#4 Zoran Erceg

İşi final serisinde zor.Bu sene oynanan 3 Fener maçında da iyi oynadığını hatırlamıyorum.Rakibin forvetlerine karşı baya sıkıntı yaşadı.Umarım toparlar.

Faul beklerden adamlar turnike atıyor geri koşacaksın geri. Deneme şutları atıyorsun takımın hücum düzenini resmen bozuyorsun.

Malik, Ender ve sen ömrümüzü yediniz arkadaş. Sayı atamıyorsun bari mücadele et savunma falan yap. 2.10 boyun olacağına azıcık yüreğin olsa daha iyiydi.

Seni savundum zamanında ama hayatım senin şut sokmanı beklemek ile geçti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Daha önce belirtmiş olduğum gibi Erceg maalesef Avrupanın hiç bir üst düzey takımında dört numara oynayamaz ancak ve ancak üç numarada Hawkins gibi her şeyi yapan bir adam olacak, sert bir beş numaran olacak ve Erceg hiç penetre etmek, sıcak temasa girmek zorunda kalmaması lazım. Onun dışında yıl içinde bir maça sıcak başlar, otuz sayı atar, arada iki üç maç gaza gelir yirmili sayıların üzerine çıkar ama maalesef takım oyuncusu değil. Boyu biraz kısa olsa iyi bir üç numara, daha da kısa olsa harika bir iki numara olurmuş ama sadece üçlük atma meziyeti olan birine dört numara diye güvenemezsin. Yedekte durup hücumu çeşitlendirecek bir oyuncu olarak kullanabilirsin ama öyle bir özelliği yok kendisinin, ısınmadığı zaman takıma ciddi zarar veriyor.

Daha önce belirtmiş olduğum gibi Erceg maalesef Avrupanın hiç bir üst düzey takımında dört numara oynayamaz ancak ve ancak üç numarada Hawkins gibi her şeyi yapan bir adam olacak, sert bir beş numaran olacak ve Erceg hiç penetre etmek, sıcak temasa girmek zorunda kalmaması lazım. Onun dışında yıl içinde bir maça sıcak başlar, otuz sayı atar, arada iki üç maç gaza gelir yirmili sayıların üzerine çıkar ama maalesef takım oyuncusu değil. Boyu biraz kısa olsa iyi bir üç numara, daha da kısa olsa harika bir iki numara olurmuş ama sadece üçlük atma meziyeti olan birine dört numara diye güvenemezsin. Yedekte durup hücumu çeşitlendirecek bir oyuncu olarak kullanabilirsin ama öyle bir özelliği yok kendisinin, ısınmadığı zaman takıma ciddi zarar veriyor.

Çok doğru bir tespit. Erceg'in verim vermesi için çok sağlam penetresi olan iki veya üç numaraya gerek var. Bence sene başında Gordon nun varlığı düşünülerek yapılan bir transfer, ha keza jawai de içerdiki kalıbıyla Erceg ile iyi bir ikili olabilirdi, ama bu ikilinin sezonu kapaması herşeyi altüst etti. Kimya çok önemli bi olgu basketbolda, bütçeyi doğru kullanarak birbirini en çok tamamlayan oyuncuları bulmak gerek. Bence sene başındaki kimyamız çok iyiydi ama en kilit iki oyuncunun sezonu kapatması Erceg gibi tamamlayacı oyuncularında rolünü etkiledi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok doğru bir tespit. Erceg'in verim vermesi için çok sağlam penetresi olan iki veya üç numaraya gerek var. Bence sene başında Gordon nun varlığı düşünülerek yapılan bir transfer, ha keza jawai de içerdiki kalıbıyla Erceg ile iyi bir ikili olabilirdi, ama bu ikilinin sezonu kapaması herşeyi altüst etti. Kimya çok önemli bi olgu basketbolda, bütçeyi doğru kullanarak birbirini en çok tamamlayan oyuncuları bulmak gerek. Bence sene başındaki kimyamız çok iyiydi ama en kilit iki oyuncunun sezonu kapatması Erceg gibi tamamlayacı oyuncularında rolünü etkiledi.

Evet ben de buna katılıyorum, Erceg yeteneksiz bir oyuncu asla değil fakat fiziği ve dört numara kabiliyetleri sebebiyle orta halli bir oyuncunun ötesi de değil, iyi bir tamamlayıcı. Hocanın ondaki bu ısrarı, oyunu onun üzerine yığmak istemesi hoş olmuyor zaman zaman. Macvan ne kadar kapasitesi sınırlı olsa da daha verimli kullanılabilirdi ya da şu an Ersin daha ön plana alınabilir diye düşünüyorum.

Evet ben de buna katılıyorum, Erceg yeteneksiz bir oyuncu asla değil fakat fiziği ve dört numara kabiliyetleri sebebiyle orta halli bir oyuncunun ötesi de değil, iyi bir tamamlayıcı. Hocanın ondaki bu ısrarı, oyunu onun üzerine yığmak istemesi hoş olmuyor zaman zaman. Macvan ne kadar kapasitesi sınırlı olsa da daha verimli kullanılabilirdi ya da şu an Ersin daha ön plana alınabilir diye düşünüyorum.

Bu noktada hocaya fazla yüklenmemek gerek çünkü Erceg ile kurduğu takım ile şu andaki takım arasında oyun açısından çok fark var. Tff nin şaçma sapan lisans kuralı yüzünden eli kolu bağlı adamın. Bence bu sene yaptığı en ynalış tercih erceg den ziyade bonsu olarak düşünüyorum. Şu anda tercih hakkı olsa Macvan'ı bonsunun yerine alırdı.

Bundan daha kötüsü olamaz. Batırdın, içine ettin resmen oyunun. Sen ne işe yararsın ya?Yaptığın top kayıplarını çocuklar yapmaz. Hadi koç almıyor bari sen kendin çık oyununa bakıp. Yazık yazık.

Zoran, sen işe yaramaz, 5 para etmez bir adamsın. 10 tane üçlük deneyip 1-2 tanesini sokacaksın diye bekleyip duruyoruz. Şampiyonluk kaybedilirse en büyük sorumlusu sen olacaksın. Umarım bunlar bizim formayla oynadığın son maçlar olur. Yazıklar olsun sana verilen o paralara!!! Şu da var ki maalesef bir tek sen değilsin kötü olan. Malik ve Bonsu'nun da senden aşağı kalır bir yanı yok, giderken onları da al yanına lütfen... Eeee 12 kişilik bir kadroda bu kadar çöp varsa ve bunlardan biri de (Zoran) nerdeyse tüm maç sahada oluyorsa şampiyonluk çok ama çok zor olur tabii ki...