#5 Vladimir Micov

Adamın dibisin Vlado. %100 le oynadı bugün hiç çıkmadı. İnşallah uzun yıllar daha kalır onu seyretmek büyük zevk

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortalama 35 dk oynayınca bazen Zaragoza performansı ortaya çıkıyor ve hemen eleştiriliyor. Ayhan Bey'in de bahsettiği gibi 2-3 maç sonrası hatta bu FB deplasmanına da denk gelirse gömeriz burada Micov'u, soğukkanlı oluşuna laf ederiz.
Neredeyse 2 aydır 4 numarada oynaması da cabası. Sene başı maaş indirimi vs.
Son yıllarda GS için bu kadar özveriyi (yönetim, taraftar, diğer spor branşları dahil) kim yaptı? Ve bu adam disiplin sorunları var diye milli takımdan gönderilen bir adam, bence sorun koçta olsa da.
Bana kalsa her sene belli oranda zam alacak şekilde ömürlük -ki 3-4 sene oluyor- kontrat yapılsın. Sinan gibi, Micov gibi, Lasme gibi, Vesely gibi (bize yolu düşer umarım) değerler çok önemli, kaybetmemek lazım.

Micov degil biz,real,cska hatta nba de bi cok takimda ilk 5 bile oynayacak kapasitede.. Son yillarda Turkiye'ye gelen en iyi oyunculardan.. Diger sirp meslektaslari gibi (Bogdanovic,Bjelica) tribunlere hareket cekenlerden degil ..en onemli ozelligi.

attachment.php

Çok güzel fotoğraf :)

Ekli dosyalar

• CauYiAgWwAAHbB9.jpg
    CauYiAgWwAAHbB9.jpg
    37.1 KB · Görüntüleme: 172
Micov CSKA'da iki sezon forma giydi, süresi de az değildi esasında ama oyun planları da onun üstüne kurulmuyordu. Özellikle Teodosic ve Sonny Weems hep ön plandaydı, kredileri sınırsızdı neredeyse. CSKA'dan ayrıldıktan sonra Real Madrid'in teklifini de muhtemelen bu yüzden reddetti. "Galatasaray'ın bana oyun planında önemli yer vereceğine ikna oldum" demişti bize gelmeden önceki röportajında.

Sözleşmesi iki yıl uzatıldı ve bir aksilik olmazsa gelecek sezon da bizle olacaktır Vlado. Galatasaray basketbol tarihine şimdiden iz bıraktığını düşünüyorum, Allah sakatlıklardan saklasın.

Real de öncelikli olarak Maciulis'i tercih etmişti, Micov'u ise ikinci planda tutmuşlardı, iyi de yaptılar. Micov ödemeler düzenli yapılırsa seneye de bizde olacak, sonra 32 yaşında olacak. O yaşta büyük kulüplerin almayacağını düşünürsek uzun yıllar Galatasaray forması altında izleriz diye düşünüyorum. Tabi sorun çıkarsa da bu Micov tarafından olmaz muhtemelen.

Marko Paşa'nın gidişine çok üzüldüm ama Micov yerini tam anlamıyla doldurdu fakat Schilb ile benzer yönlere sahipler Micov savunmada katkı verirken Schilb bazen yok oluyor.Seneye takıma savunma enerjisi yüksek 2 oyuncu katarsak Micov skor yükünü daha rahat üstlenir.