#35 Bahar Çağlar

oyuncularla dalga gecen serefsizler siz Galatasarayli degilsiniz! Kendi takimlarinizi tutup anca onlarla eglenin siz!..hayatımda belkide ilk defa böyle birşey yapıyorum ama bunu yazan forum yöneticisi biz ne diyelim şimdi böyle diyen abimiz lafı burdakilere bize,size ,ona diyor!!Aferin!!!!!!!

Kardeşim eğer orada yazan gibi bu takımın forması altındakilerle dalga geçiliyorsa daha ağır lafları da hak ediyor. Eleştirmek, beğenmemek başka dalga geçmek başka. Mesela ben Ceyhun hocayı hiç başarılı bulmuyorum ama dalga geçme hakkım yok.

Allah Allah kimse kusura bakmasın beyler bayanlar,

O sahada oynayan hiç bir oyuncunun kenarda oturan hiç bir takım elbiselinin bu taraftarı yıllardır üzmeye, onlara harcanın onca parayı çöpe atmaya, bize bu şekilde mücadeleden yoksun hezimetler izlettirmeye hakkı yoktur.

Eğer onlar bunu yapıyor ve yaşatıyorsa ben küfür etmediğim sürece istediğim adamı ve bayanı istediğim tarzla eleştirmekte özgürümdür. Bunu ister normal yolla yapalım ister dalga geçerek yaparım, Önder Abi dahi olsa kimse ne Galatasaraylılığımı sorgulayabilir nede ne diyeceğime karışabilir.

Kardeşim eğer orada yazan gibi bu takımın forması altındakilerle dalga geçiliyorsa daha ağır lafları da hak ediyor. Eleştirmek, beğenmemek başka dalga geçmek başka. Mesela ben Ceyhun hocayı hiç başarılı bulmuyorum ama dalga geçme hakkım yok.
Abi şöyle bir durum var o laf burdakilere söylenmiştir..Burda şutuyla dalga geçildi o yüzden.Şimdi suç şutunu potaya değdiremeyende mi yoksa onla dalga geçende mi..Abi burda hepimiz takım için birşeyler yapıyoruz,ama takımda birşeyler yapmalı..Şut çalışmayıp gerçekten komik şutlar atıyorsa o oyuncuyla dalga geçilir..Kimsede kusura bakmasın!.

Bence buradakiler için değildi o yorum tweetten yapılmış ki çok daha geniş ve sallama oranı yüksek olan bir yer (kendi görüşüm). Ama ne olursa olsun dalga geçmek hoş değil. Beklentilerimizi karşılamadığı bir gerçek. Eleştirilmesinden doğal bir şey yok ama bana ters bir şey dalga geçmek.

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4f32f86bf1a6a6.97770734
eleştiri
1. isim Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit

Kimse kusura bakmasın dalga geçmek bir eleştiri türü falan değildir. Eleştirinin bir amacı vardır. Ya dalga geçmenin ? Bir oyuncu (Galatasaray forması giyen bir oyuncu) maçta kötü şut attı diye onu küçük düşürüp dalga geçmenin bir haklılığı var mıdır ben bilmiyorum.

Aklımda kalan bir pozisyon şu ki, 2. yarı Bahar bi şut atıyor kısa düşüyor kaçıyor şut. Orta mesafe şut pozisyonu geliyor top önüne düşüp ve bomboş. Ama o yarı saha çizgisinde bekleyen Taurasi'ye atıyor topu.. Demek istediğim şu ki ; özgüvenini kaybetmiş bir halde, üzücü gerçekten.. Umarım ayaklanır diyeceğim ama ışık da yok pek.. Hayırlısı ne diyelim..

Bahar'a yüklenenlere anlam veremiyorum maç boyunca kaç kere Bahar'a pozisyon hazırlandı ki? Attığı 2 basketten biri tipleme sonucunda geldi. Takım o kadar çok Amerikalılar'ın eline bakıyor ki bir yerden sonra Türkler de oyundan kopuyor.

bahar yetenekli mi? -evet..
potansiyelli mi? -evet..
bunu sahaya yansıtabiliyor mu? -hayır ..

bahar'ın sorunu bundan ibarettir..
bugün galatasaray'a yerli olarak,bahar'ın yerine kimseyi koyamazsın.
rezil bile oynasa,yerli olarak bahar'a mahkumsun..

bende eleştiriyorum bahar'ı,ama kazanmak lazım başka çare yok..
bahar'ın iyiliği için falan değil.galatasaray'ın menfaati için ..

Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı.Bu saatten sonra olurmu oda şüpheli.Ceyhun Hoca'nın da onu ve diğer yerlileri de yeterli düzeyde kullanabildiğini düşünmüyorum.4 yabancının sırtına binmiş gitmeye çalışıyor.Kendisi hatalı mı, evet.Performansı hayal kırıklığı yaratıyor ve gittikçe de çekilmez oluyor. :(

yani bahar sahaya oyle bı ozguvenle cıkıor ki,yuzunde öyle bı ıfade var ki o macı domine edecekmiş gibi,ama bi türlü o ıfadesını o guvenını sahaya yansıtamıor.baharın en son ne zaman ıcerı drıve edıp turnıke attıgını hatırlamıorum bıle.ayakları yavaş kalıor,rıbaundlarda yeterınce sert degıl,eskıden sut sokardı sımdı oda yok oldu.

Bu maçtan sonra artık avrupada istediği takıma gidebilir..Hayır bir insan hiç mi kolay faul yapmaktan vazgeçmez nasıl bir durum bu..Kendi fiziğine hakaret ediyor resmen seneye altyapıdan gençlerle devam edelim 3 yıldır bir adım gidemeyenlerle değil..

Bahar için her hangi bir düşüncem yok olumlu olarak.Tek tavsiyem Avrupada bir takıma gidip orada kariyerini devam ettirmesi.Galatasaray forması 10 XXXL geliyor.

oyunda kalma suresini kendi tayin eden tek oyuncu diyebilirim.. en kısa surede en cok faulu alabilme ozelliği yeti olsa kimse onu gecemez, demekki ilerleme olmuyo daha fazla, yapacak birsey yok..

uzun uzun yazmanın anlamı yok..Artık Galatasaray kariyeri sona ermelidir..Yan gelip yatmıyor asla ama Galatasaray yerinde sayanların oynayacağı bir takım değildir..uyuşmuyor bazı şeyler arda turan gibi Sabri gibi Işıl gibi taraftarın gözünde artık yıkılması imkansız bir negatifliğe dönüşmeden artık ne kadar tat kaldıysa okadar tatlı bitsin..

Bahar dün faul problemin dışında gayet iyiydin, 4 faul almana rağmende çok iyi idare ettin. Basketbol cahillerine kulak asmadan aynen devam.