#5 Vladimir Micov

Koca maç adama bi şut pozisyonu hazırlanmadı. İlk yarının son dksında Chuck boş çıkardı bide bi pozisyonda attı 2 de 2 daha da şut attirmadik.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kontratı kapalı diye biliyorum.

Yıllık 650 bin dolar olan sözleşmesi uzatılıp, 750 bin dolardan 2 yıllık yeni sözleşme yapılmalı. Yeri geldi mi takım içinde direksiyona geçiyor, 3 oynuyor, 4'ün de hakkını verebiliyor ve her şeyden ötesi müthiş bir karakter.

Bu kadar soğuk kanlı birinin, bu kadar cana yakın olması, sadece seninle açıklanır Vladimir Micov, bence de ücreti arttırmak şart...

Micov ile güzel ilgili yazılan herşeyi beğenesim geldi ama sembolik olarak Semih Nişancı'nın yazdığını beğendim. Gerçekten müthiş bir karakter , müthiş zeki bir basketbolcu. Kazanırız kaybederiz bunlar olur sporun içinde ama böyle bir sporcuya sahip olmak büyük olay. Ben genelde oyuncu sevmeyen , Galatasaray'a faydalı olmayan kalmasın mantığında biraz katı düşünen bir adamım. O yüzden de klübün olabildiği kadar dışında durmaya çalışırım. Ama bu adam çok ayrı bir adam. Beni temsil ediyor diyebileceğim adam gibi adam.

Çok özel bir oyuncu, her takıma lazım cinsinden, iş disiplinine hastayım. Çok gayretli ve sahada ne yapmasını bilen ve zevk alan bir adam inşallah uzun süreler bizde kalır.

Maç içerisinde ne olursa olsun pozisyon gözetmeksizin işini en doğru şekilde yapmaya çalışan birisi . Gerçek bir profesyonel ve gerçek bir sporcu . Kontratını uzatmak yerine gönül ister ömür boyu sözleşme imzalayalım ama bu yönetim dengesizliği ve Basketbol ' a olan ilgiszlik Micov u takımda tutmaya ne kadar yarar bilmiyorum

Gerek geçen sezon, gerekse devamında yaptığı fedakarlıkla Vladimir Micov benim için GSbasket tarihindeki efsanelerden biri çoktan olmuştur, çok güzel adam çok

Basketbol zekasını, kendisini, ahlakını çok sevdiğim, dünyaya basketbol oynamak için gelmiş olan en değerli basketbolcumuz

Su takim icerisinde sadece bu adamin maasi yukseltilmeli. Futbol takiminda bir Sinan Gumus, basketbol takiminda ise Micov. Hak eden adamlar. Seneye 1.kaptanliga getirilmeli bence. Boyle adamlar,bizim gibi ozellikle daginik,karman corman duzenin icinde yine iyi kaliyorlar uzun yillar. Sporcunun kendisi ozu.