#35 Bahar Çağlar

valla arkadaşlar. bahar iyi şut sokarsa favoriyiz. ama baharda gördüğüm şu. boşken bile potaya gitmek yerine ekstra pas atmayı tercih ediyor. tarsus maçını da caseres maçını da izledim. 2 maçtada ikili oyunlarda boş kaldı 2-3 adım ilerlese turnike atacak. ekstra pas yaptı. bu 2 maçta minimum 10 kez böyle oldu. bu korkaklığı üzerinden atarsa anca daimi başarı sağlar. ışıl-şaziye-melisa-bahar ve ayşe cora. bunlar iyi oyuncular. yeterki biraz güvensinler kendilerine

Bahar 3 numarada verım verır mı? cok mu yavas kalır yoksa? bızım ıcın cok ıyı bır sılaha donusebılır mı? fowles geldıkten sonra bahar'dan cok umutluyum yannız bırı bahar'a oz guveni asılaması lazım bıleğı yumusak biraz kendıne guvenırse rakıpler ıcın cıddı tehdıt olusturabılır sırtı donuk oynayabılır. Kısaca her turlu sılahı var tek eksık gorduğum cabukluk onuda gıderırse extra bır oyuncu olur.

Mukemmel bir savunma ornegi gosterdin,senin yerinde olsam yemem icmem Fake ustunden dribbling-saglam bitiris,dribbling-pivota pas calisirdim.

Sezon sonuna doğru daha da iyi olacak, inanıyorum.

Yeter ki şans verilsin.!

Bahar'ın üzerinden fazla değil 1 şut 1 de sırtı dönük oyun yeterli.

1.20 var. 4 sayı gerideyiz ve top bizde. Hücum süresinin bitmesine 20 saniye varken böyle kritik bir hücumda zorlama şut atıyor ablamız.Tabi Dee ve Alba kim ki? Son topu mutlaka o kullanmalı.Aldığı sayısız Mvp ödüllerine,winnerlığına güvendi galiba Bahar.Ben ne yapmaya çalıştığını çözemedim şahsen.Sağında Dee,solunda Alba varken hücum süresinin bitmesine 20 saniye varken bu kadar kritik bir topu ben kullanayım hevesi tarif edilemez bir oyun zekası eksikliğinden kaynaklanıyor olsa gerek

1.20 var. 4 sayı gerideyiz ve top bizde. Hücum süresinin bitmesine 20 saniye varken böyle kritik bir hücumda zorlama şut atıyor ablamız.Tabi Dee ve Alba kim ki? Son topu mutlaka o kullanmalı.Aldığı sayısız Mvp ödüllerine,winnerlığına güvendi galiba Bahar.Ben ne yapmaya çalıştığını çözemedim şahsen.Sağında Dee,solunda Alba varken hücum süresinin bitmesine 20 saniye varken bu kadar kritik bir topu ben kullanayım hevesi tarif edilemez bir oyun zekası eksikliğinden kaynaklanıyor olsa gerek

Onur yazdığına katılmıyorum sebebini biliyorsun yalnız burada ki uslubuna çok kızdım. Biraz daha dikkatli ol bence bu armayı taşıyan biri hakkında konuşuyorsun.
Çoğu kişi katılmayabilir ama ben çok mutlu oldum o lutu Bahar'ın kullanmasına. İlerleyen maçlarda da korkmadan kullanır şutları. Bugün bir maç kaybettik bu sayede geleceği kazanabiliriz. Böyle devam.

Onur yazdığına katılmıyorum sebebini biliyorsun yalnız burada ki uslubuna çok kızdım. Biraz daha dikkatli ol bence bu armayı taşıyan biri hakkında konuşuyorsun.
Çoğu kişi katılmayabilir ama ben çok mutlu oldum o lutu Bahar'ın kullanmasına. İlerleyen maçlarda da korkmadan kullanır şutları. Bugün bir maç kaybettik bu sayede geleceği kazanabiliriz. Böyle devam.
Haklısın abi pardon.Bende okuyunca farkettim biraz sert olmuş

Bahar'ı çok beğenen biriyim ve bu takımda Bahar kadar mücadele eden başka bir oyuncu yoktur. Işıl dışında tabi. Bahar gerçekten yüreğini ortaya koyuyor. Yanlış tercihleri vardır şutunu geliştirememiştir bazen saç baş yoldurtur ama diğer Türk oyuncularımızdan ayrı tutuyorum Işıl ve Baharı.

