#4 Zoran Erceg

cidden düşünüyorum artık takım, tim duncan'ı getirse 4 numara için bu kadar yorum almazdı heralde..bu zamana kadar erceg'in bölgesinde olan oyunculardan sürekli verimmi alıyorduk o pozisyonda?sonuçda adam çıkıp mücadele veriyormu veriyor artık bu kadar yüklenmenin gereği yok bence..erceg'e nazaran bence gönderilmesi gündeme gelmesi gereken oyuncular daha fazla,ender 3 senedir niye bu kadar sorgulanmıyor?bu sene arroyo'yu dinlendirmek için ne yaptı kendisi?etmeyin eylemeyin her sene tim duncan'ı bulamayacağımıza göre,adam çıkıp elinden gelenide yapıyorsa birazda oturup düşünelim acaba gelicek oyuncu erceg'i aratırmı diye..

İstediği kadar bireysel istatistik yapsın,Dudley varken takım çok daha iyi oynuyor.Yüksek sayı ortalamasıyla mutluluklar kendisine

1,5-2 aydır savunma katkısı iyice arttı. Hücumda zaten hep belirli bir seviyede, o yönde bir sıkıntı yok.

Playofflarda da böyle devam etmesi dileğiyle.

Bugün rakip kısanın(carterdı sanırım) Erceg'in üzerine zıplayıp rahatça turnike bırakması şaşırtsa da savunmada beğeniyorum son 2 aydır. Ama biraz daha sert olup boyunun avantajıyla blok kovalarsa pota altında hatrı sayılır bir tehdit oluşturur rakipler için.

Erceg dediginiz gibi son 2 aydır tam olarak Hoca'nın istediği gibi oynuyor. Ne diyelim, Hoca'nın istediği gibi oynayan Erceg, Hoca'nın düzeni dışına çıkan K.Love'dan iyidir.

Helal olsun sana be. Bugün kazanmayı senin kadar isteyen iki adam daha çıkmadı koca maç boyu. Boş pozisyondayken ellerini açıp pas istemesine rağmen Ender kaç defa es geçti sayamadım...

22 sayı 8 ribaund 1 blok.

Takımın kalan bölümde İpekçi'de maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Çıkış noktalarımdan biri de şaşıracaksınız ama kendisi.Kısalar bu dirilikle devam ettiği takdirde dışarıdan yaptığı katkıyla çilingir vazifesi görür.
Kendisinin savunma sertliğiyle takımın set temposu maalesef paralel.Olası 2 seride deplasmanda maç almamız gerekecek,o iş nasıl olacak bilemiyorum.

Savunmada dik durduğu zaman Bajramovic'e zıplamadan nasıl blok yaptığını gördük. Ama bunu her maç yapması lazım. Genelde üzerine gelenlere yol verip, önlerinden çekiliyor. Boy avantajıyla dik dursa karşılarında dün de gördüğümüz gibi savunmada önemli iş yapıyor. Tek sorun temastan pek hoşlanmaması.

Ben bircok hedef macinda erceg in dagildigini gordum.Savunmasi cok zayif sutu cok istikrarsiz.Ne yapacagi hoc kestirilemiyor.Iyi bir talibo varsa yollanmasi daha mantikli olur gibi duruyor

Ne olursa olsun takımın en önemli skorerlerinden biri. Dün üçüncü periyotta öyle bir haldeydik ki kimse topu potaya atamıyordu, çemberi dövüyorduk çünkü takımın cesareti kırılmıştı. Ama Erceg girdi, hiçbirşey olmamış gibi topu aldı ve yolladı üçlüğü. Soğukkanlı olması büyük avantaj.