#5 Vladimir Micov

Ergin Ataman dışarıdan sert gözüküyor olabilir ancak öyle değil. Sadece kazanmak istiyor. Kariyerine yeni bir başarı daha ekledi. Türkiye’nin en iyi antrenörü. ‘Kupayı getirin’ dedi. Getirdik” dedi.

Kupayı getirin dedi. Getirdik ha =)) Kendisi bunu en çok hakeden oyuncu. Şimdiye kadar yapılmaması şaşırtıcı.

https://www.youtube.com/watch?v=7QjBzBrculo

Bence kendisine bir jest yapılıp sözleşmesi zamlı olarak uzatılmalı kesinlikle 600bin dolar civarına oynayacak bir oyuncu değil, bugün istese çok rahat 1-1.2 kontrat alır üst düzey takımlardan. Kupayı getiren ve yapımızı ayakta tutan en önemli parça bence kendisi.

Eurocup seviyesinin çok üstünde. EL'de her takımda çok rahat forma giyebilir. Bu sezon bizimle kalması bile ne kadar büyük karakterinin olduğunu gösteriyor. Verdiği katkıyı yazmaya başlarsam mürekkep yetmez. Sevmeyelim de taşa mı dönelim Micov Reyiz! Gülüşüne kurban..

Dün maçtan önce serum vericeklermiş ama damarını bulamamışlar.:)

Maç esnasında İsmail Şenol güzel söyledi."Bazen şaka yapıyorduk bu adamın damarlarında buz mu akıyor diye,gerçekten galiba buz akıyor"

Spordışı: Tv izlerken az önce bir reklama denk geldim Mediamarkt'ın. Slogan şu: Gülmek sana yakışıyor. Adamlarda birazcık pazarlama kafası varsa reklamda seni oynatırlar Koca yürekli adam:)

uAmed

Atletik ya da hızlı olmadığı için Euroleague'de savunmada zorlanır diye düşündüğüm bazı zamanlar oluyor. Ama her izlediğimde kendisi sahada gerekli cevabı veriyor. Ayrıca Eurocup'ı kazandıktan sonra o kadar özgüvenli oynamaya başladı ki izlerken zevkten dört köşe oluyorum. Bana bunu ilk kez yaşattığı Kızılyıldız deplasmanından beri iyi ya da kötü olsun hiçbir maçta kızamıyorum zaten kendisine. Gerçekten bir basketbolcuyu bu kadar sevdiğimi hiç hatırlamıyorum. Adam hakkında konuşurken resmen mutlu oluyorum. Büyüksün Vlado Reyis.

Simdinin konusu degil ama bu adam cok iyi genc oyuncu yetistirir.

Keske saglam bir basketbol yapilanmamiz olsa da bu tarz adamlari emekli olduktan sonra da degerlendirebilsek.

Kaç sene önceydi hatırlamıyorum Djordevic ile Micov arasında birkaç bir şey olmuştu o zamandan beri Micov Sırp kadrosuna alınmıyor.

Kaç sene önceydi hatırlamıyorum Djordevic ile Micov arasında birkaç bir şey olmuştu o zamandan beri Micov Sırp kadrosuna alınmıyor.

Bize geldiği yıl olmuştu. Yani 2 yıl önce. Micov kenara alınırken havluyu yere atmıştı. 'Kasıtlı bir hareketim yoktu. Kariyerim boyunca böyle bir şey yapmadım' tarzı bir açıklama yapsa da Djordevic kararından dönmemişti.

Micov gibi temiz yüzlü efendi karakterli bir Adama havluyu yere attı diye bir daha milli takımı göremez demişti micov bilmesek acaba deriz ama micov'un haklı olduğunundan en ufak bir şüphem yok zaten Eurocup en iyi beşine seçilen birisinin başarısını görmezden gelip djordevic'in micov'u kasıtlı olarak kadroya almadığın djordevic'in ne kadar vizyonsuz ve dar görüşlü kasıtlı birisi olduğunun göstergesidir zaten.

Ücretinde makul bir artış yapılmalı kesinlikle, oda fazlasını istemeyecektir. Ve takım kaptanı olmalı.

Takım kaptanlığını daha çok hak ediyor , maç sonu obradovice gösterdiği tepki yeter aslan parçası sinanın ücretinde indirime gidilip micova aktarılması lazım.

Paçalarından karakter akıyor adamın kaptanlık çok yakışır.Djordevic ile de maç içinde tartıştılar Micov'un haklı olmama ihtimalini düşünemiyorum bile.

Takım kaptanlığını daha çok hak ediyor , maç sonu obradovice gösterdiği tepki yeter aslan parçası sinanın ücretinde indirime gidilip micova aktarılması lazım.

Sinan´ın ücretinde indirime gitmeye gerek yok, kontratı uzatılmamalı. Micov´da ise şartlar elverdiği ölçüde iyileştirme yapılması şart sözleşmesinde.