Aynı şutu Fenerbahçe'ye karşı Cumbabada soktu ve maçı bitirdi, o pozisyondan kısa süre önce kaptığı top ve bitirdiği pozisyona güvenerek orada şutu kullandı kaçırsa da canı sağolsun, güvenerek şut kullanması her şeyden önemli ileride anlayacaksınız bunu. Top Tina'ya indiğinde Dee topu istemedi ki bence de normalde onun kullanması lazımdı ama gidip de Bahar'a orada şutu denedi diye kızmam mümkün değil. Özellikle Ceyhun Hoca oyunculara güven aşılamıyor, onlar cesaretle şut kullanamıyorlar hoca yüzünden diyenler var, hele onlar Bahar orada şut denedi diye hiç bir şey demesinler bir zahmet.

Saçma sapan bir pozisyon olmadığı sürece ben kim olursa olsun atması taraftarıyım,atmadıkları için kızanlardanım.Yanında Dee,Alba veya X kişisi var diye şuttan vazgeçmek asıl yanlış olan.

Mahcup edecekse şut atarak etsin.Bir kaçar iki kaçar sonunda atar ama.Atmaya başladıktan sonra takımın kazanacağı(sadece maç ya da skordan bahsetmiyorum),atana kadar kaybettiklerimizden çok daha fazla olacaktır.

Kendini geliştirmiyor,oyuna top onun adamına indi mi faulü yapıyor sonra kenarda kalıyor bir süre.Zaten şut sokmasını beklemiyorum artık ama en azından işin savunma kısmında faul yapmadan sağlam dursa..

Euroleague seviyesini geçtim, TKBL'de bakın 4-5 pozisyonunda hep Amerikalılar kullanılıyor. Bahar 'size' olarak güçsüz ve çelimsiz kalıyor match up'larının birçoğuna karşı. O yüzden ribaund sayılarının düşük, faul sayılarının yüksek olması çok da şaşırtıcı değil.

Bahar hücum opsiyonlarını (istikrarlı bir şut, iyi yaptığı forvetten içeri drivelar) ve pozisyonuna göre gayet iyi olan hız ve top hakimiyetini daha da geliştirip, bu açıdan kusursuza yaklaşmalı benim fikrime göre. Geliştirilemeyecek handikaplarını bunlarla kapatabilmeli yani.

kendisi aslında 3 numaraya daha uygun ama önce bunu kafaca kabul etmesi ve bu yönde kendini geliştirmesi lazım, kafasını o yöne kanalize ederse ayakları çabuk 3 numaraları sizelı uzunları savunduğundan daha iyi savunur aslında

Şimdi hep diyoruz Bahar iyi olacak iyi olacak..Artık bugün net anlaşılıyor olmayacak.Bahar savunma yapmalı diyoruz beceremiyor..Şutunu geliştirmeli deniliyor boş atışları potaya sokmayı vazgeçtik değdiremiyor bile..Hep hoca diyoruz ama antremanda yada kendi özel hiç şut idmanı yapmıyor mu anlamıyorum..Bence bahardan umudu keselim önce çalışmalı sonra beklentimiz olmalı.

Kaç airball attı sayamadım.Bomboş 3lük atarken bile zerre heyecan duymuyorum.Yerli kadrosunun vasat olduğu kadroda en umut bağladığımız isimdi.Herkesi yanıltmaya devam ediyor.

oyuncularla dalga gecen serefsizler siz Galatasarayli degilsiniz! Kendi takimlarinizi tutup anca onlarla eglenin siz!..hayatımda belkide ilk defa böyle birşey yapıyorum ama bunu yazan forum yöneticisi biz ne diyelim şimdi böyle diyen abimiz lafı burdakilere bize,size ,ona diyor!!Aferin!!!!!!!