış olmasına rağmen şutuna güvenmesi çok ama çok önemli bir gelişme kendisi açısından eğer bu şutuna daha çok inanırsa çok daha değerli bir oyuncu olacak içerde ise çok iyi boğuştu Fb uzunlarıyla kutlarım kendisini. Lütfen daha çok çalışarak devam etsin ve Bu Yenilmez Armadanın tarihine geçsin.

Dün otelde ziyaret ettiğimizde başını öne eğip 'alacağız bu maçı alacağız' demişti. Mahcup bir tavırla ama inanarak. Biz inandık, sen de inandın Bahar. Teşekkürler bugün için.

Işıl maçtan önce en çok Bahar´ı motive etmekle meşguldü sanırım. Öyle bir motive etmiş ki...

Hoş geldin!..

Bahar, işte sen busun be kızım. Aynen böyle devam et, yeteneklerine ihanet etme ne olursun.

Benim adıma maçın yıldızı sendin, kaptanın da yokluğunda yerli olarak çok kritik katkı verdin. Helal olsun...

Kolay faul yapma dedik ama öyle bir savunma yaptın ki akıl alır gibi değil:) şutları istediğimiz gibi tereddüt etmeden yolladın ve yüksek yüzde geldi bu maçın kader oyuncusuydun ve üstüne düşeni fazlasıyla yaptın maçın yıldızısın benim için, eline yüreğine sağlık.

Zaten mücadele olarak hiç bir zaman eksiğin yoktu, senden isteğimiz bugünkü gibi çekinmeden atman o şutları o zaman gelecek gerisi, patlamayı yaptın ve sonuna kadar yükselişe devam edeceksin inşallah. Boş şutu bulduğunda 10'da 0 da atsan bu taraftar seni hep destekleyecek yeter ki o şutları düşünmeden atmaya devam et. Teşekkürler bugün için, seviyoruz seni.