#5 Vladimir Micov

Olmazsan olmaz.. Haftaya kupayı aldığımızda hafif de olsa gülümseyeceğini tahmin ediyorum. Sana EL çok yakışacak. EL takımları adam görsün. Hep bizimle kal Micov reyiz.

Basketbolu burada bıraktığında formasını emekli etmek lazım.Vladooo ne desek küçük kalır senin yüreğinin yanında.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ailem burada mutlu, bende mutluyum bu şehri ve taraftarı seviyorum dedi adam. Para ise önemli değil dedi. Yahu sen melek misin arkadaş nasıl bir insansın

Maç sonu Ntvspor'da verdiği röportajla gözümüzde bir kez daha efsaneleşti.Şehri,koçu,takımı seviyorum diyor.2 Rus kulübü arayıp çağarmış ama Micov kalıp efsane olmayı seçti.
Adamı zorla güldürdüler.:)O an bizde tebessüm ettik.:)

İyiki varsın Vlado, iki senedir Galatasaray'dasın, sanki altyapıdan beri bu takımın bir parçası gibi oynuyorsun. Benim için harika bir sporcusun. Umarım bu forma ile Euroleague şampiyonluğu da yaşarsın!

Buz adam, bugün en sonunda birazcık eridin. Devamınında lig şampiyonluğundan sonra geleceğini söyledin. Senin sözünde duracağını biliyorum. Bu kulübün tarihine geçmiş sayılı yabancı oyuncuların arasına girdin böylelikle.

Adam kupa almadan gülmüyor yaa :) ilkdefa adamın güldüğünü gördüm. Çok özel bir oyuncu, bizi finale taşıyan (özelliklede deplanmandaki Canaria maçı) en önemli oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Güldüğünü de gördüm ya ölsem de gam yemem. O anı ölümsüzleştirmek lazım. GSStore uyumasın "Gülen Adam Vlado" portresini yapsın, heykelini hazırlasın.

Allah Micov'a da gülme özelliği vermiş dün bunu farkettik :)
Şüphesiz Galatasaray tarihinin en iyi 10 yabancısından biri.
İyiki varsın Ulu Önder Vlado :)

Sezonun kahramanlarından biri;

Ligde muazzam ötesi istatistiklerle oynuyor ama özellikle eurocupta yarı final ve finalde sorumluluk alarak en kritik anlarda devreye girerek kupayı getirdi. Unutmamak gerekirdi bu adam çogu maçta uzun forvet pozisyonunda oynayıp kendinden kalıplı oyunculara karşı savaştı. Lakin hiç birşey onu yıldırmadı.