Galatasaray'ı sahiplenmiş olduğunu görmek çok güzel.
YOK BAHAR BU İŞ BÖYLE OLMAZ!
BEN BİR MAÇ OYNARIM SONRA YATARIM,ŞUTUM GİRERSE TAMAMIM GİBİ ŞEYLERİ BIRAKMALISIN ARTIK.
Bu takımda Işıl'dan sonra gelen ikinci yerlisin ve gereğini her maçta hem skor olarak hem mücadele olarak yapmak zorundasın,yapmalısın,rica etsek yaparmısın filan değil,YAPMAK ZORUNDASIN!
Şutun girmeyince içeri dalacaksın,sayı atamadıysan karşı takımın hücumunda ölümüne savunma yapacaksın,ribaund alacaksın vs vs.
Ama birşeyler yapacaksın,bu formanın hakkını vereceksin!
2-3 yıldan beri seni idare ediyoruz ama artık bu son şansın!
siz mi karar veriyorsunuz son şansı olduğuna?
ahkam kesmeye ne çok bayılıyoruz ..
Alim Bey, mesele forum yöneticilerini tanımak, tanımamak değil; mesele forumun olaylara yaklaşımını, amaçlarını bilmek.Sınırları aşan bir eleştiri görüyorsan ya bunu düzgün bir ifade ile bana bildirmelisin ki herkes hata yapabilir yada gidip şikayet etmelisin,yöneticilerin hepsini tanıdığını biliyorum!
Tamammı güzel insan!
Verilen mesajı anlamadan birşeye atlamaya ne kadar bayılıyoruz.Son şansın derken büyük oyuncu olmak için son şansın,kademe atlamak istiyorsan performansını devamlı hale getirmelisin artık genç değilsin,bunun için son şansın vs vs. gibi şeyler anlatılmaya çalışılmıştır.
Ama anlamadan balıklama atlamaya ne kadar bayılıyoruz.
Sınırları aşan bir eleştiri görüyorsan ya bunu düzgün bir ifade ile bana bildirmelisin ki herkes hata yapabilir yada gidip şikayet etmelisin,yöneticilerin hepsini tanıdığını biliyorum!
Bence bu seviyesiyle her zaman Galatasaray kadrosunda olur Bahar. Şehir şehir gezeceği konusunda size katılmıyorum maalesef.Ayrıca şunuda söylemek lazımki Bahar bu yaptığım eleştirilerin fazlasınıda hak ediyor.Kaç yıl oldu geleli daha bir tık atamadı.(Bir maçta gösterdiği performans tüm günahları temizlemez,en azından benim açımdan).Bunda hocanın suçu da var tabi bu ayrı bir tartışma konusu o başlıkta da yazdım zaten ancak kendiside aklını bu işe vermeli artık. Evet dediğim gibi seçimini yapması için son yılı. İleriye doğru bir adım atamaz ise şehir şehir gezen bir uzun olacaktır.