#5 Vladimir Micov

Sinan-Schlib-Micov üçlüsünden formsuzluğuyla beni en çok üzen Micov. Efes maçından sonra inanılmaz derecede düştü. Umarım karşıyaka maçı ile toparlanır.

Sinan-Schlib-Micov üçlüsünden formsuzluğuyla beni en çok üzen Micov. Efes maçından sonra inanılmaz derecede düştü. Umarım karşıyaka maçı ile toparlanır.

Bence Micov'un durumu bakış açısı ile alakalı. Ben formsuz olduğunu düşünmüyorum çünkü bölgesinde oynamıyor bu da malum pivot eksikliğinden kaynaklı, Micov'u dün Udoh ile boğuşurken görünce gerçekten üzüldüm, Micov üzerine düşeni Lasme ile beraber yerine getiren isimlerde başı çekiyor,formsuz olan bence son bir kaç haftadır Sinan güler..

Adam 4 numara oynadigi ve zekasiyla burada da katki verdigi gibi savunma setlerinin basinda çogu zaman yalanci baski yapmak ve yanlis eslesme yaratmakla gorevlendirilmis. Bunu rakip takim top çikarirken net olarak goruyoruz. Yani fizik mucadele açisindan çok yorucu bir gorev aliyor ayrica kat edilen mesafe ve kosu eforu olarak da uzerine ekstra yuk biniyor coach'un tercihinden dolayi. Ki bunu da anlayabiliyorum: Micov uzerinden rakibe 4 numaradan oynama sansi vermemek, olmadi bunu mumkun oldugunca geciktirmek için savunma setini basinda sasirtmaca lazim. Son iki maçtir bunu da basariyoruz aslinda.

Bize bunun geri donusu Micov'un oyun yonlendirmesi ve dis katki olarak gerçek seviyesinin altinda kalmasi oluyor ama farkli stratejilerle oralara da çozum ariyoruz.

Yani bu sureçte Micov'un yorulmasi, sut performansinin dusmesi gayet normal.

Çok garip bir arkadaş. Merak ettiğim konu kupayı kazanırsak(inşallah) o maçın sonunda nasıl sevinecek? :D

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Micov ilk ceyrekten siyrilamasaydi bu maç bu kadar kolay olmazdi bagzen leblebi gibi takır takır sokuyor şutları onun eline top geldi mi rahatliyorum.

Gran Canaria ile oynacağımız maçlarda fark yaratacak oyuncuların başında olduğunu düşünüyorum. Rakipte onun seviyesinde bir oyuncu yok. Ciddi şekilde ağırlığını maça koyarsa bizi finale taşır.

Biraz daha disavurumlu bir arkadas olsa kesinlikle Galatasaray'in son 15 yilinda tum branslar dahil en sevilen, en efsane isimleri top3'une yer bulurdu. Ki bu haliyle bile birçok taraftarin kalbine oyledir zaten. Geçen sezon yasananlardan sonra bu denli takimi sahiplenmesinin, 6 kisiyle verilen mucadelelerde yuregini koymasinin ve tekrar 1+1 imza atmasinin sebebi olarak alnina silah dayanmis olabilecegini dusunumuyor degilim bazen :)

Yeni salon yapılsın tabi umarım en yakın zamanda biter ama sami yen'den arena'ya geçerken yadırgamıştım ismini.Büyük ihtimal burada da böyle birşey olacak ipekçide müthiş bir ruh oluşturduk son yıllarda.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son yıllarda bu kadar sevdiğim bir oyuncu olmamıştı erkek basket takımında ve bu sevgi her geçen gün katlanarak artıyor. Büyüksün MİCOV!

Hani 30 yasindan sonra parlayanlar olur. Aklima ilk gelenler; Turkiye'den Omer, avrupadan Spanoulis. Belki Micov da 30 dan sonra Galatasaray'da parlayacak ve bu ilk sezonudur belki de. Insallah...